Novel·la


Calendari d'activitats


Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
He mirat aquesta terra
Història
Història i...
Narrativa juvenil
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics
Novel·la

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Poesía
Todos somos únicos

On em portin els ametllers

Autor: Bàrbara Julbe
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 27/03/2017
ISBN: 978-84-946758-3-6
Número de pàgines: 206


Preu: 17,00 €

(dte. 5% 16,15 €)
Sinopsi

La Ivet i en Pau, una parella enamorada i a la recerca de feina, inicien un viatge a l’illa de Mallorca. Hi arriben a finals de gener, moment en què els ametllers florits de sa Roqueta marquen l’inici d’un camí insospitat.

El destí escapça el somni de ser mare a aquesta jove. Només aconseguirà enfrontar-se a tot el que li està passant després d’un intens procés de descoberta interior. Solament així aconseguirà acceptar allò tan difícil: viure en plenitud sigui quin sigui el moment.

El rellotge de butxaca que li va regalar la seva àvia, una dona amb un passat lligat a la Guerra Civil i a la botiga de queviures que la va veure créixer, es converteix en un símbol amarat de secrets i de saviesa.Dades bibliogràfiques

Bàrbara Julbe i Sallés és periodista. Actualment treballa a RAC1 i a La Vanguardia, on des de 2008 és corresponsal a les comarques de Girona.

Ha estat guanyadora del V Premi Carles Rahola de Comunicació Local 2014 al millor treball informatiu en premsa per la sèrie de reportatges «Quan l’edat és un plus», publicats a La Vanguardia, i el 2012 va guanyar el Premi al millor article imprès sobre Lloret de Mar pel text «Lloret amb ulls de dona», publicat també a La Vanguardia.

Anteriorment, des de 2002 a 2007, a Televisió de Girona va presentar els informatius de la cadena i el programa Secrets d’ofici. També ha treballat com a cap d’informatius de la productora catalana Comunicàlia i es va fer càrrec de la presentació del programa setmanal Reporters. A més, també ha col·laborat a El País, al Diari de Girona i a Banyoles Televisió, entre d’altres mitjans. Ha estat professora de Comunicació Corporativa a la Universitat de Girona.

On em portin els ametllers és la seva primera novel·la.

Web: www.barbarajulbe.cat
Segueix aquest llibre

Premsa sobre On em portin els ametllers


17/05/2017
Presentació d'On em portin els ametllers a Barcelona
Bàrbara Julbe presenta la seva novel·la el dimecres 17 de maig, a les 19h, al CaixaForum de Barcelona. L'autora estarà acompanyada de Jordi Basté, periodista i director d’El Món a RAC1. A més, l'acte comptarà amb l'actuació musical del 
duet català Maria Arnal i Marcel Bagés. 
26/04/2017
Catalunya al Dia-Girona qualifica a Bàrbara Julbe com autora revelació i una de les més venudes d'aquest Sant Jordi.
El programa de Catalunya Ràdio, Catalunya al Dia-Girona, qualifica a Bàrbara Julbe, autora d'On em portin els ametllers, com a escriptora revelació d'aquest Sant Jordi i una de les més venudes a les comarques de Girona.

Julbe comenta que li ha sorprès molt la reacció de la gent i l'acollida que ha tingut el seu llibre.

Podeu escoltar el programa aquí:
26/04/2017
On em portin els ametllers, de Bàrbara Julbe, encapçala la llista dels més llegits de la Llibreria L'Altell, de Banyoles.
El número u de més llegits de ficció de la Llibreria L'Altell, de Banyoles, és per On em portin els ametllers, de Bàrbara Julbe.
25/04/2017
Tv3 defineix a l'autora d'On em portin els ametllers, Bàrbara Julbe, com autora revelació d'aquest Sant Jordi.
El Telenotícies Comarques de Girona de Tv3 posiciona a Bàrbara Julbe, autora d'On em portin els ametllers,  com a una de les autores gironines més venudes i la defineixen com l'autora revelació d'aquest Sant Jordi.

Podeu veure la notícia aquí: 
24/04/2017
Bàrbara Julbe ha estat una de les autores gironines més venudes segons La Vanguardia, Diari de Girona, VilaWeb i Directe.cat.
Segons els diaris La Vanguardia, VilaWeb i Diari de Girona, l'autora d'On em portin els ametllers, Bàrbara Julbe, ha estat una de les autores gironines més venudes d'aquest Sant Jordi.

Podeu llegir les notícies aquí:
- La Vanguardia.
- Diari de Girona.
- VilaWeb.
- Directe.cat.
20/04/2017
El diari Ara fa un article sobre On em portin els ametllers
Josep Pastells, del diari Ara, ha escrit un article sobre On em portin els ametllers. Pastells destaca que Bàrbara Julbe relata en la seva primera novel·la l'experiència emocional d'una noia que perd un fill als cinc mesos de gestació. A més, també menciona que el títol, no gens gratuït, destaca per la voluntat de dotar el relat de cert alè poètic.

Podeu llegir l'article aquí
20/04/2017
Banyoles Televisió es fa ressò de l'obra On em portin els ametllers, de Bàrbara Julbe.
Banyoles Televisió comenta el llibre que ha publicat recentment Bàrbara Julbe, On em portin els ametllers.

A l'article s'esmenta que el llibre situa la història a cavall entre Mallorca i el Pla de l’Estany i explica com el destí escapça el somni de la Ivet, la protagonista, de ser mare. Només aconseguirà enfrontar-se a tot el que li està passant després d’un intens procés de descoberta interior. Una de les intencions de la novel·la és obrir camí i que es parli molt més d’aquesta qüestió.

Llegiu la notícia sencera aquí.
20/04/2017
Ràdio Banyoles ressenya la novel·la de Bàrbara Julbe, On em portin els ametllers.
Ràdio Banyoles ressenya On em portin els ametllers, de la banyolina Bàrbara Julbe.

Bàrbara Julbe ha explicat que, al relatar una història tan personal, s’ha hagut de frenar en moltes ocasions. El llibre, però, omple un buit en la literatura, i vol trencar el silenci que, segons l’autora, existeix actualment en la societat en aquest àmbit.

Podeu llegir l'article sencer aquí.
20/04/2017
Bàrbara Julbe comenta On em portin els ametllers al programa El Món a Rac1, de Jordi Basté.
Bàrbara Julbe, juntament amb altres periodistes de Rac1, va presentar On em portin els ametllers al programa El Món a Rac1, de Jordi Basté.

Escolteu el programa aquí:
20/04/2017
Presentació d'On em portin els ametllers a Banyoles
Bàrbara Julbe presenta la seva novel·la el dijous 20 d'abril a les 19h al Museu Darder de Banyoles. L'autora estarà acompanyada de l'escriptora Mar Bosch.
 
19/04/2017
Tv Girona entrevista a Bàrbara Julbe, autora d'On em portin els ametllers.
El programa Té de tot, de Tv Girona, entrevista a l'autora d'On em portin els ametllers, Bàrbara Julbe.

Podeu veure l'entrevista aquí: El programa Té de tot, de Tv Girona, entrevista a l'autora d'On em portin els ametllers, Bàrbara Julbe. Podeu veure l'entrevista aquí :
12/04/2017
Martí Gironell ressenya On em portin els ametllers, de Bàrbara Julbe.
L'escriptor i periodista Martí Gironell ressenya a la Revista l'Illa dels Llibres la novel·la de Bàrbara Julbe, On em portin els ametllers.

Gironell vol aplaudir efusivament el que la Bàrbara ha aconseguit també a l'escriure en primera persona però amb la veu i el perfil de la Ivet. Això li permet narrar el temporal d'emocions que sent la protagonista i així aconseguir despertar l'empati dels lectors, dotar el text d'una força i d'una intimitat úniques i, sobretot, una credibilitat honesta, ja que sabem que tot està basat en fets reals.

Podeu llegir la notícia aquí.
07/04/2017
El Diari de Girona parla sobre la presentació a Girona d'On em portin els ametllers, de Bàrbara Julbe.
El Diari de Girona parla sobre la presentació a la Casa de la Cultura de Girona d'On em portin els ametllers, de Bàrbara Julbe.

A l'acte van participar l'escriptor Martí Gironell i dels músics Mònica Orpí i Robert Fàbrega.

Podeu llegir la notícia aquí:
07/04/2017
El Punt Avui es fa ressò de la presentació a la Casa de Cultura de Girona de l'obra de Bàrbara Julbe, On em portin els ametllers.
El Punt Avui es fa ressò de la presentació a la Casa de Cultura de Girona de l'obra de Bàrbara Julbe, On em portin els ametllers.

Podeu llegir la notícia aquí.
04/04/2017
Presentació d'On em portin els ametllers a Girona
Bàrbara Julbe presentarà la seva darrera novel·la el dimarts 4 d'abril, a les 19:30h al Casa de Cultura de Girona. L'autora estarà acompanyada de Martí Gironell, periodista i escriptor. A més, l'acte comptarà amb l'acompanyament músical de Mònica Orpí i Robert Fàbrega.
03/04/2017
La Revista Colors selecciona On em portin els ametllers a les recomanacions per aquest Sant Jordi.
La novel·la de Bàrbara Julbe, On em portin els ametllers, ha estat seleccionada per la Revista Colors de Banyoles com a recomanació per aquest Sant Jordi.
03/04/2017
La Revista de Banyoles entrevista a l'autor d'On em portin els ametllers, Bàrbara Julbe.
Bàrbara Julbe, autora de la novel·la On em portin els ametllers, ha estat entrevista per Míriam Martín, de la Revista de Banyoles.

Julbe confessa que va ser fruit d'aquesta vivència personal, la pèrdua del fill que esperava, va pensar que la manera que havia trobat per anar afrontant les coses, i que li anava bé, era expressar-ho en paraules. I va pensar que, potser, si ho llegia algú, li podia servir aquesta experiència.

Llegiu l'entrevista sencera aquí:


 
03/04/2017
El Punt Avui parla de la novel·la de Bàrbara Julbe, On em portin els ametllers.
Xavier Castillón, del diari El Punt Avui, parla de la novel·la On em portin els ametllers, de Bàrbara Julbe.

Castillón esmenta que la novel·la comença directament amb la mort del nadó. Però després de sentir "una tristor infinita i una sensació sense límits d'immensa buidor", la protagonista, la Ivet, decideix enfrontar-se a l'adversitat mitjançant "un intens procés de descoberta interior" que l'acaba fent "més forta". Ella entén que per continuar endavant "ha d'acceptar el que li ha passat perquè forma part d'ella i és l'única manera de reconstruir-se".

Podeu llegir l'article sencer aquí.

 
31/03/2017
El Diari de Girona entrevista a Bàrbara Julbe, autora de l'obra On em portin els ametllers.
Bàrbara Julbe va ser la protagonista de la contra del Diari de Girona el passat dijous 30 de març, on va ser entrevistada per Albert Soler amb motiu de la publicació de la seva primera novel·la, On em portin els ametllers.

En un moment de l'entrevista, Julbe comenta que va estar de baixa, i es passava vuit hores al dia escrivint, millor dit vomitant escriptura, i plorant. Però mentrestant ho estava paint, i com que la protagonista del llibre és una dona forta, ella s'empenyia a ser forta. 

Podeu llegir l'entrevista sencera aquí:
 

Bàrbara Julbe

SORTEIG


Exemplars premiats:
15, 46, 212, 271, 322 i 401.
 
Si disposeu d'un d'aquests exemplars, envieu a info@gregal.cat una foto de la pàgina on hi ha la numeració i el títol del llibre que voleu rebre d'obsequi.
Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788
C/ Rovelló, 66 - 17412 Maçanet de la Selva