Assaig


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Història i...
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Todos somos únicos

Avions i aeroports. Una crònica des de dins

Autor: Òscar Oliver
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 21/01/2019
ISBN: 978-84-17660-19-2
Número de pàgines: 140


Preu: 17,50 €

(dte. 5% 16,63 €)
El món de l'aviació és un gran desconegut, amb secrets i intrigues, que aquest llibre pretén posar a l'abast del públic en general i no iniciat en la matèria.


Sinopsi

La indústria del transport aeri està en permanent evolució i és un dels sectors d’activitat econòmica més globals i que més ens afecta a tots els nivells: des de la nostra pròpia mobilitat personal, fins a les relacions comercials internacionals a través dels milions de tones de càrrega que es mouen cada any per avió.

Després de gairebé 10 anys treballant en el món de l’aviació i participant de forma directa en la transformació de l’aeroport del Prat en un aeroport internacional amb capacitat d’esdevenir un hub, m’he decidit a escriure aquest llibre per a no iniciats per explicar “els grans misteris” de l’aviació moderna o del transport aeri. De forma planera i accessible, va sorgir el fenomen del baix cost? Que ha succeït amb el luxe i el glamour que envoltava el món de l’aviació? Què són i per a que serveixen els Acords Bilaterals? En quina mesura han afectat al creixement de l’aeroport de El Prat? Com seran els aeroports del futur?

Aquestes, entre d’altres, seran preguntes que trobaran resposta al llibre a partir de la pròpia experiència personal i del coneixement adquirit en tot aquest temps. Comprensible, accessible i fins i tot novel·lesc, el llibre vol acostar el lector a un món sovint massa hermètic.Nota biogràfica

Òscar Oliver procedeix del món de l’arquitectura i el planejament urbanístic, però ha evolucionat cap a la planificació estratègica de les infraestructures i els serveis de transport. Actualment és el Director General del Centre d’Estudis del Transport per a la Mediterrània Occidental (CETMO), i fins al 2017 fou el Director Comercial d’Aeroports de Catalunya, la qual cosa li permeté participar en primera persona en la captació de noves companyies aèries a l’aeroport d’El Prat. Amb anterioritat havia estat el responsable de l’Àrea de Consultoria Aeroportuària de l’empresa Gestió i Promoció Aeroportuària (GPA). És màster en direcció i administració d’empreses per la Universitat Pompeu Fabra i, desde fa més de set anys, imparteix docència en diversos postgraus de la Fundació Politècnica de Catalunya (UPC).

 


Òscar Oliver
Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788