Benvinguts al Fòrum Salvador Espriu

VI Sopar - Tertúlia. Sr. Josep-Lluís Carod-Rovira 

03/10/2011

El VI Sopar-Tertúlia tindrà lloc el divendres 14 d'octubre al Restaurant La Nau de Maçanet de la Selva.
La convocatòria de l’acte és a dos quarts de nou del vespre amb la previsió de disposar de mitja hora per procedir al lliurament del tiquet, consulta i adquisició de llibres de l’autor, col.locació a les taules... i poder començar puntualment a les nou.

Tant el convidat com el tema creiem que són de relleu i d’actualitat. Recordeu que Josep-Lluís Carod-Rovira(Cambrils, 1952) va ser Conseller en Cap en el primer període del govern presidit per Pasqual Maragall (2003) i Vicepresident en el de la darrera legislatura (2006-2010), els dos càrrecs en representació d’ERC, partit del qual n’ha estat dirigent des de 1998 fins fa pocs mesos. 

És Mestre de Català, llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona i professor associat a la Universitat Catalana d’Estiu, així com membre de les juntes del Pen Club i de la Fundació Ramon Llull.

 En l’actualitat ha deixat la política activa i ha reprès la seva activitat d’escriptor i assagista.

 El títol que ha triat per la seva intervenció és: Catalunya, un pas endavant: la sobirania és possible.

 Ens complau pensar que un cop més tindrem la possibilitat d’escoltar opinions amb autoritat i de primera mà i de compartir amb tots vosaltres una vetllada agradable. Recordeu que les inscripcions les podeu fer escrivint un correu a info@forumsalvadorespriu.cat o trucant als telèfons 972 858 263 o 972 858 757.

 Comptem amb la vostra assistència,

Notícies anteriors

Calendari d'activitats


Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788