Contes i relats


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Tanta innocència

Autor: Pilar Prim
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 22/01/2018
ISBN: 978-84-17082-43-7
Nombre de pàgines: 121


Preu: 14,00 €

Sinopsi

Narrat en un estil àgil, ple de detalls i d’imatges sorprenents, Tanta innocència atrapa i estimula el lector des de les primeres línies. I ho fa perquè les preguntes que es formulen són les protagonistes, són la clau de volta de la identitat pròpia. Com ens construïm? Com ens modifica la mirada de l’altre? Qui som, al capdavall? On comença i on acaba la realitat?

Sota una aparença amable, s’hi amaga una mirada incisiva, intensa i singular que ens obre els ulls a la reflexió o comprensió del nostre món. Cal estar atents per no perdre’n detall; cada paraula compta.

El segle XX forma part de l’espai d’aquest recull i camina en paral·lel –de manera reflexiva i subtil– a les històries dels personatges.Nota biogràfica

Pilar Prim, nom literari de Pilar Blasco Prim (Sant Feliu de Guíxols, 1954), és advocada de professió, a més de llicenciada en Humanitats i també en Ciències de la Informació.

Va publicar una primera novel·la, Cafè amarg, el 2014; ha participat en llibres col·lectius de relats, A l’ombra del Decameró (2014) i Districte V, premi literari de Narrativa Breu (2008). També és coautora de l’assaig Cap a la Generalitat (1978), fruit de l’etapa en què va exercir de periodista.

Notícies d'activitats i de premsa sobre Tanta innocència


15/05/2018
Presentació de Tanta innocència a Barcelona
Pilar Prim presenta Tanta innocència a la llibreria La Impossible de Barcelona el 15 de maig a les 7 de la tarda. L'escriptora Susagna Aluja també hi intervindrà.
11/05/2018
Ràdio Sant Feliu de Guíxols es fa ressò de Tanta innocència
Diumenge 6 de maig, Pilar Prim va presentar Tanta innocència a Sant Feliu de Guíxols. Ho va fer dins el programa del 65è Concurs de Flors i Plantes de Sant Feliu de Guíxols.

Podeu llegir i escoltar la notícia tot seguit en aquest enllaç.
06/05/2018
Presentació de Tanta innocència a Sant Feliu de Guíxols
Pilar Prim presenta Tanta innocència als Jardins del Monestir de Sant Feliu de Guíxols el diumenge 6 de maig a les 11. L'acte està inclòs en la programació del 65è Concurs de Flors i Plantes de Sant Feliu de Guíxols. 
20/04/2018
L'Ara de les comarques gironines recomana Tanta innocència
L'obra de contes i relats Tanta innocència, de Pilar Prim, és una de les obres seleccionades a la recomanació de Sant Jordi al diari Ara de comarques gironines. 

Podeu descarregar-vos l'arxiu i veure la recomanació a la pàgina 7.
 
26/03/2018
El Diari de Girona entrevista Pilar Prim
La contraportada del diari fa un paral·lelisme de la innocència que tracta Pilar Prim a Tanta innocència amb l'actualitat política.
La mirada dels altres és molt present en aquest recull de contes en els quals un mateix es pregunta com es construeix i la influència que té la societat sobre aquest "ser".

Podeu descarregar-vos l'entrevista tot seguit.
12/03/2018
El Punt Avui entrevista Pilar Prim
Gemma Busquets entrevista Pilar Prim, pseudònim de Pilar Blasco Prim, autora de Tanta innocència. Aquest és un recull de contes i relats que, explica l'autora, tenen un rerefons feminista. 
L'entrevista aprofundeix en la seva carrera com a periodista i política, ja que va ser alcaldessa de Santa Cristina d'Aro entre 1995 i 2001. Prim explica el seu paper com a dona en el món laboral i el seu aprenentatge i evolució en el món l'escriptura.

Si cliqueu aquí, podreu llegir l'entrevista sencera.
05/03/2018
Presentació de Tanta innocència a Girona
La Llibreria 22 de Girona acull la presentació del recull de contes i relats de Pilar Prim, Tanta innocència. L'acte se celebrarà el 5 de març a les 7.
20/02/2018
Presentació de Tanta innocència a Barcelona
Pilar Prim presenta el seu recull de 21 relats a l'Ateneu Barcelonès. L'acte serà el 20 de febrer a les 7 de la tarda a la Sala Verdaguer i ho farà acompanyada de Mònica Miró, escriptora i prologuista de l'obra. 

Pilar Prim
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788