Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

El brogit del silenci

Autor: Maria Amèlia Pedrerol
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 18/03/2019
ISBN: 978-84-17660-25-3
Nombre de pàgines: 240


Preu: 18,00 €Preu e-book: 7,20 €

Hi ha silencis que no paren de fer-se sentir i no deixen viure. Hi ha cegueres que no es veuen però tenen efectes ben visibles. La Clara viatjarà a l’interior de si mateixa per trobar respostes al seu brogit.


Sinopsi

La Clara és mestra d’educació especial i se sent realitzada ajudant els nens amb dificultats, però té problemes en les distàncies curtes: els amors no li duren i amb la família sovint hi ha mala maror. Quan el company amb qui conviu des de fa un any la deixa, se li obre un esvoranc angoixós i es pregunta el perquè dels seus fracassos.

La trama es desenvolupa entre Barcelona i Llançà, el poble mariner on viu la seva amiga Olga, amb la filla Tanit, d’onze anys, i el Paul, el seu company. La Clara anirà trobant respostes a partir de diferents situacions i encontres que acabaran sacsejant els racons més ignots de la seva consciència. El mutisme de la nena i les evocacions davant del mar esdevindran el nou brogit de la seva vida, una nova alarma.Nota biogràfica

Maria Amèlia Pedrerol Busquets (Barcelona, 1950) va cursar els estudis primaris i el batxillerat a l’Escola Italiana de Barcelona.

Dels 14 als 18 anys, va ser el membre número 12 del col·lectiu Els Setze Jutges. Va compondre la lletra i la música d’una trentena de cançons, va gravar alguns discos i va fer nombroses actuacions pels Països Catalans. El 2007, junt amb els altres membres del col·lectiu, se li va concedir la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya. És autora d’un pròleg del llibre Els setze jutges. Crònica tendra i irònica d’un país, de Fermí Puig i altres.

Llicenciada en Filosofia i Lletres, secció de Psicologia, és especialista en Psicologia Clínica i Psicoanàlisi. Des de fa més de quaranta anys, es dedica a la professió: atén nens, adolescents i adults.

El brogit del silenci és la seva primera novel·la.

Notícies d'activitats i de premsa sobre El brogit del silenci


05/09/2019
Entrevista a M. Amèlia Pedrerol
Maria Amèlia Pedrerol va ser entrevistada a Radio Vilafant i Ràdio l'Escala amb motiu de la presentació que el passat 13 d'agost es va fer a Llançà sobre la seva novel·la, El brogit del silenci.

Podeu descarregar-vos l'entrevistat tot seguit. 
13/08/2019
Presentació d'El brogit del silenci a Llançà
Maria Amèlia Pedrerol presenta El brogit del silenci a la Sala de conferències de la Casa de Cultura de Llançà el 13 d'agost a les 8 del vespre. En aquesta ocasió, l'acompanyarà Martha Masllorens i també hi haurà una performance titualada El brogit del silenci-Paisatge Sonor a càrrec de LaCasadelsSons.
30/05/2019
Presentació d'El brogit del silenci a Premià de Mar
Maria Amèlia Pedrerol i Martha Masllorens presenten El brogit del silenci a la llibreria Vapor Vell de Premià de Mar el dijous 30 de maig a les 7 del vespre. 
04/04/2019
Presentació d'El brogit del silenci a Igualada
Maria Amèlia Pedrerol presenta El brogit del silenci al Portal del Llevador d'Igualada el 4 d'abril a les 7 de la tarda. Estarà acompanyada de la professora de llengua i literatura castellanes MontseCombalia i de Martha Masllorens, que llegirà uns fragments de la novel·la. 
25/03/2019
Presentació d'El brogit del silenci a Barcelona
La primera presentació de la novel·la de Maria Amèlia Pedrerol, El brogit del silenci, es presenta el 25 de març a les 7 al Pati Manning de Barcelona. En l'acte, a més de l'autora, hi participaran l'escriptor Melocior Comes i Martha Masllorens amb la lectura de fragments. 

Maria Amèlia Pedrerol
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788