Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Fora de si

Autor: Suso de Toro
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 26/03/2018
ISBN: 978-84-17082-60-4
Nombre de pàgines: 204


Preu: 15,00 €

Sinopsi

Després de visitar el seu pare a la residència, el neurocirurgià Ricardo Marzoa, ja gran, aclaparat per la mort d’una pacient i decebut per no haver pogut ocupar un càrrec que ambicionava, se sent sobrepassat per les circumstàncies, fora de si.

La seva situació personal és confusa i la seva vida canvia de manera

vertiginosa. Tant és així que arriba a la conclusió que necessita l’ajuda urgent d’un psicoterapeuta. Ha arribat el moment de trencar tots els llaços que l’uneixen amb la família i el treball.

La de Ricardo Marzoa és una història de conflictes personals i d’intriga, una història que mereix ser explicada. Suso de Toro ho fa amb un text extraordinari, en què cedeix la veu directament als protagonistes, sense narradors. Els interrogants sobre la identitat personal i els sentiments de culpa i de pèrdua planen sobre el conjunt de l’obra, tractats d’una manera lúcida i precisa per Suso de Toro.Nota biogràfica

Suso de Toro (Santiago de Compostel·la, 1956) és llicenciat en Art  Modern i Contemporani. Col·laborador habitual en mitjans periodístics, ha publicat més de trenta llibres de narrativa, teatre i assaig, i ha rebut diversos premis literaris, entre els quals destaca el Nacional de Narrativa de les Lletres Espanyoles (2003).

Els seus llibres han estat traduïts a moltes llengües i han estat objecte d’estudi en universitats europees i americanes.

El 2014 va ser distingit amb la Creu de Sant Jordi atorgada per la Generalitat de Catalunya i va rebre el Premi Internacional Joan B. Cendrós, concedit per Òmnium Cultural.

Aquest és el cinquè títol que publica amb l’Editorial Gregal. Prèviament, han aparegut La lliçó catalana; Humildar. Rituales para después de Dios, en versió catalana i castellana; Per Catalunya! i La literatura, des de dins.
Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre Fora de si


31/10/2018
NacióManresa publica l'entrevista a Suso de Toro
Suso de Toro va ser entrevistat per Pere Fontanals a Tocats de lletra, el festival literari de Manresa. El diari digital NacióManresa fa pública l'entrevista que se li va fer el 24 d'octubre. 

Si feu clic aquí, podreu llegir l'entrevista.
30/10/2018
Regió 7 parla sobre Suso de Toro
La setmana passada, Suso de Toro va ser convidat al festival literari Tocats de lletra per parlar sobre les seves últimes publicacions amb Gregal i el procés independentista. Va ser entrevistat per Pere Fontanals.

Si entreu en aquest enllaç i en aquest, podreu llegir la notícia.
26/10/2018
Suso de Toro participa a Tocats de Lletra de Manresa
El Col·legi de Periodistes en fa ressò de la participació de Suso de Toro al festival literari Tocats de Lletra de Manresa. L'escriptor gallec, autor de Fora de si i La literatura, des de dins, va ser entrevistat per Pere Fontanals, periodista de Nació Manresa.

Podeu entrar en aquest enllaç i llegir la notícia.
24/10/2018
Entrevista a Suso de Toro a Tocats de lletra de Manresa
Suso de Toro serà entrevistat al festival literari Tocats de lletra de Manresa el 24 d'octubre a les 8 de la tarda a la sala d'actes del Centre Cultural del Casino. L'entreista serà a càrrec de Pere Fontanals, periodista de NacióManresa.
En l'acte, parlarà de les seves últimes obres: Fora de si i La literatura, des de dins.
15/06/2018
La República entrevista Suso de Toro
La República, el nou diari setmanal, va entrevista Suso de Toro. El diari dedica 4 pàgines a l'autor i destaca tres de les obres publicades amb Gregal: Per Catalunya!, La lliçó catalana i Fora de si.

Podeu descarregar-vos l'arxiu tot seguit.
27/04/2018
Suso de Toro és convidat a TV3
L'escriptor gallec aquesta setmana ha estat el convidat sorpresa al programa 'Tot es mou' de TV3, presentat per Helena Garcia Melero. Novament, De Toro ha parlat de la situació política actual a Catalunya i Espanya i de la seva nova publicació literària, Fora de si.

Podeu recuperar el programa aquí.
26/04/2018
La Xarxa entrevista Suso de Toro
Mònica Hernández a 'L'entrevista' parla amb Suso de Toro i la seva nova novel·la, Fora de si. Abans, però, fa una reflexió sobre la societat catalana, ja que ell sempre s'ha sentit atret per Catalunya i la seva gent.
De Toro explica que, després de vuit anys i de recuperar la confiança com a escriptor, s'ha tornat a interessar per la literatura i per això ha creat una nova novel·la.

Podeu veure el programa sencer fent clic aquí.
24/04/2018
Fora de si a la paradeta virtual de Què llegeixes 
Què llegeixes cada any fa una selecció de diverses obres per difondre a la seva "paradeta virtual" de Sant Jordi. Aquest any, destaca l'última novel·la de Suso de Toro, Fora de si.

Si cliqueu en aquest enllaç, veure la paradeta virtual.
24/04/2018
Presentació de Fora de si a Barcelona
Suso de Toro presenta la seva última novel·la, Fora de si, a la Central del Raval el dia 24 d'abril a les 7 de la tarda. Hi presentarà, també, l'obra editada en castellà, Fuera de sí (d'Alianza Editorial). A l'acte hi intervindran l'autor, Andratx Badia (traductor) i Isabel-Clara Simó, escriptora.
17/04/2018
Selecció de llibres recomanats per VilaWeb
Cada any, VilaWeb fa una extensa llista de llibres recomanats per Sant Jordi. Aquesta vegada, en destaca alguns de Gregal (podeu clicar aquest l'enllaç):

"Tumulto". Meditacions sobre l'octubre català, d'Arnau Gonzàlez, 'Enric Ucelay-Da Cal i Plàcid Garcia-Planas
La pista d'una morta, de Francesc Puigpelat
No arriba la mort, de Maria Rosa Nogué
Fora de si, de Suso de Toro
Solcs, de Joana Raspall i amb il·lustracions de Conxi Rosique
27/03/2018
Xarxa Llull es fa ressò de les obres de Suso de Toro
El blog 'Xarxa Llull' publica una ressenya sobre les dues últimes publicacions de Suso de Toro: La literatura, des de dins i Fora de si
A l'assaig l'autor fa una reflexió i un recorregut intimista sobre la literatura i la professió d'escriure. Amb Fora de si, De Toro retorna a la narrativa després de set anys de silenci a la ficció amb una relat "psicològic despullat de narrador i d'intriga constant".

Podeu llegir l'article sencer aquí.

Suso de Toro
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788