He mirat aquesta terra


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

El llibre de Sabadell

Autor: Diversos autors *
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 03/04/2018
ISBN: 978-84-17082-57-4
Nombre de pàgines: 486


Preu: 22,00 €

Sinopsi

Sabadell és plena de racons i curiositats que esperen ser descoberts.

Aquest llibre ens proposa que ho fem tot acompanyant un divertit grup de viatgers que visiten la població al llarg de cinc dies. A través de les seves peripècies, el lector descobrirà la història, l’art, els monuments i molts personatges sabadellencs, i ho farà d’una manera amena i alhora rigorosa, gràcies a la complicitat entre els autors del llibre i els experts que els han assessorat a cada moment, tots ells persones estretament vinculades amb la història i patrimoni de la ciutat.Nota biogràfica

Josep Maria Casas va néixer a Barcelona el 1947. A més de ser un viatger incansable és un escriptor especialitzat en llibres divulgatius, obres en què combina hàbilment el rigor històric i el respecte al patrimoni cultural amb un estil amè. Les seves obres permeten descobrir els secrets, la història i la gent de cadascun dels indrets visitats, oferint sovint un paisatge inesperat que sorprèn el lector. Ha publicat les obres La mirada de un turista: Barcelona (2012), Una passejada per Barcelona (2014), Descobrint la Barcelona maçònica (2014) i Descobrint Sant Cugat del Vallès (2015).Sara Labrador va néixer a Sant Feliu de Llobregat el 1983. Va cursar estudis de Biblioteconomia i Documentació a la Universitat de Barcelona, i ha col·laborat amb diversos escriptors com a documentalista i editora de textos. El llibre de Sabadell és la seva primera incursió al món editorial.

Notícies d'activitats i de premsa sobre El llibre de Sabadell


16/10/2018
Presentació d'El llibre de Sabadell a Sabadell
La Llibreria Macondo acull la presentació d'El llibre de Sabadell a la Llibreria Macondo el dia 16 d'octubre a les 7 de la tarda. L'acte estarà conduït per Sara Labrador i Josep Maria Casas.
27/09/2018
Presentació d'El llibre de Sabadell a Sabadell
Josep Maria Casas i Sara Labrador presentaran El llibre de Sabadell a la Biblioteca dels Safareigs de Sabadell el dia 27 de setembre a les 7 de la tarda.
27/09/2018
Presentació d'El llibre de Sabadell a Sabadell
Josep Maria Casas i Sara Labrador presenten El llibre de Sabadell a la Biblioteca dels Safareigs de Sabadell el dia 27 de setembre a les 7 de la tarda. 
19/09/2018
Presentació d'El llibre de Sabadell a Sabadell
Josep Maria Casas i Sara Labrador presenten El llibre de Sabadell a la Unió Excursionista de Sabadell el dia 19 de setembre a 2/4 de 8 de la tarda. 
10/05/2018
Presentació d'El llibre de Sabadell a Sabadell
Josep Maria Casas i Sara Labrador presenten El llibre de Sabadell a la Biblioteca de Ponent de Sabadell. L'acte serà el 10 de maig a les 7 de la tarda.
25/04/2018
Ràdio Sabadell entrevista els autors d'El llibre de Sabadell
Uns dies abans de Sant Jordi, Sara Labrador i Josep Maria Casas van ser entrevistats a Ràdio Sabadell per presentar el seu nou llibre sobre la ciutat: El llibre de Sabadell.
Aquesta és una obra que ha necessitat 16 mesos d'elaboració. Van decidir fer el llibre sobre Sabadell perquè un cop van visitar la ciutat, van creure que tot el que té per oferir no estava prou potenciat.
L'obra es pot llegir com a llibre de divulgació o com a novel·la.

Si entre en aquest enllaç, podeu escoltar l'entrevista.
19/04/2018
iSabadell entrevista Josep Maria Casas
El diari digital iSabadell entrevista un dels autors d'El llibre de Sabadell, Josep Maria Casas. 
L'autor explica que, quan es va començar a interessar per fer un llibre sobre Terrassa, un bon dia va visitar Sabadell i es va adonar que hi havia molt poques referències turístiques o punts d'informació que permetessin descobrir la ciutat. Per aquest motiu, va decidir fer una obra de divulgació cultural que donés a conèixer la ciutat.

Podeu llegir l'entrevista aquí.
19/04/2018
Presentació d'El llibre de Sabadell a Castellar del Vallès
El llibre de Sabadell es presenta el 19 d'abril a les 19.30 h a la llibreria La Centraleta de Castellar del Vallès. Com en les anteriors ocasions, els dos autors, Sara Labrador i Josep Maria Casas, presentaran l'obra.
18/04/2018
Presentació d'El llibre de Sabadell a Terrassa
La llibreria Cinta de Terrassa acull la presentació d'El llibre de Sabadell el 18 d'abril a 2/4 de 8 de la tarda. L'acte anirà a càrrec de Josep Maria Casas i Sara Labrador, els dos autors.
13/04/2018
El Diari de Sabadell es fa ressò d'El llibre de Sabadell
Aquesta setmana els dos autors d'El llibre de Sabadell, Josep Maria Casas i Sara Labrador, han presentat l'obra a Sabadell. El diari local publica una notícia sobre l'obra, que pretén donar a conèixer la ciutat, que per a ells ha estat un bon descobriment, ja que té molt a ensenyar però creuen que no s'ha potenciat prou.
Els autors insisteixen que no es tracta d'una guia turística, sinó d'un llibre de divulgació cultural que, fins i tot, es pot llegir com una novel·la.

Podeu descarregar-vos la notícia tot seguit.
12/04/2018
Presentació d'El llibre de Sabadell a Sabadell
Abacus acull la tercera presentació d'El llibre de Sabadell el dia 12 d'abril a les 7 de la tarda. Josep Maria Casas i Sara Labrador, els dos autors, intervindran a l'acte.
09/04/2018
Presentació d'El llibre de Sabadell a Sabadell
La primera presentació d'El llibre de Sabadell a Sabadell serà a la Llar del Llibre el dilluns 9 d'abril a les 7 de la tarda. L'acte estarà conduït per Sara Labrador i Josep Maria Casas, els dos autors de l'obra (editada en català i en castellà).
06/04/2018
Presentació d'El llibre de Sabadell a Barberà del Vallès
La primera presentació d'El llibre de Sabadell serà divendres 6 d'abril a les 7 a la llibreria el Desvan del Lector de Barberà del Vallès. L'acte anirà a càrrec dels autors, Josep Maria Casas i Sara Labrador. 
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788