Cultura popular


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

La ciència d'aiurveda

Autor: Acharya Balkrishna
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1


Traductor: Gemma Fernández Parera

Data de publicació: 17/06/2019
ISBN: 978-84-17082-95-6
Nombre de pàgines: 424


Preu: 22,00 €

Reconeguda com una de les ciències de la salut més completes de la humanitat, la medicina aiurvèdica proposa recomanacions que han perdurat al llarg dels segles i segueixen vigents avui dia. Aquestes propostes estan enfocades en diferents camps com l’alimentació, l’exercici físic, el descans, l’estil de vida, les relacions... entre d’altres.


Sinopsi

Reconeguda com una de les ciències de la salut més completes de la humanitat, la medicina aiurvèdica, procedent de l’Índia, proposa recomanacions que han perdurat al llarg del segles i segueixen vigents avui en dia gràcies al seu enfocament integral, centrat en aspectes tan diversos com l’alimentació, l’exercici físic, el descans, l’estil de vida, les relacions, l’espiritualitat, el contacte amb la natura i una gran varietat de mesures diàries per cuidar la ment i el cos. 

La ciència aiurveda descriu els fonaments ancestrals d’aquesta disciplina mèdica amb un llenguatge accessible tant per qui busca conèixer-ne els fonaments com per aquells que desitgen profunditzar en les seves ensenyances. Partint d’estudis científics i investigacions rigoroses, Acharya Balkrishna explica detingudament els principis universals que estableixen l’equilibri entre la ment i el cos segons la constitució de cada individu. Gràcies a aquests preceptes, és possible aconseguir una salut òptima i una vida lliure de malalties tant en l’àmbit físic com en el psicològic.Nota biogràfica

El prestigiós especialista aiurvèdic Acharya Balkrishna es dedica a l’estudi, la divulgació i la pràctica professional i empresarial d’aquesta ancestral ciència de la salut. A més d’haver publicat nombrosos llibres i articles sobre ioga, plantes medicinals i l’aiurveda, Balkrishna és conegut per les seves aparicions televisives, ha fundat diferents centres educatius, institucions de formació universitària, hospitals i laboratoris, així com l’empresa de productes medicinals aiurvèdics Divya Pharmacy. La seva tasca ha estat reconeguda per revistes com India Today i Outlook, que el van incloure entre les deu personalitats índies més versemblants i dinàmiques. 


 


Acharya Balkrishna
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788