Novel·la negra


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Imatges del meu enterrament

Autor: Esther Vila
Col·lecció: Novel·la negra
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 21/10/2019
ISBN: 978-84-18063-00-8
Nombre de pàgines: 254


Preu: 18,00 €

(dte. 5% 17,10 €)
 
Un enterrament sense mort, un mas perdut enmig de les Gavarres i un home ric a la recta fi nal de la seva vida, que es veu assaltat pels fantasmes del passat.


Sinopsi

Març de 2002. La Mercè Juanhuix rep un encàrrec insòlit i sospitós: ha de cobrir el reportatge fotogràfic d’un enterrament. Al tanatori, l’Elisa Dorca, la seva amiga/empleada que l’acompanya, s’adona que el cadàver té unes marques estranyes a la cara.

Un funeral sense mort, un mas perdut enmig de les Gavarres i un home ric a la recta final de la seva vida que es veu assaltat per dubtes i certeses respecte a si ha viscut de manera justa i coherent.

Imatges del meu enterrament transcorre per quatre generacions de la família d’en Climent Roig, un home que s’ha fet a si mateix, que, d’ajudant de cuina d’una fonda de Girona passa a ser el propietari d’una coneguda cadena d’hotels. Pel camí, una mare doblement abandonada i un pare misteriosament desaparegut, uns fills que van a la seva, una esposa que no estima, un amor de joventut perdut i un esquerp i misteriós home vestit de negre que l’acompanya a tot arreu. I també, sempre present, el Salt de la Núvia, l’enigmàtic indret del bosc al qual se sent inexplicablement connectat.Nota biogràfica

Esther Vila i Planas va néixer a Dosrius l’any 1949, però la major part de la seva vida ha transcorregut en terres empordaneses. Actualment, viu a Girona. Va estudiar Magisteri i, acabada la carrera, va exercir de mestra durant disset anys.

Va escriure la seva primera novel·la i uns quants contes infantils quan tenia vint anys. Després, la vida la va portar per uns altres camins.

D’uns anys cap aquí ha reprès la seva vocació literària escrivint una sèrie de novel·les d’intriga que es desenvolupen en escenaris de les comarques gironines. Cada trama és completament independent de les altres; l’únic fil de connexió ve donat per dos personatges: una reportera gràfica, la Mercè, i la seva col·laboradora i amiga, l’Elisa.

Els bessons rere la finestra (2016) revela els amors, desamors, odis soterrats i secrets inconfessables d’una família benestant de Girona.

La bossa de seda (2018) passa per la vida de quatre persones que, a causa d’un esgarrifós accident, veuran capgirat el seu destí de forma irreversible.

Imatges del meu enterrament és la tercera novel·la de la sèrie que veu la llum.

Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre Imatges del meu enterrament


18/11/2019
Presentació Imatges del meu enterrament a Girona
Esther Vila presenta la seva última novel·la negra, Imatges del meu enterrament, a Girona el dilluns 18 de novembre a les 19 h. La presenta a la Llibreria 22 i l'acompanyen el periodista i vicepresident de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, Jordi Grau, i l'actor Joan Massotkleiner.

Esther Vila
Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 693 06 54 04 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788