Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Bandera negra. Novel·la basada en el setge de Cardona de 1711

Autor: Jordi Santasusagna i Davins
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 2
Data de publicació: 10/03/2014
ISBN: 978-84-941500-9-8
Nombre de pàgines: 300


Preu: 20,00 €

  

Una història d’amor, coratge, devoció i patiment per explicar un episodi desconegut i decisiu de la Guerra de Successió.

Sinopsi


Som a la tardor de 1711, en plena Guerra de Successió per la corona espanyola. L’exèrcit borbònic avança imparable per la Catalunya austriacista per arribar abans de l’hivern a les portes de Barcelona. A Cardona, però, hi  troba un castell amb poc més d’un miler d’homes disposats a defensar-lo fins al final.

Els cardonins han de fugir i abandonar les seves llars  als capricis de l’exèrcit més potent i ferotge del món, però dues famílies, els Fàbrega i els Llobet, hi deixen una part de la seva ànima.

Una creu, un amor truncat, un plànol, dos exèrcits i una bandera negra. El setge a un castell, a uns sentiments i a una devoció que ens acosta a l’altre vessant de la guerra: la gent del poble, els que hi hauran de continuar vivint quan tot s’acabi.  Una apassionant història de ficció situada en un moment clau del nostre passat.

Biografia de l'autor

Jordi Santasusagna i Davins (Cardona, 1971). Lligat al món del teatre des de ben jove, és autor d’una dotzena d’obres teatrals de tots els gèneres. En destaquen la comèdia Primer primera, el musical, El somriure del botxí i la recreació històrica Viurem lliures o morirem. Debutà com a novel·lista l’any 2011 amb L’infern d’alabastre (Ed. Alrevés), un thriller situat a la seva Cardona natal. El 2012 inclogué un dels seus contes al recull col·lectiu De tot cor (Ed. de l’Albí) i, a la primavera de 2013, publicà L’Aleman (Ed. Alrevés), la seva segona novel·la. Ha escrit, també, guions de curtmetratges i col·labora habitualment amb mitjans de comunicació locals i comarcals.

Booktrailer de "BANDERA NEGRA", de Jordi Santasusagna from Jordi Santasusagna on Vimeo.
Segueix aquest llibre

Jordi Santasusagna i Davins
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788