Testimonis


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Els pilars humans de la Sagrada Família

Autor: Raül Garcia i Aranzueque
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 09/09/2019
ISBN: 978-84-17660-80-2
Nombre de pàgines: 150


Preu: 16,00 €Preu e-book: 6,40 €

El llibre és un petit homenatge a Gaudí i una aproximació a la seva intensa biografia feta amb els retalls de les vides dels personatges que el van tractar o que van entomar el seu llegat, cadascun des d’àmbits  molt diferents. I, naturalment, una aproximació a l’atrafegada història de la Sagrada Família vista des dels múltiples punts de vista de personatges claus del temple al llarg dels anys.


Sinopsi

Aquest llibre ofereix una aproximació biogràfica a les persones que han jugat un paper cabdal per fer de la Sagrada Família el que és ara, el que serà el 2026 i més enllà, quan s’hagi completat el temple, amb la decoració de totes les façanes inclosa. 

Hem triat quinze personatges representatius dels perfils de persones que han ajudat a fer créixer la basílica: fundadors, mecenes, arquitectes, escultors i gestors. No hi són tots, evidentment, i segur que falten noms il·lustres, però els que hi són representen prou bé la feina col·lectiva que ha estat i és la construcció de la Sagrada Família.

Deia el genial arquitecte reusenc que a la Sagrada Família tot és providencial. Cadascú, en funció de les seves creences o de la seva predisposició a comprar aquest relat, ho pot subscriure o no, però tingui o no tingui raó Gaudí, el cert és que la història del que va ser concebut com un temple per expiar els pecats està plena d’episodis en què ha estat a punt de caure a l’abisme i s’ha salvat gràcies a l’actuació providencial d’alguns personatges que s’hi han deixat la pell, la salut i, fins i tot, la vida.Nota biogràfica

Raül Garcia i Aranzueque (Barcelona, 1970) ha crescut entre Badalona i Nou Barris i ara viu a Sant Andreu de Palomar. Va començar la seva vida professional en el camp de les arts gràfi ques, ofici que va abandonar per dedicar-se al periodisme, després d’obtenir-ne el títol a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Inicialment, va treballar per a diversos mitjans com a autònom, fins que va entrar a la redacció de l’Avui (actualment El Punt Avui). Durant deu anys va formar part de la secció d’internacional del diari, on es va especialitzar en política nord-americana i seguretat global. Actualment és redactor de societat, concretament de les àrees d’educació i de llengua.

Ha escrit dos llibres sobre el Modernisme: Barcelona y Gaudí. Ejemplos modernistas i Gaudí y el Modernismo en Barcelona, que han estat traduïts a diversos idiomes. Fora de registre va ser la seva primera novel·la.

Notícies d'activitats i de premsa sobre Els pilars humans de la Sagrada Família


10/12/2019
Presentació d'Els pilars humans de la Sagrada Família a Barcelona
Segona presentació a Barcelona de l'obra d'en Raül Garcia i Aranzueque, Els pilars humans de la Sagrada Família, en aquesta ocasió a la llibreria La Claret de Barcelona. El dimarts 10 de desembre, a les 18.30 h.
A més a més de l'autor, ens acompanyaran dos protagonistes d'aquesta història: el Sr. Esteve Camps, President delegat del Patronat de la Sagrada Família, i el Sr. Jordi Faulí, arquitecte director de les obres de la Sagrada Família.
09/12/2019
Els Pilars humans de la Sagrada Família a El Racó Català
Per veure l'enllaç, aquí.
05/11/2019
Presentació Els pilars humans de la Sagrada Família a Barcelona
Primera presentació de l'obra d'en Raül Garcia i Aranzueque, Els pilars humans de la Sagrada Família, el dimarts 5 de novembre a Tòmiris Llibres, a les 19 h.
22/10/2019
Els pilars de la Sagrada Família a El Punt Avui
La Maria Palau d'El Punt Avui entrevista al nostre Raül Garcia i Aranzueque i al seu llibre Els pilars humans de la Sagrada Família.

Per veure més, aquí.

Raül Garcia i Aranzueque
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788