Novel·la


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

El cosidor d'errades

Autor: Tessa Julià i Dinarès
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 2
Data de publicació: 17/03/2014
ISBN: 978-84-942330-0-5
Nombre de pàgines: 200


Preu: 18,00 €

 
 Sinopsi

Josep Jordà és fill d’obrers lligats en cos i ànima a la indústria tèxtil. A les riuades del 62 el pare, es mor i deixa una vídua amargada i ressentida contra la vida, els rics i els empresaris, i que tira endavant el fill cosint errades a casa. En Josep creix en una llar trista, fosca i humida, sota una mare que té com a única fita que el fill arribi a ser majordom de sala o encarregat d’una fàbrica. Als disset anys es busca feina pel seu compte en una gestoria, on l’amo, aviat s’adona que en Josep pot ser un bon gestor i li paga els estudis; així es converteix en el seu home de confiança. En Josep cova ser quelcom més, aspira a ser una figura pública i ho pretén aconseguir mitjançant la vicepresidència del Cercle, entitat senyera de Terrassa.

Biografia de l'autora

Tessa Julià i Dinarès naixia a Matadepera (Vallès Occidental) l’any 1952. A partir dels deu ha residit a Terrassa. És llicenciada en pedagogia i en arts dramàtiques i s’ha format en arts escrites a l’Aula de Lletres. Dedica la seva vida laboral al món de la docència. Dedica molt de temps al teatre, on exerceix tant d’actriu com d’ajudant de direcció, com de guionista. Dins el món de la docència ha publicat diversos llibres, entre els quals destaquen Encetar l’escriure, Avaluació a parvulari, Propostes pràctiques per analitzar materials curriculars, i Educación Primaria. Área de Lengua castellana. Ha format part del consell de redacció de la revista Àmbits de psicopedagogia. El 2011 va publicar una novel·la infantil, Em vaig casar amb els meus pares; i el 2013 Un secret a les butxaques. El 2011 rebia un accèssit del Premi Fiter i Rossell de novel·la atorgat pel Govern d’Andorra.
Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre El cosidor d'errades


20/02/2018
Canal Terrassa emet una notícia sobre la ruta lierària d'El cosidor d'errades 
La ruta literària de la novel·la El cosidor d'errades es va celebrar dissabte 17 de febrer a la ciutat de Terrassa. La televisió local informa que aquesta és una iniciativa a càrrec de a Biblioteca Central de Terrassa amb l'objectiu de fomentar la lectura i contribuir a la promoció de la cultura i patrimoni de la ciutat. Aquesta ruta literària és la tercera que organitza la biblioteca i, després de l'èxit que ha tingut, s'ha decidit organitzar-se una altre per al 21 d'abril.

Podeu veure i sentir la notícia en aquest enllaç.
17/02/2018
Ruta literària d'El cosidor d'errades a Terrassa
El dissabte 17 de febrer a les 11 tindrà lloc a Terrassa una ruta literària centrada en la novel·la El cosidor d'errades, de Tessa Julià. L'activitat és a càrrec de la Biblioteca Central de Terrassa i comptarà amb la presència de l'autora. 
01/10/2015
Presentació d'El cosidor d'errades al Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya
La darrera novel·la de Tessa Julià Dinarès ens endinsa a la indústria tèxtil de Terrassa dels anys 60 i 70 i és per aquest motiu, que el Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya ha decidit acollir la presentació de la novel·la. L'esdeveniment tindrà lloc a la sala d'actes del gremi i comptarà amb la intervenció de José Ángel Martín Borregón, enginyer industrial tèxtil, que juntament amb l'autora, ens parlaran del context industrial on s'ubica l'obra. 

Tessa Julià i Dinarès
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788