Benvinguts al Fòrum Salvador Espriu

V Sopar-Terúlia. Sr. Xavier Xirgo
 

01/06/2011

El V Sopar-Tertúlia tindrà lloc el divendres 17 de juny al Restaurant La Nau de Maçanet de la Selva.
La convocatòria de l’acte és a dos quarts de nou del vespre amb la previsió de disposar de mitja hora per procedir al lliurament del tiquet, consulta i adquisició de llibres de l’autor, col.locació a les taules... i poder començar puntualment a les 9.
Tant el convidat com el tema de la trobada creiem que són de relleu i d’actualitat. El sr. Xavier Xirgo (Cassà de la Selva, 1964) és s mestre, llicenciat en humanitats i professor associat a la Universitat de Girona, on imparteix comunicació escrita i teoria i tècniques de les relacions públiques. Com a tal ha dirigit en dues edicions el Curs de Postgrau en Periodisme Escrit de la Fundació d’aquest centre docent. Des de 2009 és director del diari Avui després d’haver-ho estat del Punt Diari en el període 2002-2008. Actualment, com a responsable del rotatiu barceloní, escriu diàriament una columna on comenta d’una manera aguda ─i a vegades amb un punt d’ironia─ l’actualitat política.
És per tot això que hem pensat en ell com una persona idònia per oferir-nos, amb el títol «Després de les eleccions municipals: la Catalunya que es mou», una anàlisi de la realitat catalana després de la constitució dels nous ajuntaments sorgits de la consulta del 22 de maig.
Ens complau pensar que un cop més tindrem la possibilitat de compartir amb tots vosaltres una vetllada agradable.
Recordeu que podeu formalitzar la vostra assistència mitjançant un correu electrònic a l'adreça  info@forumsalvadorespriu.cat  o trucant als telèfons 972 85 82 63 (Fòrum Salvador Espriu) o 972 85 87 57 (Taller d’Història).

Comptem amb la vostra assistència.


NOTA: Lamentablement, per motius organitzatius, aquest acte va haver de ser suspès.
 

Notícies anteriors

Calendari d'activitats


Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788