Novel·la negra


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Quan la mort és la vida i la vida és la mort

Autor: David Cordero Espín
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 12/12/2016
ISBN: 978-84-946182-8-4
Nombre de pàgines: 200


Preu: 17,50 €

Sinopsi

Durant molts anys he estat un escriptor oblidat. Ho admeto sense cap pena ni vergonya, però creieu-me quan us dic que un dia vaig arribar a tocar la glòria. He viscut sol més temps del que ho he fet acompanyat. Tan allunyat com he pogut de la meva exdona i el més a prop que he sabut de la meva filla.

Confesso que m’ha costat molt acceptar això que m’ha passat. Però per més inversemblant que pugui semblar, és com és i no ho puc canviar. Ara sé que no estic sol, que n’hi ha d’altres com jo encara que molts hagin optat per callar. Sé que faran tot el possible per ocultar aquesta veritat i fer-nos passar per bojos. Però potser si sabem jugar les nostres cartes, aquest secret ens donarà més poder del que ells hagin somniat. I és que sense pobres no hi haurà rics, sense desfavorits no hi haurà privilegiats, i potser si aquest secret veu la llum, alguns d’ells perdran part d’aquest paradís terrenal.

Ara, però, demano disculpes a tots aquells que us heu trobat aquest document. Sóc perfectament conscient que amb el seu lliurament no faig altra cosa que defugir la meva responsabilitat per fer-la caure sobre vostre.

Segurament hauríeu viscut més feliços si no l’haguéssiu trobat, però... Ho sento, només soc un covard.

 
Nicolau Esnaola Segarra

 

Biografia de l'autor

David Cordero Espín (Barcelona, 1974) resideix a Sant Just Desvern i és pare de dos fills, el Dídac i el Rai. Des de fa catorze anys treballa com a cap administratiu en una empresa del sector alimentari a Esparreguera, però el que de debò li agrada és escoltar música, llegir i tocar la guitarra. De manera inconscient se li va omplint el cap de paraules fins que arriba un moment en el qual les ha de treure d’allà, ja sigui durant un vermut amb els amics o omplint les pàgines d’un llibre.

Quan la mort és la vida i la vida és la mort segurament no és més que el resultat d’una carència de vermuts prolongada en el temps.
Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre Quan la mort és la vida i la vida és la mort


17/03/2017
Presentació de les novel·les Els crims del convent, Els bessons rere la finestra i Quan la mort és la vida i la vida és la mort al festival El vi fa sang, de l'Espluga de Francolí
Salvador Balcells, Esther Vila i David Cordero presenten les seves respectives novel·les negres el divendres 17 de març, a les 19h, a l'Antic Hospital de l'Espluga de Francolí, dins les activitats del festival El vi fa sang. 
19/12/2016
Ressenya de Quan la mort és la vida i la vida és la mort
Ismael Cuevas Jordan ressenya Quan la mort és la vida i la vida és la mort de l'autor David Cordero.

Cuevas destaca que quan llegim l’obra ens veiem enganxats ràpidament per una redacció àgil però a la vegada punyent, un estil pretesament planer i directe que fa molt més propera i comprensible la personalitat d'en Nicolau.
Aquesta barreja de sensacions i reflexions, agafen encara més intensitat quan estan envoltades d’un fet extraordinari i radical com és la confluència entre la vida i la mort.

Podeu llegir la ressenya aquí.
15/12/2016
Presentació Quan la mort és la vida i la vida és la mort
Dijous 15 de desembre a les 19h. es presentarà la novel·la Quan la mort és la vida i la vida és la mort a Can Ginestar (St. Just Desvern). A l'acte i participarà l'autor, David Cordero, juntament amb els ponents Ismael Cuevas i Jordi Blasi, i els lectors Roger Caubet, Carles Castelló i Ramón Martí.
Durant la presentació, es comptarà amb l'acompanyament musical de Manel Ruiz.
13/12/2016
El programa Justa la Fusta (Ràdio Desvern) recomana la novel·la Quan la mort és la vida i la vida és la mort.
El programa de Justa la Fusta emès per Ràdio Desvern parla de la novel·la de David Cordero, Quan la mort és la vida i la vida és la mort

Destaquen que el protagonista d'aquest llibre, un home que el seu creador ha definit com a "bala perduda", a banda d'alcohòlic i poc convencional que viu experiències que el porten a viure al límit.

Podeu llegir la notícia sencera aquí.


 
13/12/2016
Ràdio Desvern entrevista a David Cordero, autor de Quan la mort és la vida i la vida és la mort
Davido Cordero, autor de Quan la mort és la vida i la vida és la mort, es entrevistat per la Ràdio Desvern al programa Entrevistes de la Ràdio.

Podeu escoltar tota l'entrevista aquí.

David Cordero Espín
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788