Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Les costures de l'anell

Autor: Oriol Ràfols
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 25/03/2019
ISBN: 978-84-17660-27-7
Nombre de pàgines: 220


Preu: 18,00 €Preu e-book: 7,20 €

Un segrest, en un rerefons de trames corruptes, posa els protagonistes en una situació límit, que el lector viurà des de tres òptiques diferents. Res no tornarà a ser com abans. 


Sinopsi

El Miquel Sarroca, regidor de l’Ajuntament de Vilafranca, es troba retingut en una habitació. No sap si es tracta d’un segrest exprés, o d’una venjança política, o d’algun afer pendent del seu passat a com a director de Teixits Rius... L’Ona Fontanals, que el custodia, no sembla tenir gaire experiència, ni tampoc ser la responsable final del seu segrest, tot fa pensar que té altres preocupacions més urgents. El Ricard Montagut, el cap del partit a la comarca i mentor del Miquel, segurament trobarà la forma de treure’l de la situació encara que a mesura que el segrest avança cada vegada es fa més difícil entendre què està succeint.

El Miquel passa les hores examinant la seva vida i imaginant com hauria de ser un segrest com cal. L’Ona aviat decidirà que ja en té prou d’ensurts i que cal posar punt final al segrest. Però el Ricard està decidit a treure el màxim partit de l’afer. Vol aprofitar la popularitat recentment adquirida pel seu amic per promoure la candidatura del Miquel a l’alcaldia.Nota biogràfica

Oriol Ràfols Rubires (Barcelona, 1966) és llicenciat en Filosofia i des de fa més de vint-i-cinc anys es dedica a l’ensenyament, fent de professor a secundària, col·laborant en cursos de formació per al professorat i elaborant materials didàctics per a l’aula. Alterna el treball en projectes literaris amb la reflexió filosòfica que publica habitualment al seu blog. Viu a Badalona però, des de sempre, ha passat molts estius al Penedès, d’on és originària la seva família.

Amb l’obra Uu Aa va guanyar el premi Just M. Casero l’any 2001. El 2016 va publicar la novel·la La casa invisible.

Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre Les costures de l'anell


22/11/2019
Cazarabet entrevista a Oriol Ràfols 
Oriol Ràfols és entrevistat per Cazarabet conversa i a la seva novel·la Les costures de l'anell.

Per llegir-la, aquí.
30/04/2019
El Punt Avui destaca quatre obres de Gregal
El periodista cultural Lluís Llort, d'El Punt Avui, va publicar un article sobre alguns títols recomanats per comprar el dia de Sant Jordi. De Gregal en destaca cinc: L'home que perseguia la veritat, Pots comptar amb mi, Formigues dins els pantalons i Les costures de l'anell.

Podeu llegir la notícia aquí
24/04/2019
Presentació de Les costures de l'anell a Barcelona
Oriol Ràfols presenta Les costures de l'anell a la Sala Claret del col·legi on treballa. L'acte és el dia 24 d'abril a les 19.30 h i l'acompanya Judit Figuerola, doctora en Traducció. 
11/04/2019
Presentació de Les costures de l'anell a Barcelona
L'obra guanyadora del VII Premi Gregal de Novel·la, Les costures de l'anell, es presenta a la llibreria Barra/Llibre de Barcelona el dijous 11 d'abril a les 7 del vespre. Oriol Ràfols (autor) estarà acompanyat del poeta Rafael Banegas.
08/04/2019
Presentació de Les costures de l'anell a Vilafranca del Penedès
Les costures de l'anell es presenta a la sala d'actes de l'Escorxador, de Vilafranca del Penedès, el 8 d'abril a les 8 del vespre. L'acte anirà a càrrec de Ricard Rafecas, director del diari El 3 de Vuit, i Oriol Ràfols, l'autor de l'obra guanyadora del VII Premi Gregal de Novel·la. 
04/04/2019
Presentació Les costures de l'anell a Badalona 
Oriol Ràfols presenta Les costures de l'anell a la llibreria Saltmartí de Badalona el 4 d'abril a les 7 del vespre. El mateix autor i l'activista cultural Jordi Ballesteros intervindran en l'acte. 

Oriol Ràfols
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788