Novel·la negra


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Un segon després de Praga

Autor: Jordi Roig Pi
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 2
Data de publicació: 05/02/2014
ISBN: 978-84-941500-8-1
Nombre de pàgines: 334


Preu: 19,00 €

Novel·la amb un fil d’intriga que desplega un teixit de personatges que, fruit d’un caprici puntual del destí, es veuran abocats a canviar el rumb del que tenien previst a curt i a llarg termini.
 
"Una magnífica novel·la escrita amb ploma de poeta i vambes de carrer. Però se li deu haver acabat la tinta perquè se m'ha fet curta. No te la perdis."
Jordi Évole
 
"Una novel·la que ens enrampa per la força del desig. Praga és nom i pèrdua, la segona oportunitat que tots busquem."
Ricard Mirabete 

Sinopsi

Tres parelles de mitjana edat passen un cap de setmana a Praga. Tot just arribar a l’hotel, el conserge dóna al Pere un sobre amb una nota que ha dut una hostessa: el citen al Grand Café Praha. Aquella nit no torna a l’hotel. La Marta, la seva dona, en denuncia la desaparició a la policia sense dir-los res de la nota. Aquest lleuger fil d’intriga serveix d’excusa per embastar un teixit de situacions i personatges que faran brollar el millor i el pitjor de l’ésser humà. Dins del mapa que desplega la narració, hi localitzem diversos personatges, per la majoria dels quals, Praga serà una tardor interior que hauran de superar per sobreviure al proper hivern.

Biografia de l'autor

Jordi Roig i Pi 
(la Palma de Cervelló, Barcelona,1957) treballa al seu videoclub. Actualment, també és tècnic de Cultura de l’Ajuntament de la Palma de Cervelló. Va cursar estudis de poesia a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Ha estat músic durant més de vint anys en una orquestra de ball. Col·labora habitualment amb el Grup de Teatre de la Palma. Escriu poesia des dels 16 anys i des de l’any 2001 publica diversos poemaris: Contraban de silenci, Viena Edicions (2001); Intempèrie, Viena Edicions (2004); El melic de les teranyines, Editorial Malhivern (2006). Sota el perímetre del vent, March Editor (2008), i Després del tacte, Perifèric Edicions (2010). L’any 2011 publica la primera novel·la, La noia d’aire blau amb Stonberg Editorial, la segona que escriu. Abans, l’any 2009, Un segon després de Praga comença a agafar forma. Un segon després de Praga.LECTURA DE LES 10 PRIMERES PÀGINES

VEGEU BOOKTRAILER
Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre Un segon després de Praga


01/02/2016
El bloc de la bòbila ressenya Un segon després de Praga
"La novel·la, amb un llenguatge proper i poètic, ens mostra com un fet puntual pot afegir o restar una propina a l'existència: regalar-te o arrabassar-te una segona oportunitat, donar-te la vida o prendre-te-la."

Si la voleu llegir sencera, cliqueu
aquí

Jordi Roig Pi
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788