Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

L'agitador de mons

Autor: Martí Rodríguez Pont
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 11/02/2019
ISBN: 978-84-17660-11-6
Nombre de pàgines: 600


Preu: 22,00 €

Primer llibre d’una trilogia de narrativa fantàstica, explicada per Mulberry Rainfallow, un bastard que, amatent la crida del seu oncle i els secrets que coneix, participarà en la lluita entre els conservadors del llinatge dels Parthian i els seguidors d’Eerdigan Zephirall, partidaris d’una revolució immediata que pretén canviar el regne.


Sinopsi

Un món de fantasia, de transició d’una etapa medieval cap a una de més moderna. 

Un personatge extraordinari: Mulberry Rainfallow, un jove orfe bastard que viu en un castell amb el seu oncle, que l’ha tingut amagat allà tota la seva vida. 

Un esdeveniment: un membre exiliat de la noblesa del regne intenta tornar a la seva llar, amb un exèrcit al seu costat, per desencadenar una guerra i posar fi a la monarquia de la família Parthian. Mulberry té per primera vegada a la vida l’oportunitat de sortir del castell i deixar enrere tot el que coneix, per endinsar-se en un món nou per a ell, ample, del qual tan sols ha sentit a parlar per boca d’altres homes. 

Les conseqüències: Mulberry Rainfallow de seguida es trobarà atrapat dins del conflicte com mai no hauria pogut imaginar, i maldarà per sortir-ne, mentre fa amics i enemics, descobreix que té habilitats que desconeixia completament, viatja per tot el regne i passa per un seguit d’experiències que el forjaran com a persona i canviaran la seva manera d’entendre la vida per sempre.  Nota biogràfica

Martí Rodríguez Pont, nascut el 2001, és un gironí enamorat de la seva ciutat i les seves llegendes. Passeja pels seus carrers deixant volar la imaginació, gaudint-la tot sol o deixant-se inspirar per les converses que comparteix amb els amics i amigues que l’acompanyen.

Interessat de ben petit a explicar històries, va començar a escriure relats breus quan tenia deu anys, i ha guanyat més d’una vegada premis en els Jocs Florals de Girona de poesia i prosa. Des d’aleshores ha continuat creant fins a arribar a escriure la seva primera novel·la, L’agitador de mons, un projecte començat el 2016.

És també alumne del Centre de Formació Teatral El Galliner, des de l’any 2012, i autor de projectes teatrals com el monòleg Les Santes Nits o la comèdia dramàtica El kebab de la Discòrdia, entre altres projectes que té en marxa. Actualment, està estudiant el grau d’Història a la Universitat de Girona.

Notícies d'activitats i de premsa sobre L'agitador de mons


25/04/2019
Tot es mou de TV3 menciona L'agitador de mons
En una desconnexió del programa Tot es mou de TV3 a Girona el dia de Sant Jordi, la periodista, Mireia Rom, menciona L'agitador de mons i Martí Rodríguez, que en aquell moment estava signant llibres. 

Podeu veure la notícia a partir de les dues hores i vint minuts en aquest enllaç
12/04/2019
VilaWeb destaca alguns llibres de Gregal per Sant Jordi
Els llibres de Gregal que VilaWeb ha seleccionat són:
Biografia de Catalunya
Els nous bàrbars
L'agitador de mons
Honorables
L'home que perseguia la veritat
Formigues dins els pantalons


Podeu llegir la selecció en aquest enllaç
05/03/2019
El Diari de Girona entrevista Martí Rodríguez
Martí Rodríguez, autor de L'agitador de mons, va ser entrevistat per Albert Soler, del Diari de Girona

Si feu clic aquí, podreu llegir l'entrevista sencera.
16/02/2019
Presentació de L'agitador de mons a Girona
La primera presentació de L'agitador de mons serà a Girona, la Biblioteca Pública Carles Rahola, el 16 de febrer a les 12 del migdia. En l'acte hi intervindran Martí Rodríguez, autor, i Toni Cotet, professor i escriptor.

 

Martí Rodríguez Pont
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788