Novel·la negra


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

El nen 598

Autor: Sergi Palol
Col·lecció: Novel·la negra
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 01/10/2019
ISBN: 978-84-17660-42-0
Nombre de pàgines: 536


Preu: 21,00 €

(dte. 5% 19,95 €)
Una mà calcinada apareguda a la platja de la Gola del Ter remourà la vida de dues famílies, durant tres dies, per sempre més.


Sinopsi

Ibrahim Cissé s’ha passat la vida cercant els seus orígens i la seva identitat, just al revés de Marc Duarte i Toni Ribes que es volen forjar un futur diferent del que la societat i les seves famílies esperen d’ells. Mentre el primer ha de cercar les seves arrels en episodis que es remunten als darrers anys que l’esclavatge va ser permès a la Cuba colonial o a la guerra civil espanyola, els segons s’enfronten a l’ordre social establert, a través del moviment okupa, per contestar un món que els oprimeix.

En un espai de temps de tres dies les seves vides s’entrellaçaran i prendran decisions que les canviaran per sempre, amb l’Empordà i Barcelona com a teló de fons, i les tensions socials d’un món globalitzat on s’hi barregen des de la difícil vida dels immigrants il·legals, el transport de mercaderies en vaixell o la part més fosca del mercat immobiliari.  

I tot comença amb la troballa d’una mà calcinada, enterrada a la sorra de la platja de la Gola del Ter. Un cas per resoldre.Nota biogràfica

Sergi Palol (Sta. Llogaia d’Àlguema, 1976) és llicenciat en Dret, i té diversos estudis en l’àmbit  del Medi Ambient i la Geografia. La vida professional des de fa uns any la desenvolupa a l'administració i, paral·lelament, exerceix la docència permetent-li estar en contacte amb el món universitari.

En el món literari ha publicat el llibre El tresor del Cap de Creus, que va ser traduïda al castellà com El tesoro del viento.

És més de trames que de desenllaços.


 


Sergi Palol
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788