Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Aina Gomis

Autor: Jordi Martí Fitó
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 23/07/2018
ISBN: 978-84-17082-82-6
Nombre de pàgines: 264


Preu: 18,00 €

Dues amigues de l’ànima es veuen sovint per repassar la xarxa de contactes que és la seva vida. L’una es complica la vida fent de consultora sentimental d’un amic virtual i s’exalta cada cop que ensuma una injustícia. L’altra és educadora social a temps complet, canta com els àngels i no sap com s’ho fa però es veu que sap omplir la vida de tothom amb qui es relaciona.

Sinopsi
Aina Gomis és una història coral desmentidament realista i vagament cinematogràfica.

Dues amigues de l’ànima es veuen sovint per repassar la xarxa de contactes que és la seva vida. L’una es complica la vida fent de consultora sentimental d’unamic virtual i s’exalta cada cop que ensuma una injustícia. L’altra és educadorasocial a temps complet, canta com els àngels i no sap com s’ho fa però es veuque sap omplir la vida de tothom amb qui es relaciona.

Al seu voltant, un clarobscur de personatges impregnats de desesperança imoments d’alegria. Un dissenyador bohemi i enamoradís que no sap on dar-la, una mare correctora i amant que no sap si és adúltera, un amic amb cames de cigonya que sembla de dibuixos animats, una madrastra desubicada que vol ser actriu musical, un banquer vidu que s’evadeix del que no té, una alta directiva que s’evadeix amb el que va tenir i, per si faltava algú, el fantasma d’una vella glòria de les finances que es dedica a fer la guitza a tothom qui troba.Nota biogràfica

Jordi Martí Fitó va néixer a Sabadell el 1973 i és llicenciat en traducció i interpretació. Viu, sobreviu i gaudeix fent de traductor i corrector, activitats que combina amb l’escriptura, els jocs de taula i el naturalisme. Com a bon tastaolletes, li agrada barrejar disciplines, estils i gèneres i, sobretot, embolicar la troca. Fruit d’aquest esperit, ha publicat el joc de cartes Papilio i col·labora amb diferents blogs de caire naturalista, senderista i sabadellenc.
Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre Aina Gomis


27/09/2018
Presentació d'Aina Gomis a Sabadell
Jordi Martí Fitó presentarà Aina Gomis juntament amb el poeta i crític David Madueño a la Llar del Llibre de Sabadell el dijous 27 de setembre a les 7 de la tarda.

Jordi Martí Fitó
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788