Novel·la negra


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Imatges del meu enterrament

Autor: Esther Vila
Col·lecció: Novel·la negra
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 21/10/2019
ISBN: 978-84-18063-00-8
Nombre de pàgines: 254


Preu: 18,00 €Preu e-book: 7,20 €

 
Un enterrament sense mort, un mas perdut enmig de les Gavarres i un home ric a la recta fi nal de la seva vida, que es veu assaltat pels fantasmes del passat.


Sinopsi

Març de 2002. La Mercè Juanhuix rep un encàrrec insòlit i sospitós: ha de cobrir el reportatge fotogràfic d’un enterrament. Al tanatori, l’Elisa Dorca, la seva amiga/empleada que l’acompanya, s’adona que el cadàver té unes marques estranyes a la cara.

Un funeral sense mort, un mas perdut enmig de les Gavarres i un home ric a la recta final de la seva vida que es veu assaltat per dubtes i certeses respecte a si ha viscut de manera justa i coherent.

Imatges del meu enterrament transcorre per quatre generacions de la família d’en Climent Roig, un home que s’ha fet a si mateix, que, d’ajudant de cuina d’una fonda de Girona passa a ser el propietari d’una coneguda cadena d’hotels. Pel camí, una mare doblement abandonada i un pare misteriosament desaparegut, uns fills que van a la seva, una esposa que no estima, un amor de joventut perdut i un esquerp i misteriós home vestit de negre que l’acompanya a tot arreu. I també, sempre present, el Salt de la Núvia, l’enigmàtic indret del bosc al qual se sent inexplicablement connectat.Nota biogràfica

Esther Vila i Planas va néixer a Dosrius l’any 1949, però la major part de la seva vida ha transcorregut en terres empordaneses. Actualment, viu a Girona. Va estudiar Magisteri i, acabada la carrera, va exercir de mestra durant disset anys.

Va escriure la seva primera novel·la i uns quants contes infantils quan tenia vint anys. Després, la vida la va portar per uns altres camins.

D’uns anys cap aquí ha reprès la seva vocació literària escrivint una sèrie de novel·les d’intriga que es desenvolupen en escenaris de les comarques gironines. Cada trama és completament independent de les altres; l’únic fil de connexió ve donat per dos personatges: una reportera gràfica, la Mercè, i la seva col·laboradora i amiga, l’Elisa.

Els bessons rere la finestra (2016) revela els amors, desamors, odis soterrats i secrets inconfessables d’una família benestant de Girona.

La bossa de seda (2018) passa per la vida de quatre persones que, a causa d’un esgarrifós accident, veuran capgirat el seu destí de forma irreversible.

Imatges del meu enterrament és la tercera novel·la de la sèrie que veu la llum.

Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre Imatges del meu enterrament


23/01/2020
Presentació Imatges del meu enterrament a Navata
Presentació de l'obra Imatges del meu enterrament a Navata, el dijous 23 de gener a les 20 h a la Sala 1 d'octubre de l'Ajuntament de Navata. A més a més de l'Esther Vila, l'autora, ens acompanyarà en Quim Ponsa, poeta.
20/01/2020
RECULL DE PREMSA · del 9 al 19 de gener
- El calidoscopi
- Gitanes i gitanos catalans
- Imatges del meu enterrament
- La bossa de seda
- Els bessons rere la finestra
14/01/2020
Esther Vila a TV Girona.
Per veure la notícia, clicka aquí.
02/01/2020
Entrevista a l'Esther Vila a TV CostaBrava
Esther Vila és entrevistada per TV CostaBrava en relació amb la seva última novetat Imatges del meu enterrament.

Per veure l'entrevista, aquí.
20/12/2019
Presentació Imatges del meu enterrament a L'Estartit
Esther Vila presenta la seva última novel·la negra, Imatges del meu enterrament, a la Sala de l'EMD de l'Estartit el divendres 20 de desembre, a les 19 h. Farà la venda la Llibreria Elias i ens acompanyarà la Sabina Plaja, tècnica de Cultura.
19/12/2019
Presentació Imatges del meu enterrament a Figueres
La Bookman, la Biblioteca Fages de Climent de Figueres i l’Editorial Gregal es complauen a convidar-vos a la presentació de l’obra Imatges del meu enterrament el dijous 19 de desembre, a les 18.30 h. La presentació tindrà lloc a la Biblioteca Fages de Climent. A més a més de l'Esther Vila, l'autora, ens acompanyarà la Margarita Cotcho, empresària.
17/12/2019
Mucho+QueLibros present a la presentació d'Imatges del meu enterrament a Girona.
Sota el titular ¿Un funeral sin muerto? escriu sobre la presentació d'Imatges del meu enterramen d'Esther Vila a la Llibreria 22 de Girona.

Per llegir-la, aquí.
03/12/2019
Esther Vila a Gidona
Ressenya a la revista Gidona de l'Esther Vila i la seva última novel·la negra Imatges del meu enterrament.

Per llegir-la, aquí (pàgina 32).
 
27/11/2019
Imatges del meu enterrament,  d'Esther Vila, en un article publicat per El Punt Avui
Jordi Grau fa una petita pinzellada de l'obra Imatges del meu enterrament,  d'Esther Vila, en l'últim article publicat per El Punt Avui
27/11/2019
Imatges del meu enterrament a El Punt Avui
Jordi Grau explica com va anar la primera presentació de l'Esther Vila i la seva obra Imatges del meu enterrament, a El Punt Avui.

Per saber-ne més, aquí.
20/11/2019
Imatges del meu enterrament d'Esther Vila a El Punt Avui.
 

Un encàrrec intrigant és com titula aquest diari a la notícia sobre la presentació d'aquest llibre a la 22 de Girona.

Per verure la notícia, clicka aquí.
20/11/2019
Imatges del meu enterrament al Diari de Girona
Primera presentació a Girona de l'última obra de l'Esther Vila, Imatges del meu enterrament. Si voleu saber més, el Diari de Girona ens ho explica.

Per veure la notícia, aquí.
18/11/2019
Presentació Imatges del meu enterrament a Girona
Esther Vila presenta la seva última novel·la negra, Imatges del meu enterrament, a Girona el dilluns 18 de novembre a les 19 h. La presenta a la Llibreria 22 i l'acompanyen el periodista i vicepresident de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, Jordi Grau, i l'actor Joan Massotkleiner.

Esther Vila
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788