Assaig


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

La maleta de l'escriptor

Autor: Isidre Grau
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 07/10/2019
ISBN: 978-84-18063-01-5
Nombre de pàgines: 264


Preu: 18,00 €Preu e-book: 7,20 €

Si obriu aquesta maleta, hi trobareu les eines i les habilitats imprescindibles per emprendre el viatge sempre apassionant de l’escriptura. 


Sinopsi

Si la creació literària pot ser entesa com un viatge a un món per explorar, La maleta de l’escriptor ens recorda l’equipatge necessari per aconseguir que l’autor arribi a bon port amb els objectius assolits. Qui s’endinsi en aquestes pàgines disposarà d’un itinerari complet pels recursos narratius que li permetran cobrir la travessia amb èxit. Però la intenció de les reflexions no és tant resoldre els dubtes de qui vol escriure com ajudar-lo a plantejar-se més preguntes i assenyalar-li els camins per descobrir les pròpies respostes. Petites advertències al viatger que ja van ser motiu d’anteriors col·laboracions setmanals al suplement de cultura del diari El Punt Avui, posteriorment revisades, ampliades i seleccionades per construir una ruta coherent que amb el temps no ha perdut vigència.Nota biogràfica

Isidre Grau i Antolí (Sabadell, 1945), de formació enginyer químic i professor de català, viu a Cerdanyola del Vallès. Durant quinze anys ha impartit tècniques de novel·la i de conte a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Fruit d’aquesta experiència docent, ha publicat els assaigs literaris L’arquitectura del conte (amb nova edició ampliada el 2016) i La maleta de l’escriptor. És autor de 15 novel·les, entre les quals destaquen la pentalogia Els colors de l’aigua (Premi Sant Jordi 1985), Els amants volàtils, La ciutat dels solitaris i L’home que perseguia la veritat. En narrativa breu, a més de la recopilació a La pell dels anys. Contes 1981-1994, ha publicat posteriorment El dia de l’incident i Pinyols madurs, amb els contes breus apareguts prèviament a la revista digital Núvol. Obrint una via memorialista, ha publicat Primer paisatge, a partir dels records d’infància ficcionats, i la narració Retrat de dona quieta. Va ser membre del col·lectiu Ofèlia Dracs i va col·laborar al diari Avui amb articles sobre tècniques d’escriptura, ara reversionats en aquest llibre.

Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre La maleta de l'escriptor


21/01/2020
Presentació de La maleta de l'escriptor a l'Ateneu Barcelonès
Isidre Grau presenta la seva darrera obra La maleta de l'escriptor a Barcelona. La presentació té lloc a l'Ateneu Barcelonès, a la sala Verdaguer, el dimarts 21 de gener de 2020 a les 19 h. A més a més de l'autor, ens acompanyarà la Laura López Granell, escriptora i professora de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu.
13/12/2019
Vilaweb fa un recull de llibres proposats per editorials de cara les festes de Nadal.
Nosaltres recomanem La maleta de l'escriptor, Hereus a la penombra i L'últim esmolet.
Per veure la llista, aquí.
02/12/2019
La maleta de l'escriptor a Cerdanyola INFO
Cerdanyola INFO fa ressó de la presentació de l'obra La maleta de l'escriptor, d'Isidre Grau, que es va fer a Cerdanyola.

Per saber-ne més, aquí.
26/11/2019
Presentació La maleta de l'escriptor a Cerdanyola
L'Isidre Grau presenta la seva obra La maleta de l'escriptor el dimarts 26 de novembre a les 19 h del vespre a la Llibreria L'Aranya de Cerdanyola, on també ens acompanyarà l'Aina Sastre, escriptora.
25/11/2019
La maleta de l'escriptor, d'Isidre Grau, per Aina Sastre.
Resum fet per l'Aina Sastre que repassa l'obra d'Isidre Grau, La maleta de l'escriptor.
20/11/2019
La maleta de l'escriptor d'Isidre Grau, a El Punt Avui
Lluis Llort fa una ressenya sota el títol L'Experiència és un grau, un Isidre Grau

Per llegir-la, clicka aquí.
19/11/2019
Presentació de La maleta de l'escriptor a Barcelona
Isidre Grau fa la seva primera presentació de la seva última obra, La maleta de l'escriptor, a Barcelona. El dimarts dia 19 de novembre, a les 19 h, a la Llibreria Alibri, podreu gaudir d'aquesta presentació junt amb la intervenció de la Sílvia Romero, escriptora.
29/10/2019
La maleta de l'escriptor a El Punt Avui
En Lluís Llort, d'El Punt Avui, ressenya l'obra d'Isidre Grau, La maleta de l'escriptor, i la titula "L’experiència és un grau, un Isidre Grau".

Per més informació, aquí.

Isidre Grau
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788