Historia


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Pocket history of Catalonia

Autor: Oriol Andrés
Editorial: Editorial Gregal
Edición núm.: 1
Fecha de publicación: 17/06/2019
ISBN: 978-84-17660-63-5
Número de páginas: 368
Precio: 19,50 €

(dto 5% 18,53 €)
Història de Catalunya presentada en capítols independents, amb il·lustracions i textos breus, per llegir en qualsevol ordre. L’obra està pensada perquè pugui interessar a persones sense coneixements previs d’història del país, tant catalanes com foranes.      


Sinopsi

Història de butxaca de Catalunya és un llibre que recorre de manera rigorosa i amena la història del nostre país, amb un centenar de capítols breus sobre els fets històrics que ens han fet com som, des de la prehistòria fins al referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

A més, la majoria de temes s’il·lustren amb imatges d’obres d’art i llocs visitables actualment per a qui vulgui viure la història en primera persona.

Cal tenir en compte que els temes es presenten cronològicament però alhora són independents, de manera que el lector és lliure de llegir-los un darrere l’altre o navegar pels temps saltant dels àrabs del segle viii als almogàvers del xiv, passant pel turisme dels nostres temps o la Guerra de Successió.Història de butxaca de Catalunya, un llibre pensat per als catalans amb curiositat per la història del nostre país, però també per als visitants que vulguin conèixer els fets que ens han forjat com a poble.Nota biogràfica

Oriol Andrés Casamiquela neix a Barcelona el 1965. Llicenciat en Filologia Catalana, ha estat professor d’Història de la Llengua Catalana a la Universitat de Barcelona, però fa anys que ha deixat la docència i es dedica professionalment a la gestió de serveis i projectes informàtics tant a l’empresa privada com a l’Administració. A la xarxa manté el Bloc de meravelles(blocdemeravelles.blogspot.com) i darrerament el compte de twitter @oriolanix.

Estudiós de la llengua, la política i la història de Catalunya i de la resta del món, Història de butxaca de Catalunya és el seu primer llibre.

Sigue este libro

Oriol Andrés
Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 693 06 54 04 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788