Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

L'home del carrer

Autor: Xavier Juncosa Gurguí
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 26/08/2019
ISBN: 978-84-17660-59-8
Nombre de pàgines: 202


Preu: 17,50 €Preu e-book: 7,01 €

L’home del carrer sorgeix d’una realitat colpidora en les nostres ciutats: els rodamons; d’una reflexió: la cruesa d’haver de viure al carrer, i d’una pregunta que ens interpel·la: què hi ha a l’altre costat del mirall?

SINOPSI

Xavier Juncosa ens presenta un rodamon extrem, un home que, sense problemes econòmics, decideix desprendre’s de tot –també de la seva família– i anar a viure al carrer. La veu interior d’aquest personatge, el Martí, ens acompanya en el seu dia a dia, en les seves reflexions, en la mirada que rep dels seus veïns i en l’observació, certament inusual, que fa de l’espai urbà. Un dia, però, l’atac brutal que pateix d’un altre pidolaire ho trasbalsarà tot.

Llavors, el lector entrarà al més profund del seu cervell i descobrirà les claus que el dugueren a travessar la frontera.DADES BIOGRÀFIQUES

Xavier Juncosa i Gurguí (Barcelona, 1956) és historiador, cineasta, escriptor i fotògraf.

Com a historiador, és especialista en les relacions polítiques entre França i Catalunya dels segles XVII al XX, ha participat en nombrosos congressos i ha publicat diversos estudis acadèmics.

Com a cineasta, ha escrit i dirigit més de cent documentals d’àmbit cultural, vinculats a la història, la filosofia i la literatura. L’any 1988 rebé el Premi Nacional de Cinematografia per la seva pel·lícula Ma germana i l’any 1992 fou el director de la cobertura dels Jocs Olímpics de Barcelona en televisió d’alta definició.

Finalment, com a escriptor, ha guanyat diversos premis de relat, teatre i novel·la. Entre d’altres, destaquen Serpentines de colors (1996) i El missatger del fred (2012). L’home del carrer és la seva cinquena novel·la.

Xavier Juncosa Gurguí
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788