Poesia


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

La sort de Sísif

Autor: Marina Miralles
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1

Il·lustrador: Judit Canal


Data de publicació: 16/09/2019
ISBN: 978-84-18063-04-6
Nombre de pàgines: 80


Preu: 14,00 €Preu e-book: 5,60 €

Sísif fou afortunat perquè hi ha encara un turment més horrible que el del roc: la condemna a traginar l’absència d’algú que encara hi és, el moll de l’os més profund.


Sinopsis

El roc, sabeu?, la pedra enorme que Sísif ha de carregar fins al cim d’una muntanya, però que quan arriba a dalt torna a caure i ell l’ha de tornar a buscar i carregar-la de nou, i vinga, amunt, que no ha estat res… Doncs no és res, aquest roc, no és res, aquest turment, al costat d’un altre. Hi ha una pedra que pesa més i que fa de més mal carregar, una pedra més grossa i més punyent que costa més d’arrossegar, que costa tant que Sísif es pot considerar afortunat. Que Sísif té sort, molta sort, de no haver de traginar l’absència d’algú que encara hi és. Quan algú hi és però no hi és, quan l’amor o el que sigui que s’hi assembla marxa per quedar-se, o quan marxa sense haver arribat mai, o quan arriba i no acaba de marxar, no hi ha pedra i no hi ha roc tan pesat per compensar-ho. No hi ha balança prou equilibrada per sospesar-ho. Només turment i pena, muntanya amunt, a la motxilla. A l’esquena. Nota biogràfica

Això és allò que sempre fan els autors fent veure que algú els descriu però són ells mateixos que parlen d’ells mateixos en tercera persona. Això és allò en què s’ha de dir qui és, ella, doncs es diu Marina Miralles i va néixer l’any dels Jocs Olímpics de Barcelona. Això és allò en què s’ha d’explicar què és, ella, doncs és filòloga catalana, collita de la UB, i també ha fet un màster molt divertit per ser professora i un postgrau gens avorrit per saber editar i ser correctora. Això és allò en què s’ha d’exposar a què es dedica, ella, doncs es guanya la vida fent això últim: corregint, traduint, maquetant, escrivint i també fent cançons, perquè també sap una mica de música i de tocar el piano. Això és allò en què s’ha d’enumerar què ha escrit, ella, doncs de moment aquesta és la seva segona publicació, perquè l’any 2018 va publicar una novel·la, Magnòlia. Això és allò en què s’ha d’advertir que no pararà mai d’escriure i que ja us l’anireu trobant.


 


 

Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre La sort de Sísif


23/01/2020
Presentació a Granollers de La sort de Sísif, de Marina Miralles
La llibreria La Gralla i l’Editorial Gregal es complauen a convidar-vos a la presentació
del llibre La sort de Sísif, de l'autora Marina Miralles, el dijous 23 de gener a les 19 h a la Llibreria La Gralla de Granollers. Ens acompanyarà la Marina Martori, escriptora, i l'autora cantarà alguns dels seus poemes.
10/10/2019
Presentació de La sort de Sísif a Barcelona
Primera presentació de La sort de Sísif, de la Marina Miralles. El dia 10 d'octubre a les 19h a la llibreria La Carbonera de Barcelona, on ens acompanyarà en Xavier Mas, escriptor i filòleg. 

Marina Miralles
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788