Benvinguts al F˛rum Salvador Espriu

El poeta Salvador Espriu va néixer a Santa Coloma de Farners i va viure i treballar a la Vila de Gràcia. Nosaltres, la Isabel Sanagustín i en Jordi Albertí, hem viscut i treballat junts a Gràcia durant més de trenta anys i ara vivim a la plana de la Selva.
Quan l'any 2010, des de Maçanet de la Selva, vam decidir-nos a crear l'editorial Gregal ens va semblar que no podia anar desaparellada de promoure actes de difusió cultural que afavorissin el debat entorn dels fets i les persones d'actualitat.
Presa aquesta decisió la tria del nom per identificar aquest fòrum va ser fàcil: el més adient era el del poeta que des de l'amargor de la postguerra va clamar a favor de la pau, de l'entesa i del diàleg permanents.
Els familiars de l'escriptor ens hi van autoritzar i lluïm el nom amb orgull: Fòrum Salvador Espriu.

El 15 de febrer de 2018, el Fòrum Salvador Espriu s'ha reconvertit en Associació. D'aquesta manera, el que fins avui era solament un nom per presentar activitats diverses promogudes per l'editorial, a partir d'aquesta data esdevé una entitat que pot actuar amb plena llibertat promovent activitats culturals i literàries diverses. Tanmateix, els estatuts deixen ben clar que la primer finalitat de l'Associació Fòrum Salvador Espriu és donar suport a la pròpia editorial Gregal en tots els aspectes i projectes.

Hi sou tots convidats.

Calendari d'activitats


Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Mašanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788