Narrativa juvenil


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Història i...
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Todos somos únicos

La Jana i el desig invisible

Autor: Georgina Esteva
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1

Il·lustrador: Montse Buñuel


Data de publicació: 06/05/2019
ISBN: 978-84-17660-53-6
Número de pàgines: 112


Preu: 14,50 €

(dte. 5% 13,77 €)
La Jana i el desig invisible explica la història d’una nena que decideix seguir el seu impuls per descobrir el misteri de la Muntanya Sagrada, una muntanya enigmàtica que envolta el poble de Bulàs. 


Sinopsi

La Jana està decidida a descobrir l’enigmàtica història de la Muntanya Sagrada. Per aconseguir-ho, haurà de trencar la tradició i les normes imposades per la Brixa, una dona plena de poder i de saviesa que fa molt temps va crear una llegenda per protegir la muntanya i el secret que amaga, el de l’aigua il·luminada. 

Per revelar aquest gran misteri i alliberar els habitants del poble de les imposicions de la Brixa, la Jana haurà d’aventurar-s’hi tota sola. Això sí, tindrà l’ajuda de la Milsa, una granota invisible que li donarà la força, el coratge i la valentia necessaris per fer possible el seu somni. 

I tu, acompanyaràs la Jana en la seva aventura? Nota biogràfica

Georgina Esteva va néixer a Barcelona el 1977. Des de ben petita ha tingut dues clares passions: els llibres i l’esport. Com a esportista, aconsegueix grans èxits i esdevé esportista d’alt nivell. Després, estudia filologia. S’estrena en l’àmbit literari l’any 2006 amb el llibre En Ruslan, l’Iris i la Kaiona baixen a la Terra i uns anys més tard publica alguns contes infantils. El 2015 apareix Un pòdium irrepetible, un llibre juvenil sobre els valors de l’esport; el 2016, En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu; el 2017, Un pòdium irrepetible 2, i el 2018, Enamora’t, si t’hi atreveixes, tots quatre publicats per Gregal. Combina l’escriptura i l’esport amb la docència, una professió vocacional que la manté motivada i li permet crear i aprendre constantment. 

Més informació: www.georginaesteva.com. Instagram: @georginaestevabooksMontse Buñuel Oller va néixer a Granollers el 1968. Des de l’any 1991, compagina la vida laboral com a empresària d’un negoci familiar amb la seva gran passió: dibuixar i pintar. Sempre ha tingut llapis, colors i pinzells a les mans. Les ganes d’aprendre i de gaudir de l’art del dibuix i de la il·lustració li han permès progressar dins d’aquest camp i descobrir una nova tècnica: la digital. Ha col·laborat en diversos projectes d’il·lustració per a llibres, d’entre els quals destaquen Un pòdium irrepetible, Les cartes d’en Marc, En Nicolau blanci-blau i el seu amic Quitu, La cuina dels bolets de Llagostera, Un pòdium irrepetible 2 i Enamora’t, si t’hi atreveixes, tots publicats per Gregal. Més informació: www.ilustracionesmonsebunuel.jimdo.com. Facebook: Ilustraciones Montse Buñuel. Twitter: @montsebunuel. Instagram: @BunuelOller

Segueix aquest llibre

Georgina Esteva
Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788