Tots som únics


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

El diari d'en Pere

Autor: Laia Comas Valés
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1

Il·lustrador: Clara Valés Rodon


Data de publicació: 12/02/2018
ISBN: 978-84-17082-08-6
Nombre de pàgines: 80


Preu: 20,00 €

Sinopsi

Hola! Em dic Pere i tinc 10 anys!

El que més m’agrada del món són els avions i jugar amb els meus amics i amigues.

Quan era molt petit, els pares es van adonar que no sentia res. Per aquesta raó, quan tenia 8 mesos, el pediatre em va fer anar al metge de les orelles. El senyor Otorrino.

El senyor Otorrino va descobrir que no hi sento per les orelles, soc sord. Soc diferent a la majoria de nens, però, si fóssim tots iguals, en quin món més avorrit viuríem, no?Nota biogràfica

Laia Comas Valés va néixer a Barcelona el 17 de desembre de 1993.

Va créixer a Caldes d’Estrac i va estudiar a l’escola Maristes Valldemia de Mataró, on va escriure el treball de recerca Soc sord, i què?, a partir del qual es va endinsar en la comunitat sorda, cridada per compartir l’experiència del seu amic de la infància, Pere Cantenys, sord de naixement.

Graduada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, va culminar els seus estudis universitaris a la Universitat Turku School of Economics, a Finlàndia. És membre de la junta de l’associació Espai Joaö Martí, que promou i realitza projectes dirigits sobretot a infants i adolescents en risc d’exclusió social i a les seves famílies.Clara Valés Rodon va néixer a Barcelona el 5 d’abril del 2000. Actualment, viu a Premià de Mar. Sempre ha estat una apassionada del dibuix i tot el món de l’art, és per això que està cursant el 2n de Batxillerat Artístic i té intenció de cursar Belles Arts l’any vinent.

Ha participat durant quatre anys en el llibre gegant de contes de la ciutat de Mataró i ha guanyat nombrosos premis en el certamen de les arts de l’Escola Pia, tant plàstics com audiovisuals. Ha dedicat el seu treball de recerca a crear la seva pròpia exposició i ha treballat de manera autònoma fent diferents encàrrecs d’art.

Amb el suport del Departament de Cultura


Notícies d'activitats i de premsa sobre El diari d'en Pere


07/04/2019
Presentació d'El diari d'en Pere a Caldes d'Estrac
Laia Comas, autora d'El diari d'en Pere, presenta l'obra a la Fundació Palau Fabra de Caldes d'Estrac el 7 d'abril a les 12 del migdia. En l'acte hi participaran, també, Rosabel Cantenys, Pere Cantenys, Clara Valés (il·lustradora) i Gisela Linares (intèrpret de llengua de signes).
17/04/2018
Presentació d'El diari d'en Pere a Barcelona
L'auditori del FIATC acull la presentació de l'àlbum il·lustrat El diari d'en Pere el 17 d'abril a les 7 de la tarda. A l'acte hi intervindran Jordi Albertí (el director), Pere Cantenys, Conxita Leal (expresidenta i cofundadora d'APANSCE), Clara Vlaés (la il·lustradora) i Laia Comas (l'autora del llibre).

Laia Comas Valés
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788