Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

A l'ombra del temps

Autor: Josep Maria Huguet
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 04/10/2016
ISBN: 978-84-945648-6-4
Nombre de pàgines: 264


Preu: 18,50 €

Sinopsi

L’Oriol, estudiant d’enginyeria, descobreix el primer amor d’una manera fortuïta, un amor que l’acompanyarà sempre.

Trasbalsat existencialment, el protagonista se’n surt com pot pilotant la seva vida a través de situacions diverses i encontres inesperats. L’Oriol cerca, descobreix, s’interroga, o simplement lluita per subsistir.

En una època de canvis vertiginosos, ell ens fa evident que els néts de les guerres europees es plantegen les mateixes preguntes, tenen els mateixos somnis i topen amb les mateixes perplexitats de sempre. I obtenen com a resposta els mateixos dubtes de tots els temps.

El relat transcorre per la línia fronterera que separa una vida amarga d’una vida feliç, i es qüestiona si podem estar mai preparats per assumir la nostra pròpia existència.

És una història que intenta narrar com transitar pel món duent sobre les espatlles amors absents, desesperances i solituds, fins a arribar a la conclusió que l’únic analgèsic possible, l’únic indici de felicitat, és fora de nosaltres mateixos.Biografia de l'autor

Josep Maria Huguet i Julià (Barcelona, 1961) és geòleg, però després d’uns anys com a professor de ciències, ha dedicat la seva vida professional a l’organització industrial.

Sensible a tota mena de manifestacions artístiques i culturals, el seu diletantisme l’ha dut a llegir i escriure amb assiduïtat. Ja fa uns quants anys que col·labora amb El Matí Digital publicant-hi articles de temàtica diversa: assaigs, dietaris, opinions polítiques, pensaments...

​Entre el 2010 i el 2012 va publicar en aquest mitjà digital un seguit de biografies breus sobre personatges del nostre país. Coneguts alguns, anònims o ignorats uns altres, la relació de figures exposades abasta un ampli ventall de professions, oficis i personalitats. Enguany ha completat la sèrie amb noves semblances. 

A l’ombra del temps és la seva primera aportació a la narrativa novel·lística.

Notícies d'activitats i de premsa sobre A l'ombra del temps


31/10/2017
Ràdio Igualada entrevista Josep Maria Huguet
El programa cultural ‘La Galeria’ entrevista Josep Maria Huguet, l’autor de la novel·la A l’ombra del temps, que va presentar la seva obra divendres a la tarda a Igualada. L'autor explica que es tracta d'una novel·la força generacional i amb vincles amb la capital de l'Anoia. Huguet destaca que "escrivim el que hem viscut", algunes vivències personals que li han servit d'inspiració per crear l'obra.

Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí a partir del minut 16:30.
27/10/2017
Presentació de L'ombra del temps a Igualada
Josep Maria Huguet presenta la seva obra a Igualada el dia 27 d'octubre a les 7 de la tarda a la Biblioteca Central. Ho farà acompanyat de Carles A. Marmelada, professor i escriptor. 
24/10/2017
Alguns mitjans es fan ressò de la presentació d'A l'ombra del temps a Igualada
Divendres es presenta A l'ombra del temps, de Josep Maria Huguet, a Igualada. Aquesta és una obra amb referències a Ia capital de l'Anoia. El diari Regió 7 i el portal de notícies Surt de casa en fa notícia.

Podeu llegir la notícia en aquest enllaç i en aquest.
13/12/2016
El suplement Culturas de La Vanguardia recomana A l'ombra del temps
El dissabte dia 10 de desembre el suplement Culturas de La Vanguardia va recomanar un seguit de lectures per aquest Nadal i un dels llibres recomanat és A l'ombra del temps de Josep Maria Huguet.

 
12/12/2016
Presentació d'A l'ombra del temps a Terrassa
Josep Maria Huguet presenta la seva novel·la a la llibreria El cau ple de lletres (La casa del llibre) de Terrassa, el dilluns 12 de desembre, a les 19h. L'autor estarà acompanyat de l'escriptor, periodista i guionista Joan Safont. 
02/12/2016
Presentació d'A l'ombra del temps a Vic
Josep Maria Huguet presenta la seva novel·la a la llibreria La Tralla de Vic, el divendres 2 de desembre, a les 19h. L'autor estarà acompanyat de Teresa Llach, Historiadora i Germana Vedruna. 


 
18/10/2016
Presentació d'A l'ombra del temps a Barcelona
Josep Maria Huguet presenta la seva novel·la el dimarts 18 d'octubre a les 19h a la Llibreria Claret de Barcelona. L'autor estarà acompanyat dels ponents Quim Torra, escriptor i editori, i Joan Capdevila, veterinari i diputat a Corts. 

A l'ombra del temps és una història que intenta narrar com transitar pel món duent sobre les espatlles amors absents, desesperances i solituds, fins a arribar a la conclusió que l’únic analgèsic possible, l’únic indici de felicitat, és fora de nosaltres
mateixos. El relat transcorre per la línia fronterera que separa una vida amarga d’una vida feliç, i es qüestiona si podem estar mai preparats per assumir la nostra pròpia existència.

Josep Maria Huguet
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788