Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Entre nosaltres

Autor: Jenni Rodà i Neus Verdaguer
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 12/04/2018
ISBN: 978-84-17082-64-2
Nombre de pàgines: 346


Preu: 18,80 €

SINOPSI

Dues germanes, després de molts anys de no saber res una de l’altra, reprenen la comunicació per correu electrònic. La germana petita havia decidit marxar de casa un bon dia sense donar explicacions, la qual cosa provocà que es tallés d’arrel qualsevol lligam familiar amb ella. Ara, des de la distància física, però també emocional, ha sentit la necessitat de restablir el contacte amb la seva germana gran.

Primer serà un tempteig per part de les dues bandes; es cosiran ferides de poca importància. Després, però, la munió de paraules acabarà desbocant-se, i el que pretenia ser una aproximació cordial, la notificació d’una bona nova, el relat entranyable d’estades a països llunyans, les

bogeries amoroses que es fan i es desfan, el dia a dia més rutinari... es convertirà en un remolí d’emocions descontrolades, amb viatges  olorosos al passat i al fons de l’ànima, que farà aflorar secrets inconfessables i els farà replantejar, a les dues, la vida que fins aleshores havien viscut.BIOGRAFIES

Jenni Rodà i Casado (Olot, 1982) és llicenciada en Periodisme i es dedica a la correcció de textos, una feina que compagina amb l’ensenyament de català per a persones adultes. Recentment ha guanyat

alguns certàmens literaris, com ara el Premi de Narrativa Curta del Puig de Santa Maria i el de la Vila d’Alcarràs; el Premi Literari de la Bisbal del Penedès i el de les Preses; el Premi de Narració Curta de Riudellots de la Selva i el de Narrativa Torrell de Reus de Prades.

Ha publicat «La iaia» a El superheroi esguerrat i altres contes; «Pati andalús» a Colada de lletres 2016; «Pintaungles de colors» a Lluitem junts; «Tot anirà bé» i «La samarreta rosa i amb lluentons» al recull de la cinquena temporada de VullEscriure; «La capsa de bombons» al Segre; «La casa de rajols» a Núvol i «El despertador» a Relats absurds. Té un espai de relats a la revista digital Descriu, titulat «Calaix de sastressa».Neus Verdaguer i Pagès (Olot, 1982) és diplomada en Educació Social i en Magisteri. Treballa de mestra des de fa gairebé una dècada i ha escrit nombrosos articles relacionats amb el món de l’educació.

L’any 2016 va publicar Si no hi ha demà, un llibre solidari autoeditat, escrit a quatre mans amb Sílvia Pagès, la protagonista de la història. El mateix any va guanyar el certamen literari organitzat per la FEPCCAT (Federació Catalana de Paràlisi Cerebral) amb el conte infantil La cursa de barques, que s’ha publicat en català, castellà, anglès, francès, pictogrames, audiollibre i codi Braille. El 2017 ha publicat el relat «Diuen...» dins l’antologia solidària Lluitem junts. I juntament amb Jenni Rodà, ha estat guanyadora del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida amb l’obra Històries íntimes.

Notícies d'activitats i de premsa sobre Entre nosaltres


20/02/2019
Presentació d'Entre nosaltres a Barcelona
Jenni Rodà i Neus Verdaguer presentaran Entre nosaltres al Foment Martinenc de Barcelona el 20 de febrer a les 5 de la tarda.
25/05/2018
Presentació d'Entre nosaltres a Girona
Jenni Rodà i Neus Verdaguer presenten Entre nosaltres a la Llibreria 22 de Girona juntament amb Càndid Sempere, professor de literatura castellana. L'acte serà el 25 de maig a les 7 de la tarda.
11/05/2018
Presentació d'Entre nosaltres a Barcelona
L'11 de maig a les 7 es presenta Entre nosaltres a la llibreria Documenta de Barcelona. Les autores, Jenni Rodà i neus Verdaguer, ho faran acompanyades de Jordi Cerdà, professor de filologia romànica a la UAB.
03/05/2018
Ràdio Olot entrevista Neus Verdaguer i Jenni Rodà
Entre nosaltres és una novel·la escrita a quatre mans per Jenni Rodà i Neus Verdaguer. L'obra es basa en una sèrie de correus electrònics que intercanvien dues germanes que fa anys que no es veuen i que cada autora ha representat. El que va començar sent un joc iniciat per la necessitat d'escriure de la Neus ha acabat esdevenint una novel·la que reflecteix diversos sentiments universals com l'amor o l'amistat.

Podeu escoltar l'entrevista en aquest enllaç.
27/04/2018
Olot TV entrevista les autores d'Entre nosaltres
Entre nosaltres és la nova novel·la de Jenni Rodà i Neus Verdaguer, que no és la primera vegada que treballen juntes.
Les autores expliquen quin va ser el procés de creació d'aquesta obra que no deixa de ser curiosa, ja que està escrita a quatre mans. A més, comenten que els dos únics personatges que no tenen nom al llibre, precisament, són les dues protagonistes.

Si entreu en aquest enllaç podreu escoltar l'entrevista. I si entreu aquí, podreu veure que aquesta novel·la forma part dels llibres més venuts a nivell garrotxí.
21/04/2018
Presentació d'Entre nosaltres a Sant Joan les Fonts
La segona presentació da la novel·la Entre nosaltres serà el 21 d'abril a les 5 de la tarda al Castell medieval de Juvinyà de Sant Joan les Fonts. L'acte comptarà amb les intervencions de Neus Verdaguer i Jenni Rodà (autores), de Càndid Sempere i Natxo Úbeda. 
20/04/2018
Presentació d'Entre nosaltres a Olot
Les autores d'Entre nosaltres, Jenni Rodà i Neus Verdaguer, presenten la seva novel·la el divendres 20 d'abril a les 19.30 h a l'Orfeó Popular Olotí. Ho faran acompanyades de Natxo Úbeda, bibliotecari, i Càndid Sempere, professor de literatura castellana.
18/04/2018
El garrotxí anuncia les presentacions d'Entre nosaltres
Aquest divendres i dissabte les garrotxines Jenni Rodà i Neus Verdaguer presenten la seva darrera obra: Entre nosaltres. Aquesta és la segona vegada que les dues escriptores publiquen una novel·la juntes.

Podeu llegir la notícia en aquest enllaç.
16/04/2018
Nació Garrotxa es fa ressò d'Entre nosaltres
Aquest cap de setmana previ a Sant Jordi es presenta Entre nosaltres a Olot i Sant Joan les Fonts, els pobles de les respectives autores, Jenni Rodà i Neus Verdaguer. Aquesta és la segona obra que les dues garrotxines publiquen a quatre mans. 

Podeu llegir la notícia en aquest enllaç.
 

Jenni Rodà i Neus Verdaguer
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788