Narrativa juvenil


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Enamora't, si t'hi atreveixes

Autor: Georgina Esteva
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1

Il·lustrador: Montse Buñuel Oller


Data de publicació: 19/02/2018
ISBN: 978-84-17082-49-9
Nombre de pàgines: 240


Preu: 16,00 €

SINOPSI

La Bibiana s’enamora bojament d’en Lluc, però és la primera vegada que experimenta aquest sentiment i no sap com afrontar-lo. Amb l’ajuda de la seva amiga Mariona, descobrirà els primers passos de l’amor, tot i que un seguit de situacions inesperades faran que la relació amb en Lluc es compliqui, sobretot després que aquest mantingui una apassionada aventura d’estiu amb una tercera protagonista, la Júlia.

La història narra el primer amor de l’adolescència, un amor passional difícil de racionalitzar.

BIOGRAFIES

Georgina Esteva (Barcelona, 1977). Sempre va amb un llibre sota el braç, perquè la lectura és la seva amiga inseparable. L’esport també protagonitza gran part de la seva vida i estudia CAFE. Com a esportista, aconsegueix grans èxits i esdevé esportista d’alt nivell. Uns anys després, estudia filologia, perquè l’escriptura i les lletres la segueixen cridant. S’estrena en l’àmbit literari l’any 2006 amb el llibre En Ruslan, l’Iris i la Kaiona baixen a la Terra i uns anys més tard publica alguns contes infantils. El 2015 apareix Un pòdium irrepetible, un llibre juvenil sobre els valors de l’esport, el 2016 En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu i el 2017 Un pòdium irrepetible 2, els tres publicats per Gregal.

Montse Buñuel Oller (Granollers, 1968). Des de l’any 1991, compagina la vida laboral com a empresària d’un negoci familiar amb la seva gran passió: dibuixar i pintar. Sempre ha tingut llapis, colors i pinzells a les mans. Les ganes d’aprendre i de gaudir de l’art del dibuix i de la il·lustració li han permès progressar dins d’aquest camp i descobrir una nova tècnica: la digital. Ha col·laborat en diversos projectes d’il·lustració per a llibres, d’entre els quals destaquen Un pòdium irrepetible, Les cartes d’en Marc, En Nicolau blanci-blau i el seu amic Quitu, La cuina dels bolets de Llagostera i Un pòdium irrepetible 2, tots publicats per Gregal.

Notícies d'activitats i de premsa sobre Enamora't, si t'hi atreveixes


25/05/2018
Ràdio Vilafranca entrevista Georgina Esteva i Montse Buñuel
La setmana passada, al programa 'Llegir per sentir', dedicat a la literatura juvenil de Ràdio Vilafranca, va entrevistar Georgina Esteva i Montse Buñuel, autora i il·lustradora d'Enamora't, si t'hi atreveixes.

Podeu entrar en aquest enllaç i escoltar l'entrevista sencera.
08/05/2018
El Setmanari l'Empordà entrevista Georgina Esteva
Georgina Esteva explica que aquesta és una història que planteja als adolescents una reflexió sobre com afrontar situacions de la vida i com gestionar les emocions i les relacions sexuals.

Podeu descarregar-vos la notícia tot seguit.
26/04/2018
Georgina Esteva és entrevistada a Ràdio Vilafant
Georgina Esteva parla de la seva nova obra: Enamora't, si t'hi atreveixes. L'autora explica que el procés d'elaboració i creació d'aquesta novel·la ha estat molt llarg, ja que a ella li agrada fer reposar les obres per poder-les millorar. Per exemple, va decidir, gràcies a l'opinió de l'editor, aprofundir més en les relacions sexuals dels adolescents que protagonitzen el llibre.

Si entreu en aquest enllaç, podeu escoltar l'entrevista a partir de l'hora i quaranta cinc minuts.
20/04/2018
Presentació d'Un pòdium irrepetible 2 i Enamora't, si t'hi atreveixes a Barcelona
Les dues obres de narrativa juvenil Enamora't, si t'hi atreveixes i Un pòdium irrepetible 2 es presenten a la Biblioteca Sofia Barat de Barcelona el 20 d'abril a les 6 de la tarda. L'acte anirà a càrrec de Georgina Esteva i Montse Buñuel, autora i il·lustradora.
14/03/2018
Ressenya d'Enamora't, si t'hi atreveixes
Pau Vilches publica una ressenya de la novel·la juvenil Enamora't, si t'hi atreveixes, de Georgina Esteva i amb il·lustracions de Montse Buñuel al seu blog literari. 
El blogaire destaca especialment el final de l'obra, ja que fa un gir inesperat, i anima l'autora a continuar escrivint. 

Podeu llegir la ressenya fent clic aquí.
13/03/2018
Georgina i Esteva i Montse Buñuel són entrevistades a Ràdio Granollers
Ràdio Granollers entrevista l'autora i la il·lustradora d'Enamora't, si t'hi atreveixes. Georgina Esteva explica que aquesta és una història que va començar a escriure fa 9 anys i que ara, per fi, s'ha publicat gràcies a Gregal. Abans de la publicació, però, l'editor va recomanar dues modificacions per tal de millorar la història.
Montse Buñuel explica que per a ella aquest treball ha suposat un canvi, ja que fins aleshores es dedicava a les il·lustracions dirigides més a un públic infantil i, en aquest cas, com que es dirigeix a adolescents, els dibuixos són en blanc i negre.

Podeu descarregar-vos l'arxiu de l'entrevista tot seguit.
 
08/03/2018
Ràdio Vilafant entrevista Georgina Esteva
Ràdio Vilafant entrevista l'autora d'Enamora't, si t'hi atreveixes, Georgina Esteva. Els protagonistes d'aquesta novel·la romàntica són adolescents però això no tanca les portes a la lectura del llibre per part dels adults, ja que tracta temes profunds i que afecten a tothom.
El gran tema de la narració és l'amor i, a partir d'aquí, es plantegen altres temes que deriven de l'amor en plena adolescència. 

Podeu descarregar-vos l'arxiu tot seguit.
02/03/2018
Presentació d'Enamora't, si t'hi atreveixes a Figueres
La llibreria Low Cost de Figueres acull la primera presentació de la darrera obra de Georgina Esteva, Enamora't, si t'hi atreveixes, amb il·lustracions de Montse Buñuel. 

Georgina Esteva
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788