Testimonis


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Caminant enmig de somnis

Autor: Eduard Vilà
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 07/04/2014
ISBN: 978-84-942330-2-9
Nombre de pàgines: 240


Preu: 19,00 €


 
 
 Memòries d'un pare que vol donar a conèixer la vida de la seva filla Anna, afectada d'una alteració genètica.

Sinopsi

Caminat enmig de somnis és un llibre que recull el testimoni d’un pare després de viure 25 anys al costat de la seva filla discapacitada, afectada d’una alteració cromosòmica molt poc freqüent. És un llibre, per tant, que convida els lectors a recórrer el difícil trajecte −aquella imaginària línia vermella que fa d’horitzó− dels familiars o professionals que tenen cura o conviuen amb persones que pateixen minusvalies psíquiques. És un plec de dubtes compartits, és una confessió per no sentir-se sol enfront el món. D’una manera enginyosa i hàbil, la vida de l’Anna s’acaba convertint en un viatge a l’interior de cadascú, on s’acaben compartint i alliberant sentiments i emocions. El llibre vol ser una mà oberta a la discapacitat, un fil en el qual s’entrellacen la utopia, els somnis i la realitat.Biografia de l'autor


Eduard Vilà Compte (Ripoll, 1953) va fer el comerç a l’escola pública Joan Maragall de Ripoll i l’oficialia d’Arts Gràfiques a la Universitat Laboral de Tarragona. 

L’any 1970 es va traslladar a Blanes per treballar a l’empresa tèxtil S.A.F.A. primer com a oficial mecànic i després en el departament d’assajos i millores en la qualitat del fil.

Versàtil i amb inquietuds, en el temps de lleure ha pres part i múltiples i variades activitats que van de l’esport al ioga, de la parapsicologia a la música. 

En la legislatura 1999 – 2003 va exercir de regidor de Serveis Socials per CiU a l’ajuntament de Blanes. 

Actualment, ha fet realitat el somni d’escriure i publicar un llibre biogràfic sobra la discapacitat intel·lectual de la seva filla, l’Anna.
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788