Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

La mort de l'abat

Autor: Jordi Juvé Piñol
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 25/11/2019
ISBN: 978-84-18063-16-9
Nombre de pàgines: 180


Preu: 17,00 €Preu e-book: 6,80 €

L’abat del monestir de Sant Cugat ha estat assassinat quan es disposava a oficiar la missa de la nit de Nadal. En Raimond de Rovira ha de trobar els assassins.


Sinopsi

La nit de Nadal de 1350, Arnau Ramon de Biure, abat del monestir de Sant Cugat, es disposa a oficiar la missa del gall. Els feligresos, ben tapats per protegir-se del fred, entren a l’església i, juntament amb ells, també ho fa un grup d’homes armats. L’abat és assassinat.

Raimond de Rovira, cavaller de la baixa noblesa catalana, és el comissari delegat del rei Pere III el Cerimoniós que ha de descobrir qui són aquells homes. Això el durà des del monestir de Sant Cugat fins a les Corts de Perpinyà, en un afer amb uns tentacles més forts i poderosos del que podria semblar en un principi.Nota biogràfica

Jordi Juvé Piñol, vidrerenc nascut a Lloret de Mar, sempre ha estat relacionat d’una manera o altra amb la cultura. Va fundar un fanzine a Lloret i va participar en la fundació d’una associació vinculada al ball en línia amb música country a Barcelona. Va treballar un temps de dibuixant i de càmera a la televisió de Lloret i va escriure i dirigir un curtmetratge.

Actualment, protèsic dental de professió, busca sempre estones per escriure i dibuixar. La mort de l’abat és la seva primera novel·la.


Jordi Juvé Piñol
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788