Contes i relats


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Història i...
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Todos somos únicos

Somnis de Penèlope

Autor: Marta Silvestre Sanjosé
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 29/11/2018
ISBN: 978-84-17660-06-2
Número de pàgines: 198


Preu: 20,00 €

(dte. 5% 19,00 €)
Sinopsi

Somnis de Penèlope és un text divers i seductor que es presenta al lector com una llavor immortal feta de relats, proses poètiques, articles, il·lustracions... 

El llibre en el seu conjunt ‒textos, il·lustracions i cançons‒ té com a protagonistes Penèlopes i Odisseus del present i del futur que, tot cercant la llavor immortal, l’Ítaca del bon amor, recorren camins de tota mena per trobar-se, finalment, a la cruïlla del que és realment autèntic.

Pròleg de Daniel Genís, doctor en Filologia

Epíleg de Sílvia Congost,  psicòloga i escriptora Nota biogràfica

Marta Silvestre Sanjosé (La Bisbal d’Empordà, 1972) és mestra i pedagoga. Va cursar el màster a la SIC (Societat de la Informació i el Coneixement) i  és tècnica en fenòmens i entorns comunicatius. Ha exercit de mestra i és assessora LIC (Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social) per al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya des del 1996. És autora del bloc de pedagogia Educació Líquida i durant tres temporades va conduir un programa a Ràdio Bisbal amb el mateix nom. En el món de la comunicació, va participar activament en la creació ‒i també com a redactora‒ de la revista El Cairat

En l’àmbit de la ficció, ha escrit relats de diversos gèneres, tot i que sent especial interès per la ciència-ficció. Des del 2015 fins al 2017, ha col·laborat en les revistes LLEUC (La lluna en un cove) i Doll de Tinta, on ha publicat diversos relats i articles. Va participar en el segon número de la revista El Biblionauta i també a Núvol.

Somnis de Penèlope és el seu primer recull de relats i articles.


 

Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre Somnis de Penèlope


13/12/2018
Presentació de Somnis de Penèlope a la Bisbal d'Empordà
La primera presentació de Somnis de Penèlope serà el 13 de desembre a les 19.30 h. L'acte comptarà amb les intervencions de Marta Silvestre, l'autora; de Xevi Torroella, l'il·lustrador, i de Daniel Genís, el prologuista. A més, com que aquesta és una obra musicada, en l'acte també hi haurà les actuacions musicals de la Rou, Carles Sanjosé i Sanjosex.
12/12/2018
Marta Silvestre és entrevistada a Ràdio Capital
Ràdio Capital entrevista Marta Silvestre amb motiu de la publicació de Somnis de Penèlope, que es presenta el dia 13 de desembre a la Bisbal d'Empordà. La Marta, a més d'explicar l'argument del llibre, també explica el motiu pel qual ha decidit introduir un CD amb cançons.

Si entreu en aquest enllaç, podreu escoltar alguns talls de l'entrevista.

Marta Silvestre Sanjosé
Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788