Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

L'escultor de Déu

Autor: Vicenç Aguado
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 12/12/2016
ISBN: 978-84-946490-0-4
Nombre de pàgines: 428


Preu: 20,00 €

Sinopsi

Segle XIV. Una revolta sacseja l’illa de Sicília. La ciutat de Messina és assetjada per les tropes catalanes, que defensen la causa del rei Frederic, eliminant els darrers nuclis de resistència dels partidaris de la casa d’Anjou. En entrar a la ciutat, prenen com a esclaus membres de la pròspera comunitat grega com a represàlia.

Després d’una dura travessia per mar, un esclau grec provinent de Messina arriba a Barcelona, on és comprat pel mestre escultor Jaume Cascalls. Aquest és l’inici d’un procés de creixement personal i artístic que el durà a participar en les obres més importants que es construeixen a Catalunya, com la Seu de Lleida, el Monestir de Poblet, la Catedral de Tarragona i el Consell de Cent, la Catedral i l’Hospital de la Santa Creu de Barcelona.

Els seus ulls descobriran un país en guerra amb Castella i assolat per la pesta. Serà testimoni de la persecució dels jueus, les lluites dels nobles pel control del territori, el naixement de la Generalitat i el canvi de dinastia reial.

L’obra que marcarà la vida de l’esclau serà la construcció d’un panteó reial al Monestir de Poblet, encarregat per Pere III, amant del protocol i de les cerimònies, com a símbol del seu poder.

Biografia de l'autor

Vicenç Aguado i Cudolà és professor titular de Dret Administratiu, acreditat per a catedràtic, de la Universitat de Barcelona. És autor de nombroses monografies i articles en revistes de la seva especialitat.

És un apassionat de la bona lectura, la història i el patrimoni cultural. Com a escriptor, ha publicat diversos llibres en l’àmbit de la literatura infanti l i juvenil: Els contes de Vilanova i la Geltrú (2012), Les aventures del gavot a l’illa misteriosa (2014) i El tren i el xiulet màgic (2016).

També és autor de relats curts premiats en diversos certàmens. Va guanyar la primera edició del Premi NegrOliva (convocat per la Biblioteca Joan Oliva de Vilanova i la Geltrú) amb el relat curt «El misteri dels escuts de la plaça de la Vila», publicat el 2013. El seu relat «Un crim en el temps» va ser guardonat pel jurat del Festival Internacional de Novel·la Criminal en Català El Vi fa Sang (Espluga de Francolí, 2016).

L’escultor de Déu, finalista del IV Premi Gregal, és la seva primera novel·la.
Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre L'escultor de Déu


27/11/2019
L'escultor de Déu a El País
El País informa de la troballa d'una nova escultura de Jordi de Déu. La vida del mateix Jordi de Déu que va ser novel·lada pel nostre autor Vicenç Aguado en L’escultor de Déu.

Per llegri la notícia, aquí.
03/01/2019
La Fura parla de L'escultor de Déu
La Fura publica un article sobre els clubs de lectura en el qual parla del debat sobre L’escultor de Déu al club de lectura La Crisàlide a la Biblioteca Joan Oliva de Vilanova i la Geltrú amb l’escriptora i amiga Maria Rosa Nogué.

Podeu llegir l'article en aquest enllaç.
13/12/2018
La Biblioteca de Vilanova i la Geltrú es fa ressò de L'escultor de Déu
Vicenç Aguado va participar en el club de lectura que mensualment es fa a la biblioteca de Vilanova i la Geltrú amb la novel·la L'escultor de déu. El blog de la biblioteca publica una síntesi de l'obra i la biografia de l'autor, a més de destacar una notícia que fa uns mesos va sortir al canal de Youtube de l'Institut d'Estudis Penedesencs.

Podeu llegir la notíca si entreu en aquest enllaç
26/06/2018
La Biblioteca de Sort recomana L'escultor de Déu
L'obra de Vicenç Aguado és una de les recomanades a la pàgina web de la Biblioteca de Sort. La notícia inclou un vídeo de la presentació que es va fer a Vilafranca del Penedès.

Podeu llegir la recomanació si entreu en aquest enllaç.
20/04/2018
Presentació de L'escultor de Déu a Vilanova i la Geltrú
Vicenç Aguado presenta la seva obra a l'Agrupació Excursionista Talaia de Vilanova i la Geltrú el 20 d'abril a 2/4 de 9 del vespre.
06/04/2018
Una entrada a Viquipèdia cita L'escultor de Déu
La novel·la de Vicenç Aguado, L'escultor de Déu, és una de les obres citades a les referències bibliogràfiques de l'entrada dedicada a l'escultor Jordi de Déu.

Poeu clicar aquí per llegir l'entrada.
05/04/2018
RTV Vilafranca es fa ressò de L'escultor de Déu
Vicenç Aguado va presentar la seva novel·la a l'Institut d'Estudis Penedesencs i per aquest motiu la televisió local en fa notícia. 
L'autor explica que aquesta és una novel·la basada en un esclau cristià, fet que permet veure les condicions i manera de viure de l'època. 

Podeu veure la notícia si feu clic aquí.
14/03/2018
Presentació de L'escultor de Déu a Vilafranca del Penedès
L'escultor de Déu es presenta a Vilafranca del Penedès el 14 de març a les 19 h a la seu de l'Institut d'Estudis Penedesencs. L'autor conduirà l'acte acompanyat de Josep Bosch, historiador medievalista. 
12/03/2018
Eix Diari i RTV Vilafranca anuncien la presentació de L'escultor de Déu a Vilafranca
Dimecres 14 de març es presenta la primera novel·la de Vicenç Aguado a Vilafranca del Penedès i Eix Diari i RTV Vilafranca se'n fa ressò.
Les notícies fan una breu repassada a la biografia de l'autor, a la sinopsi de la novel·la i Eix Diari destaca diverses opinions sobre el llibre, que el cataloguen d'una obra amb un excel·lent treballa de documentació al darrere i d'un trama molt ben aconseguida.

Podeu veure la notícia si entreu en aquest enllaç (Eix Diari) i en aquest (RTV Vilafranca).
07/02/2018
Les Borges TV emet un reportatge sobre L'escultor de Déu
Vicenç Aguado va participar en unes jornades culturals a la Biblioteca de les Borges Blanques. La televisió local va publicar un resum de la intervenció de l'autor de L'escultor de Déu.

Si cliqueu aquí podreu veure el reportatge sencer.
28/12/2017
La revista Viu Tarragona es fa ressò de L'escultor de Déu
La revista del mes de novembre destaca que la novel·la de Vicenç Aguado va formar part de les activitats de la Tardor Literària de Tarragona: una presentació de l'obra i una ruta literària per alguns dels escenaris que recorre el protagonista de L'escultor de Déu.

Podeu llegir la notícia a l'arxiu següent:
25/11/2017
Presentació de L'escultor de Déu a Girona
Vicenç Aguado presenta L'escultor de Déu el dissabte 25 de novembre a les 6 de la tarda al Museu d'Art de Girona. Ho farà acompanyat de Cristina Fernández, dinamitzadora del Club de lectura del Museu d'Art, i de Carme Clusellas, la directora del museu. 
Una hora abans, hi haurà una vista guiada per les sales d'art gòtic del museu a càrrec de Carme Clusellas. 
23/11/2017
Xerrada de L'escultor de Déu a les Borges Blanques
Vicenç Aguado participa en una xerrada sobre L'escultor de Déu a les Borges Blanques. L'activitat està organitzada per la Biblioteca Marquès d'Olivart, les biblioteques de la comarca i l'Aula d'Extensió Universitària de les Garrigues.
La conferència serà el dia 23 a les 4 de la tarda al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques.
15/11/2017
Ràdio les Borges entrevista Vicenç Aguado
L'escultor de Déu és una obra que transcorre en diversos escenaris garriguencs. L'autor combina elements de ficció amb fets històrics reals i explica com ho ha fet per equilibrar tots aquests elements perquè l'obra sigui versemblant. Durant l'entrevista, Aguado també explica algunes de les curiositats del procés de creació de la novel·la. 

Podeu escoltar tota l'entrevista aquí.

 
19/10/2017
El Diari de Tarragona anuncia la presentació de L'escultor de Déu a la ciutat
Malgrat que finalment la presentació de L'escultor de Déu va ser cancel·lada per culpa del temporal, el Diari de Tarragona es fa va ressò de l'acte que s'havia de celebrar al Centre Tarraconense dimecres 18 d'octubre. El diari destaca que es tracta d'una obra que "atrapa el lector".

Podeu veure'n l'anunci tot seguit.
19/10/2017
La Biblioteca Municipal de Castellserà recomana L'escultor de Déu
La primera novel·la de Vicenç Aguado és una de les obres destacades aquest mes d'octubre per la Biblioteca Municipal de Castellserà.

Podeu llegir la notícia en aquest enllaç.
18/10/2017
Presentació de L'escultor de Déu a Tarragona
La presentació de la novel·la de Vicenç Aguado forma part de les activitats de la Tardor Literària, un cicle d'activitats literàries que se celebra a Tarragona. L'acte serà el 18 d'octubre a les 19.30 h al Centre Tarraconense "El Seminari" i serà presentat pel Mossèn Joan Miquel Bravo i amb la intervenció de l'autor. 
09/10/2017
L'escultor de Déu forma part de les activitats de la Tardor Literària de Tarragona
Tac12, la televisió pública del Camp de Tarragona, es fa ressò de la Tardor Literària, el cicle dedicat a les lletres que coordina la Casa de les Lletres de Tarragona. Entre les 45 activitats que hi ha programades, Vicenç Aguado participa en dues: una presentació del llibre i una ruta literària. 

Podeu escoltar la notícies en aquest enllaç
20/09/2017
La revista Cultura i paisatge a la ruta del Císter dedica un reportatge a L'escultor de Déu.
L'escultor de Déu és una novel·la molt arrelada al territori que pretén revalorar el patrimoni medieval de Catalunya. Vicenç Aguado ho fa a partir de fets i obres escultòriques que, ficcionats, permeten endinsar el lector en un moment fascinant de la nostra història.

Podeu llegir el reportatge descarregant-vos l'arxiu següent.
04/09/2017
L'escultor de Déu es recomanat a l'apartat Més llibres de la revista Sàpiens.
L'apartat Més llibres de la revista Sàpiens recomana L'escultor de Déu, de Vicenç Aguado.

A la recomanació es fa cinc cèntims del llibre i és puntua L'escultor de Déu amb tres estrelles sobre cinc.

Podeu veure la menció aquí:
28/06/2017
Canal Blau entrevista Vicenç Aguado.
El programa Obert x vacances, de Canal Blau, entrevista l'autor de L'escultor de Déu, en Vicenç Aguado.

Podeu veure el programa sencer aquí i l'entrevista d'en Vicenç Aguado a partir del minut 20.

 
22/05/2017
Ràdio Ciutat de Tarragona entrevista a Vicenç Aguado en motiu de la publicació de L'escultor de Déu.
El programa Lletraferits, de Ràdio Ciutat de Tarragona, parla amb l'autor de L'escultor de Déu, en Vicenç Aguado.

L'autor explica el motiu pel qual ha organitzat una ruta literària pels llocs més emblemàtics de Tarragona.

Podreu escoltar la intervenció d'en Vicenç Aguado entrant en aquí i a partir del minut 11.
20/05/2017
Ruta literària sobre L’escultor de Déu a Tarragona.
Dissabte 20 de maig se celebrarà la primera ruta literària sobre la novel·la històrica L'escultor de Déu. L'autor, Vicenç Aguado, serà l'encarregat de guiar els participants pels diferents punts del recorregut, localitzacions relacionades d'alguna manera amb la novel·la i amb Jordi de Déu, el personatge històric protagonista de l'obra.

El punt de trobada serà la porta de la Catedral de Tarragona, a les 11 del matí. Seguidament s'anirà al Palau Arquebisbal, l'Arxiu Històric Arxidiocesà, es passarà pel carrer Cavallers i pel Carrer Major, i s'arribarà a la plaça de la Font-Cos. La ruta finalitzarà a la Llibreria La Rambla, on es farà un col·loqui de l'obra i l'autor signarà exemplars a qui ho desitgi. 

Qui hi vulgui participar, podrà inscriure's a través del correu vaguado80@gmail.com, la pàgina de Facebook de l'autor, o personalment a la Llibreria La Rambla. 
18/05/2017
El diari Més Digital es fa ressò de la Ruta literària sobre L'escultor de Déu
El mitjà tarragoní recorda als seus lectors que el dissabte 20 de maig se celebrarà la primera Ruta literària sobre L'escultor de Déu a la ciutat de Tarragona. Vicenç Aguado, l'autor, guiarà als participants per les localitzacions que apareixen a la novel·la i els explicarà el procés de documentació i d'escriptura de l'obra. 

Podeu llegir la notícia clicant aquí.
13/05/2017
Presentació de L'escultor de Déu a Santa Coloma de Queralt
Vicenç Aguado presentarà la seva novel·la el dissabte 13 de maig, a les 18h, a la Sala Merlets del castell de Santa Coloma de Queralt. L'autor estarà acompanyat de Josep Maria Rovira, director de la revista Cultura i Paisatge a la Ruta del Cister.

Després de l'acte, es farà una visita guiada a al retaule de Sant Llorenç, obra de Jordi de Déu, protagonista de la novel·la, a càrrec de l'historiador Damià Amoròs.
10/05/2017
SurtDeCasa entrevista a Vicenç Aguado, autor de L'escultor de Déu.
El digital cultural SurtDeCasa entrevista a l'autor de L'escultor de Déu, Vicenç Aguado.

Aguado comenta que el personatge és un grec de Messina (Sicília) que és capturat i venut com a esclau. És xocant, als ulls nostres que, en l'època mitjana, cristians tinguessin altres cristians d'esclaus. Això li va cridar molt l'atenció i va voler fer una història sobre un fet universal com és la recerca de la llibertat.

Podeu llegir l'entrevista aquí.
09/05/2017
Presentació de L'escultor de Déu a Manresa
Vicenç Aguado presenta la seva novel·la històrica el dimarts, 9 de maig, a les 19h al Centre d’Interpretació del Carrer del Balç de Manresa. L'autor estarà acompanyat de Francesc Comas, president del Centre d’Estudis del Bages.

08/05/2017
El Centre d'Estudis del Bages es fa ressò de la propera presentació de L'escultor de Déu.
El Centre d'Estudis del Bages es fa ressò de la propera presentació de la novel·la d'en Vicenç Aguado, L'escultor de Déu.

La presentació tindrà lloc al Centre d'Interpretació del Carrer del Balç, de Manresa, i intervindran el President del Centre d'Estudis del Bages, Francesc Comas, i el mateix Vicenç Aguado.

Podeu llegir la notícia aquí.
05/05/2017
SomGarrigues parla d'uns dels escenaris de L'escultor de Déu.
SomGarrigues parla de l'església de Vináixa al ser declarada bé cultural d'interès nacional.

A la notícia s'esmenta l'última novel·la de Vicenç Aguado, L'escultor de Déu, ja que l'església de Vináixa és un dels escenaris d'aquesta novel·la històrica.
03/05/2017
Nació Digital Manresa es fa ressò de la propera presentació de L'escultor de Déu a Manresa.
Nació Digital Manresa es fa ressò de la propera presentació de L'escultor de Déu a El Carrer del Balç.

L'acte està organitzat pel Carrer del Balç, el Centre d'Estudis del Bages, els Amics de l'Art Romànic del Bages i l'Editorial Gregal i comptarà amb la participació del president del Centre d'Estudis del Bages, Francesc Comas i l'autor de la novel·la, Vicenç Aguado.

Podeu llegir la notícia aquí.
03/05/2017
Vicenç Aguado parla de L'escultor de Déu a La Ciutat Vilanova d'Onda Cero.
L'autor de L'escultor de Déu, Vicenç Aguado, ha estat entrevistat pel programa La Ciutat Vilanova d'Onda Cero Vilanova.

Aguado esmenta que per escriure aquesta obra s'ha basat en fets històrics, encara que no deixa de ser una novel·la on podem trobar aventures, passió, amor i intriga i on el lector es podrà sentir molt identificat per tots els llocs que es recorren de la geografia catalana.

Podeu escoltar l'entrevista sencera a partir del minut 44 aquí.
18/04/2017
Vicenç Aguado participa a la tertúlia de Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú
L'autor de L'escultor de Déu, Vicenç Aguado, participa en la tertúlia d'autors locals de Vilanova i la Geltrú que s'emetrà el mateix dia de Sant Jordi.

Podeu veure la notícia aquí:

 
15/04/2017
Presentació de L'escultor de Déu a el Vilosell
Vicenç Aguado presenta la seva novel·la el dissabte 15 d'abril, a les 19h, a la Capella de Sant Sebastià del Vilosell. L'autor estarà acompanyat de l'historiador Josep M. Vallès. Per finalitzar l'acte, se servirà una copa de vi als assistents, gentilesa del celler Tomàs Cusiné.

 
12/04/2017
Pere Fàbregues recomana al diari Catalunya Cristiana L'escultor de Déu, de Vicenç Aguado.
Dins de les recomanacions de Sant Jordi, el llibreter Pere Fàbregues recomana al diari Catalunya Cristiana l'última novel·la de Vicenç Aguado, L'escultor de Déu.
30/03/2017
Catalunya Cristiana ressenya L'escultor de Déu, de Vicenç Aguado.
El llibreter Pere Fàbregas ha ressenyat al Diari Catalunya Cristiana l'última novel·la de Vicenç Aguado, L'escultor de Déu.

Fàbregas comenta que en la lectura recorrereu tot Catalunya i l'autor ens la mostra com devia ser en aquells segles de grans baralles entre la noblesa, que es repartien els terrenys i la gent que hi vivia com si fossin, i així s'ho creien, propietats seves de les quals podien disposar sense cap mirament.

Llegiu la notícia en català o castellà aquí:
24/03/2017
Món Jurídic recomana L'escultor de Déu, de Vicenç Aguado.
La revista Món Jurídic, de l'Il·lustre Col·legi d'Advocacia de Barcelona, ha seleccionat L'escultor de Déu, de Vicenç Aguado, per les recomanacions de cara a Sant Jordi.
07/03/2017
Presentació de L'escultor de Déu a Barcelona
Vicenç Aguado presenta la seva novel·la històrica el dimarts 7 de març, a les 19h, a la Llibreria Claret de Barcelona. L'autor estarà acompanyat de la històriadora, filòloga i escriptora Maria Carme Roca. 
06/03/2017
Nova Conca entrevista Vicenç Aguado
El diari de la Conca de Barberà, Nova Conca, ha entrevistat en l'edició d'aquest diumenge 5 de març, Vicenç Aguado, l'autor de L'escultor de Déu. 

Aguado destaca: "A través d’una recerca sobre patrimoni local, vaig conèixer la història d’en Jordi de Déu i em va semblar apassionant. Un esclau grec que esdevé un dels grans escultors del gòtic a Catalunya té moltes possibilitats narratives. Vaig voler construir un relat de superació, creixement personal i de recerca de la llibertat, en una societat esplendorosa, però plena de contradiccions i conflictes. El fet que l’esclau sigui estranger el fa un testimoni excepcional per a poder aproximar-nos a la societat de la Catalunya del segle XIV. Tots aquests elements permetien construir una trama que em va captivar i que vaig voler plasmar en aquesta novel·la".

Podeu llegir l'entrevista sencera aquí
15/02/2017
Surtdecasa Penedès entrevista Vicenç Aguado
“El nostre territori té una història molt rellevant i èpica, es mereixia una novel·la històrica”. Sota aquest titular, l'autor de L'escultor de Déu explica en aquesta entrevista al setmanari cultural com va ser la gestació de l'obra. 

Podeu llegir l'entrevista clicant aquí
31/01/2017
Ramona Solé recomana L'escultor de Déu a Lleida Televisió
El programa Dis, de Lleida Televisió, ha recomanat L'escultor de Déu de la mà de l'escriptora i blogaire Ramona Solé. 

Solé en destaca sobretot els personatges, dels quals diu que n'ha fet un retrat molt encertat, i que és una novel·la històrica molt propera, ja que el protagonista treballarà en projecte com la Seu de Lleida, el panteó reial del Monestir de Poblet, la catedral de Tarragona, l'hospital de la Santa Creu de Barcelona, etc.

Podeu veure la recomanació sencera aquí
30/01/2017
El Punt Avui ha entrevistat Vicenç Aguado, autor de L'escultor de Déu.
La secció de Cultura del diari El Punt Avui ha concedit una entrevista a l'autor de L'escultor de Déu, en Vicenç Aguado.

En una de les preguntes Aguado comenta que posa la seva visió personal sobre aquella època, però a partir de fets històrics. L'autor també destaca que era una època de progrés, en què es va construir molt. Les lluites de poder, la corrupció, les intrigues, van ser reals i les explora a través d'una trama fictícia.

Podeu llegir l'entrevista sencera entrant aquí.
29/01/2017
Presentació de L'escultor de Déu a L'Espluga de Francolí
Vicenç Aguado presentarà la seva obra a la Sala Polivalent de l'Antic Hospital de l'Espluga de Francolí, el diumenge 29 de gener, a les 13h. L'acte es realitzarà en el marc de les activitats de la Fira de Sant Vicenç que se celebra cada any al municipi. A més de l'atuor també hi intervindrà, com a ponent, l'historiador Josep Maria Vallès i Martí.

L’escultor de Déu, situada en el context medieval del segle XIV, narra la història de Jordi de Déu, l’esclau grec que, cercant la llibertat, va esdevenir escultor i mestre major del panteó reial de Poblet, un dels grans escultors del gòtic català. L’Espluga de Francolí és un dels escenaris de la novel.la.
 
26/01/2017
Lleida.com es fa ressò de L'escultor de Déu, d'en Vicenç Aguado.
Lleida.com cita l'última obra de Vicenç Aguado, L'escultor de Déu, i es fa ressò de la presentació que es va fer ahir a l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

Podeu accedir a la notícia clicant aquí.
25/01/2017
Presentació de L'escultor de Déu a Lleida
Vicenç Aguado i Cudolà presentarà la seva novel·la L'escultor de Déu el dimecres 25 de gener, a les 19.30h, a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs. L'autor estarà acompanyat de les ponents Montse Macià, directora de l'IEI, i Ramona Solé, escriptora i autora del blog Tumateixllibres. 
23/01/2017
Ramona Solé ressenya L'escultor de Déu al blog Tumateix Llibres.
Ramona Solé ha ressenyat al blog Tumaitex Llibres l'última obra de Vicenç Aguado, L'escultor de Déu.
Solé comenta que l'autor ha triat bé els personatges i n'ha fet un retrat molt encertat que crea empatia i ens anima a acompanyar-los en el seu camí. Afegeix també que l'autor no s'ha limitat a explicar-nos la història d'aquest escultor que s'ha marcat l'objectiu d'obtenir la llibertat, sinó que ens explica també moltes altres històries i això enriqueix molt l'obra.

Juntament amb Montserrat Macià i el mateix autor, Ramona Solà serà una de les ponents de la presentació de L'escultor de Déu el dia 25 de gener a l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

Podeu llegir la ressenya sencera clicant aquí.
 
20/01/2017
Santi Arbós recomana la lectura de L'escultor de Déu
En la seva columna al diari SomGarrigues, Santi Arbós ha aprofitat unes línies per recomanar alguns llibres, entre aquests el de Vicenç Aguado, L'escultor de Déu. 
03/01/2017
SomGarrigues entrevista a Vicenç Aguado, autor de L'escultor de Déu.
El diari SomGarrigues va entrevistar a Vicenç Aguado, autor de la novel·la L'escultor de Déu.

Aguado esmenta que la novel·la combina la documentació històrica amb elements de ficció. Però també ha volgut que quedin molt reflectits, al mateix nivell que els fets històrics, sentiments com ara la humiliació, la passió, l'amor, la superació personal...

Aquí podeu llegir part de l'entrevista:
27/12/2016
El Diari de Vilanova es fa ressò de la publicació de L'escultor de Déu
En un article titulat "Vicenç Aguado s'estrena en la novel·la", el Diari de Vilanova es fa ressó de la primera novel·la publicada per aquest autor vilanoví, titulada L'escultor de Déu. En l'article, es destaca que l'obra ressegueix la vida d'un dels grans del gòtic català, Jordi de Déu.


 
19/12/2016
Reportatge de Canal Blau sobre L'escultor de Déu
El Canal Blau dedica un reportatge a l'obra L'escultor de Déu de Vicenç Aguado.
Durant el reportatge, que es va gravar el dia de la presentació del llibre al Museu Víctor Balaguer (Vilanova i la Geltrú), també podeu gaudir d'una entrevista feta a l'autor.

Podeu veure tota la notícia entrant aquí
14/12/2016
El Diari de Vilanova parla de L'escultor de Déu
En el marc de la presentació de l'obra a la capital del Garraf, el Diari de Vilanova ha publicat un article en el qual es destaca la recent publicació de L'escultor de Déu, obra del vilanoví Vicenç Aguado.

Enllaç
13/12/2016
Ràdio Onda Cero Vilanova presenta L'escultor de Déu
Aquest matí s'ha presentat l'obra L'escultor de Déu de Vicenç Aguado al programa La Ciutat d'Onda Cero Vilanova.

Al següent enllaç podreu accedir al podcast del programa.

Per escoltar el podcast entreu aquí.
13/12/2016
El digital cultural SurtDeCasa recorda que demà es presenta L'escultor de Déu.
El digital cultural SurtDeCasa ens recorda que demà 14 de desembre, a les 19h., a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú es presentarà l'obra L'escultor de Déu de Vicenç Aguado.

Podeu llegir la notícia entrant aquí.
13/12/2016
El Centre d'Estudis de les Garrigues recomana L'escultor de Déu
El Centre d'Estudis de les Garrigues recomana l'última obra escrita per Vicenç Aguado, L'escultor de Déu.

Podeu accedir a la notícia entrant aquí.
12/12/2016
Article del diari Segre sobre L'escultor de Déu
Article de SEGREcom publicat pel diari digital Lleida.com sobre L'escultor de Déu amb intervencions del mateix autor, Vicenç Aguado.

L'autor destaca que preferia narrar una història que abracés tot el territori de Catalunya, donant per exemple la importància que mereix a la Lleida del segle XIV, l'única ciutat catalana llavors amb estudi general.

Llegiu tot l'article aquí
01/12/2016
Eix diari parla de L'escultor de Déu
Amb motiu de la presentació que tindrà lloc el proper 14 de desembre a les 19h al Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú, Eix diari, el diari independent del Garraf i l'Alt i el Baix Penedès, ha publicat un article en el qual es parla de L'escultor de Déu i del seu autor, Vicenç Aguado i Cudolà.

Podeu llegir l'article aquí

Vicenç Aguado
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788