Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Un pessic a l'ànima

Autor: Alfons Cama Saballs
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 2
Data de publicació: 22/11/2013
ISBN: 978-84-941500-3-6
Nombre de pàgines: 172


Preu: 19,00 €

 

La història d’una amistat. D’una passió no resolta. De coincidències i fatalitats que canvien el curs de les vides.

Sinopsi
 

La novel·la transcorre durant les últimes batzegades del franquisme, un temps marcat pels canvis econòmics però, sobretot, per la lluita política. Temps de migració dels pobles a la ciutat i de repressió de les llibertats. Amb una narració fluïda, l’escriptor ens farà descobrir com poden canviar els esdeveniments quan se senten pessics a l’ànima. 

Biografia de l'autor

Alfons Cama Saballs va néixer a Calonge (Baix Empordà), l’any 1952. Als deu anys es va traslladar a viure a Palamós. Hi va estudiar el batxillerat elemental als germans de la Salle. Va cursar el batxillerat superior i el Preu als Maristes de Girona. Va fer els estudis superiors d’Enginyeria industrial a Barcelona durant els anys immediatament anteriors a la mort de Franco.

Ha treballat en diferents administracions públiques; actualment a la Generalitat de Catalunya. Resideix a Tarragona des de l’any 1987. El seu primer relat de ficció, El camí dels cirerers, transita per la vida de qui

va ser el primer alcalde de la nova democràcia d’un poble imaginat, amb moltes petges dels seus records d’infantesa. Un pessic a l’ànima és la seva segona novel·la.
Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre Un pessic a l'ànima


16/01/2017
Recull d'articles d'Alfons Cama a la revista Bagant
Alfons Cama i Saballs, autor de les novel·les Amb dits de molsa Un pessic a l'ànima, és col·laborador habitual de la revista Bagant de Santa Maria de Palautordera, on ha publicar diversos relats. Us en compartim alguns tot esperant que els gaudiu.  
A ca la modista
El motor d'aigua
Dinar d'alçada
La bèstia bagant
31/10/2016
Un pessic a l'ànima protagonista de l'exposició Fotonovela, de Focus Bcn
Fotonovela és una exposició en la qual vuit fotògrafs interpreten vuit novel·les que tenen Barcelona com a escenari de fons. La novel·la d'Alfons Cama, Un pessic a l'ànima, és una de les escollides juntament amb L’ombra del vent, de Carlos Ruíz Zafón; Desig de xocolata, de Care Santos; Últimas tardes con Teresa, de Juan Marsé; El verano de los juguetes muertos, de Toni Hill; Mirall trencat, de Mercè Rodoreda; Odio Barcelona, de diversos autors, i Barcelona, museu secreto, d'Ignacio Vidal-Folch.

Alfons Cama Saballs
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788