Edicions Celobert


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Misteriosa Tanit

Autor: Salvador Furné i Julià
Editorial: Edicions Celobert
Edició núm.: 1
Data de publicació: 19/11/2019
ISBN: 978-84-18063-14-5
Nombre de pàgines: 110


Preu: 14,00 €

(dte. 5% 13,30 €)
Sinopsi

Dos éssers solitaris es troben en la immensitat del desert. Cadascun d’ells hi cerca quelcom diferent: ell, poder gaudir de la llibertat i de les imatges que li ofereix la natura; ella, la pau interior després del trencament del seu matrimoni.

Al mig d’aquestes solituds, apareix el misteri de la deessa Tanit en forma d’imatges simbòliques que els atrauran l’un envers l’altre, fins a arribar a fer-los inseparables per la necessitat d’uns sentiments que els semblaven inaccessibles.

No eren conscients que l’amor no arriba només a la joventut, sinó que és present a qualsevol edat.Nota biogràfica

Salvador Furné i Julià nasqué un 22 de desembre de 1940 a la vila  marinera de Vilassar de Mar, encara que de nadó la família es traslladà a Barcelona, al barri de la Barceloneta.

Els seus estudis varen ser els tradicionals de l’època: comerç, comptabilitat, idiomes (francès i anglès). Durant una llarga època, va formar part de diferents agrupaments escoltes fins a l’edat adulta, cosa que el va marcar i li va deixar una empremta prou profunda de voluntariat vers la societat.

La seva vida laboral va seguir els camins marcats pels estudis i va entrar a treballar momentàniament en el món del turisme, i finalment a la banca fins a la seva jubilació l’any 2000. Aleshores es va traslladar a la que era la seva segona residència a Maçanet de la Selva, on actualment viu i on es dedica a participar al grup Aula de teatre i al Taller d’escriptura. Aquesta última activitat l’ha portat a escriure Misteriosa Tanit, la seva

primera obra.

Salvador Furné i Julià
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788