Tots som únics


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

El diari de la Joana

Autor: Cristina Benítez
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 06/11/2017
ISBN: 978-84-17082-34-5
Nombre de pàgines: 80


Preu: 20,00 €

SINOPSI

El diari de la Joana és un àlbum il·lustrat creat amb el desig d’explicar a tothom, amb una visió sensible i sempre amb humor, la síndrome de Down, a través d’una nena molt especial, carismàtica i molt divertida. La Joana és una nena de 9 anys, alegre i curiosa, envoltada d’una família que l’estima i una escola on la comprenen. Però també, de vegades, ha de ser molt valenta i afrontar les dificultats de conviure en una societat que, encara avui dia, està plena de prejudicis i estereotips difícils d’eliminar.BIOGRAFIA

Cristina Benítez, també coneguda pel seu nom artístic Krusttyh Benyh, va néixer a Barcelona el gener de 1991, i actualment viu a Badalona.

Des de ben petita ha sentit fascinació pel món artístic i l’ensenyança, i és així com, actualment, treballa com a il·lustradora i escriptora de contes infantils, i és graduada com a mestra d’educació primària. Compta amb experiència com a docent a diverses escoles ordinàries i d’educació especial, ha viatjat als països nòrdics per aprendre de les seves metodologies d’ensenyament, ha ensenyat anglès a infants i joves, i contínuament realitza tallers artístics infantils. Sempre inquieta per seguir evolucionant com a persona, participa anualment en diversos voluntariats, s’encarrega de dissenyar tallers, activitats i presentacions en relació al seu primer conte, El diari d’en Leo, i, tot i no tenir gaire temps lliure, ja està preparant nous futurs projectes!

Amb el suport del Departament de Cultura


Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre El diari de la Joana


21/06/2018
Ràdio Vilafranca entrevista Cristina Benítez
La setmana passada, el programa 'Llegir per sentir', dedicat a la literatura juvenil de Ràdio Vilafranca, va entrevistar Cristina Benítez, autora de dos dels àlbums il·lustrats que formen part de la col·lecció 'Tots som únics', El diari d'en Leo i El diari de la Joana.

Podeu escoltar l'entrevista en aquest enllaç.
04/05/2018
El diari de la Joana, recomanat per les biblioteques públiques de les comarques de Girona
Per Sant Jordi, les biblioteques públiques de les comarques de Girona van fer una guia de lectura infantil i juvenil en la qual destaquen El diari de la Joana dins la secció de 'Lectures per compartir'.

Podeu veure la part del catàleg on apareix si us descarregueu l'arxiu.
03/05/2018
Canal Blau parla sobre El diari d'en Leo i El diari de la Joana
Susana Peix comenta El diari d'en Leo, dedicat a l'autisme, i El diari de la Joana, dedicada a la síndrome de Down. 
No es tracta de dos àlbums il·lustrats que mostrin des d'un punt de vista mèdic què són l'autisme i la síndorme de Down, sinó projectar el dia a dia de nens que amb aquestes condicions especials. Per tant, van dirigit a un públic infantil molt general, no especialment a persones afectades.

Si entreu en aquest enllaç, podreu accedir al programa de ràdio i escoltar com parlen de les obres a partir del minut 7.30.
03/02/2018
Presentació d'El diari de la Joana a Badalona
Cristina Benítez presenta el seu segon àlbum il·lustrat, El diari de la Joana, a la seva ciutat natal, Badalona. Ho farà acompanyada de Núria Andreu, directora de l'Escola Llevant, a la llibreria Saltamartí el 3 de febrer a les 12 del migdia.
03/02/2018
Presentació d'El diari de la Joana a Barcelona
Cristina Benítez presenta El diari de la Joana, la segona obra de la col·lecció 'Tots som únics', el 3 de febrer a les 6 de la tarda a la Carbonera Espai de Llibres de Barcelona. 
27/12/2017
El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya recomana El diari de la Joana
El segon àlbum il·lustrat de Cristina Benítez, El diari de la Joana, forma part de la bibliografia selectiva i novetats del número 112 (desembre 2017), dins la secció de narracions infantils de 9 a 12 anys.

Podeu veure la selecció a la pàgina 56 de l'arxiu següent:

Cristina Benítez
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788