Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Fora de registre

Autor: Raül Garcia i Aranzueque
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 05/02/2018
ISBN: 978-84-17082-48-2
Nombre de pàgines: 184


Preu: 17,00 €

Sinopsi

L’Andreu Bosch, un home de trenta anys, de classe mitjana, fa un salt professional després de tallar amb la seva parella de tota la vida. Ho fa amb l’esperança de trobar en el nou repte un recurs per oblidar-la. Tanmateix, l’empresa on entra a treballar, dirigida per un personatge caòtic, està en crisi. Un procés d’acomiadament i el fet d’enamorar-se d’una operària procedent d’un món molt allunyat del seu faran que visqui amb angoixa aquesta nova situació.

El protagonista viurà un conflicte intern inèdit entre els seus prejudicis sobre la feina i les relacions socials, que el portarà a una situació límit. L’Andreu haurà de triar entre l’ancestral seny dels Bosch o deixar-se endur per la rauxa i per uns sentiments que desconeixia. 

La novel·la explora les dificultats per trencar amb els esquemes mentals i per sortir de la bombolla, i, concretament, les derivades del context català, on conviuen persones amb referents socials, culturals i lingüístics massa sovint impermeables als dels altres.Nota biogràfica

Raül Garcia i Aranzueque (Barcelona, 1970) ha crescut entre Badalona i Nou Barris i ara viu a Sant Andreu de Palomar. Va començar la seva vida professional en el camp de les arts gràfi ques, ofici que va abandonar per dedicar-se al periodisme, després d’obtenir-ne el títol a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Inicialment, va treballar per a diversos mitjans com a autònom, fins que va entrar a la redacció de l’Avui (actualment El Punt Avui). Durant deu anys va formar part de la secció d’internacional del diari, on es va especialitzar en política nord-americana i seguretat global. Actualment és redactor de societat, concretament de les àrees d’educació i de llengua.

Ha escrit dos llibres sobre el Modernisme: Barcelona y Gaudí. Ejemplos modernistas i Gaudí y el Modernismo en Barcelona, que han estat traduïts a diversos idiomes.

Fora de registre és la seva primera incursió en la creació narrativa.
Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre Fora de registre


12/06/2018
Presentació de Fora de registre a Barcelona
Raül Garcia, autor de Fora de registre, i David Marín, periodista i escriptor, presentaran l'obra a l'Ateneu Barcelonès el 12 de juny a les 7 de la tarda. 
20/04/2018
El blog Sant Andreu de Cap a Peus recomana l'obra de Raül Garcia
Fora de registre, obra de Raül Garcia i Aranzueque, és una de les obres destacades pel blog Sant Andreu de Cap a Peus. L'autor és del barri i la seva novel·la apareix juntament amb altres obres escrites per autors de Sant Andreu.

Podeu llegir la notícia aquí.
13/03/2018
Lluís Llort entrevista Raül Garcia al Punt Avui
El Punt Avui dedica una pàgina a Fora de registre, la primera novel·la de Raül Garcia Aranzueque, company de professió de Lluís Llort. Aquesta és una novel·la on hi apareixen personatges amb vides i situacions personals molt diverses; l'autor hi reflecteix diferents maneres de pensar i com aquestes ideologies poden trobar-se i topar-se en un entorn tan comú i quotidià com ho és el món laboral. 

Podeu descarregar-vos la notícia tot seguit. 
05/03/2018
Presentació de Fora de registre a Barcelona
Raül Garcia i Aranzuque, autor de Fora de registre, presenta la seva primera novel·la al seu barri, Sant Andreu de Palomar. L'acte se celebrarà a la Biblioteca Can Fabra el 5 de març a les 7 de la tarda i estarà conduït per l'autor i Lluís Llort, periodista d'El Punt Avui.
23/02/2018
El Nacional publica un reportatge sobre Fora de registre
Fora de registre és la primera novel·la de Raül Garcia i Aranzueque. L'obra retrata la crisi econòmica, social i laboral que actualment està vivint Catalunya. L'Andreu, el protagonista, també viu una crisi personal i sentimental que li fa replantejar els seus valors.
Gustau Nerín posa en paral·lel l'obra amb la sèrie britànica Upstairs, Downstairs, ja que l'autor recrea les jerarquies laborals de la mateixa manera que ho fa la sèrie amb les diferents classes socials que hi apareixen. 

Podeu llegir la notícia fent clic aquí.

Raül Garcia i Aranzueque
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788