Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Història i...
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Todos somos únicos

L'agitador de mons

Autor: Martí Rodríguez Pont
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 29/10/2018
ISBN: 978-84-17660-11-6
Número de pàgines: 658


Preu: 20,00 €

(dte. 5% 19,00 €)
Sinopsi

En un món que es troba en ple període de transició des d’una etapa medieval cap a una de més moderna, Mulberry Rainfallow és un jove orfe bastard que viu amb el seu oncle, el senyor d’un castell, que l’ha mantingut ocult tota la seva vida. 

Quan un membre exiliat de la noblesa del regne intenta tornar a la seva llar, amb un exèrcit al seu costat, per desencadenar una guerra i posar fi a la monarquia de la família Parthian, Mulberry té per primera vegada a la vida l’oportunitat de sortir del castell i deixar enrere tot el que coneix, per endinsar-se en un món nou per a ell, ample, del qual tan sols ha sentit a parlar per boca d’altres homes. 

De seguida es trobarà atrapat dins del conflicte com mai no hauria pogut imaginar, i maldarà per sortir-ne, mentre fa amics i enemics, descobreix que té habilitats que desconeixia completament, viatja per tot el regne i passa per un seguit d’experiències que el forjaran com a persona i canviaran la seva manera de veure el món per sempre. Nota biogràfica

Martí Rodríguez Pont és un gironí enamorat de la seva ciutat i les seves llegendes. Passeja pels seus carrers deixant volar la imaginació, gaudint-la tot sol o deixant-se inspirar per les converses que comparteix amb els amics i amigues que l’acompanyen. 

Interessat de ben petit a explicar històries, va començar a escriure relats breus quan tenia deu anys. Ha guanyat el premi dels Jocs florals de Girona en poesia l’any 2008 i segon classificat en prosa l’any 2014. Des d’aleshores ha continuat creant fins a arribar a escriure la seva primera novel·la, L’agitador de mons, un projecte començat el 2016.

És també alumne del Centre de Formació Teatral El Galliner des de l’any 2012 i, actualment, té un parell de projectes teatrals en marxa (una comèdia dramàtica titulada El kebab de la Fortuna i un musical ambientat a l’Espanya del segle xviii, dirigit conjuntament amb un company). Actualment, està estudiant el grau d’Història  a la Universitat de Girona.Martí Rodríguez Pont
Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788