Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Els silencis del carrer de l'Arc

Autor: Elena Fora
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 23/09/2019
ISBN: 978-84-17660-84-0
Nombre de pàgines: 226


Preu: 18,50 €

(dte. 5% 17,58 €)


Preu e-book: 7,41 €

Davant de la proximitat de la mort, la necessitat d’esbrinar allò que el pare sempre li va ocultar esdevé per a la protagonista el sentit de la seva vida.


Sinopsi

A la Bela, una dona madura a qui el seu marit acaba d’abandonar, li diagnostiquen un càncer. Decideix no explicar-ho a ningú i, a la recerca d’un ambient tranquil que li permeti encarar amb serenitat el temps que li queda de vida, viatja a les Cales, el poble on ella i el seu pare passaven les vacances d’estiu a la casa familiar del carrer de l’Arc. El que hi trobarà, però, serà l’ombra del passat. 

El secret que va guardar el pare cobra vida i es convertirà en la seva obsessió. Començarà a investigar el misteri al voltant de la mort del iaio a partir d’uns documents que trobarà, i s’agafarà a la resolució del misteri com a l’única manera de donar sentit a la vida que li queda. La Bela acabarà descobrint el silenci del pare i, pel camí, en coneixerà d’altres, de silencis, però només trencant el seu aconseguirà sentir-se en pau amb ella mateixa.Nota biogràfica

Elena Fora Eroles va néixer a Vinaròs l’any 1960. Professionalment dedicada al comerç, entre els anys 2013 i 2017 es forma a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. El resultat d’aquests anys d’estudi és la seva primera novel·la, Els silencis del carrer de l’Arc, que va quedar finalista en la tercera edició del Premi Literari Autor Revelació.

Notícies d'activitats i de premsa sobre Els silencis del carrer de l'Arc


31/01/2020
Presentació a l'Ateneu Barcelonès de l'obra Els silencis del carrer de l'Arc
Els silencis del carrer de l'Arc es presenta a l'Ateneu Barcelonès, a la sala Sagarra (4a planta), el divendres 31 de gener a les 7 del vespre. Ens acompanyaran en Melcior Comes, escriptor i professor de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, i en Jordi Cadellans, actor i exalumne de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. L'autora, Elena Fora, convidarà a una copa de cava a tots els assistents un cop acabat l'acte.
24/01/2020
Presentació d'Els silencis del carrer de l'Arc a Reus
Presentació d'Els silencis del carrer de l'Arc el divendres 24 de gener a les 19.30 h al Centre de Lectura de Reus (a la Sala Emili Argilaga), on ens acompanyarà l'autora Elena Fora, la Victòria Rodrigo, bibliotecària, i la Montserrat Domènech, mestra.
17/12/2019
Els silencis del carrer de l'arc a la web de l'ajuntament d'Alcanar
La web de l'Ajuntament d'aquesta població recomana el llibre Els silencis del carrer de l'arc d'Elena Fora.
Per veure-ho, aquí.
17/12/2019
MariolaNos entrevista a Elena Fora per parlar de la seva obra Els silencis del carrer de l'arc
Per veure el vídeo, aquí.
29/11/2019
Presentació d'Els silencis del carrer de l'Arc a Alcanar
Elena Fora presenta la seva novel·la Els silencis del carrer de l'Arc a Alcanar el divendres 29 de novembre, a les 19 h, a la Biblioteca  Trinitari Fabregat. A més de l'autora, també ens acompanya la Noemí Polls, periodista i la Joana Roig, administrativa.
26/11/2019
Booktrailer d'Els silencis del carrer de l'Arc, d'Elena Fora
No us el perdeu!
15/11/2019
Presentació d'Els silencis del carrer de l'Arc a Tortosa
Segona presentació de la novel·la de l'Elena Fora, Els silencis del carrer de l'Arc. Aquest cop a Tortosa, el divendres 15 de novembre a les 19.30 h. També ens acompanyen l'Emigdi Subirats, professor i escriptor, i la Conxa Arasa, veterinària.

Elena Fora
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788