Contes i relats


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

A l'ombra del Decameró

Autor: Diversos autors *
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 01/09/2014
ISBN: 978-84-942729-6-7
Nombre de pàgines: 112


Preu: 14,00 €

A l'ombra del Decameró és un recull de catorze relats breus de diversos autors amb una temàtica comuna, l'erotisme. Un divertimento literari que sap combinar la qualitat creativa amb la provocació sensual.

Sinopsi


Una colla de lletraferits passen el temps en una finca de Collserola, damunt l'herba arranada, sota els desmais; no hi falta de res. S'engeguen els aspersors. Algú els proposa un repte: cada matí un contes, però han de ser eròtics. Cadascú ho entén a la seva manera. Els uns busquen el picant; uns altres, les pessigolles; d'altres, encara, la rialla oberta; els de més enllà van decidits cap a les humitats. Són relats per engrescar, per llegir espitregats, mig ajaguts, per abans o després de la migdiada. Qui hi busqui el plaer literari, també l'hi trobarà. El resultat el teniu entre les mans. Com si d'un nou Decameró es tractés, les ganes de narrar són tan fortes com les ganes de ... de deixar-se fer. De viure el moment. Catorze relats escrits a l'ombra del Decameró i sense complexos.

Biografies dels autors

ANNA PASCUAL (Barcelona, 1987) Humanista de formació, ha canviat la Història per les històries; el passat, per qualsevol època on s'hi puguin trobar bons personatges. Ha treballat en diversos àmbits de la cultura i actualment és professora d'escriptura a l'Obrador d'Històries.

RAMON ERRA (Vic, 1966) Sóc del Lluçanès i el Maresme. He fet i escrit força coses a la vida, però em penso que aquest és el primer conte eròtic que em publiquen. En tinc d’altres... al cap. 

JORDI PUIG (Badalona, 1970) Bibliotecari al que li agrada escriure històries, cròniques, dèries, cabòries i demés tipus de f(r)iccions encara que no duguin accent obert.

MONTSERRAT GRAU (Sabadell, 1960) Logopeda, empresària d’una PYME en l’àmbit del llenguatge, la veu i la comunicació. Li hagués agradat ser actriu, amb el caràcter i la sensualitat de l’Ava Gardner. En el seu univers creatiu, escriure i respirar són sinònims.

ORIOL GUILERA (Barcelona, 1951) Li hauria agradat ser músic, però ha exercit d’economista més de trenta cinc anys, i ara té la dèria d’escriure. Alguns contes publicats i una novel·la per a merèixer, són el fruit de sis anys d’activitat literària. El que més l’omple és buidar-se davant d’un full en blanc.

NEUS ORS (Badalona, 1961) Algú que s’estima les paraules. Mestressa de casa, contenta de ser-ho.

SÒNIA BOJ (Barcelona,1976) Havent cursat estudis tècnics industrials, escriu per poder purgar tota la tinta que li transpira pels porus.

MONTSE RUBINAT (Barcelona, 1976) Diplomada en Estudis Immobiliaris i de la Construcció i en Direcció i Administració d’Empreses. Ha fet de la seva afició una professió. Per ella, escriure és molt més que un art, és una forma de viure.

ISABEL DOMINGO (Barcelona, 1970) Dissenyadora gràfica. Esquerrana de naixement, l’avorriment pels exercicis de rehabilitació, després d’un accident vascular, la va aficionar a l’escriptura. Ara és dretana.

TULI MÁRQUEZ (Barcelona, 1962) Nen, jove, adolescent, adult? Llicenciat en Periodisme. Noi de premsa, mànager musical, promocions musicals. Pare. Guionista de promos de TV3, creatiu realitzador a Via Digital, de Showtime, Palomitas i Canal Star. Aturat. Copy-creatiu al departament de promos d'IB3. Aturat. Autor de "L'endemà" (març del 2013, Edicions del Periscopi) Escrivint-ne una altra (no la de la Marta Rojals). Feliç.

CARME RIPOLL (Barcelona, 1945) Ciutadana del món per matrimoni: París, Madrid, Kuwait, Algèria, Guatemala, Londres, Roses. Escriptora per vocació: “Un Balcó del Raval” “Nena no t’ho perdis”, col·laboradora de Cavall Fort, Anima Mater de l’Obrador d’Històries... i molt més.

PILAR BLASCO (Sant Feliu de Guíxols, 1954) Advocada, periodista i enamorada de la literatura. Ha publicat la novel.la "Cafè amarg" el 2014.

SUSAGNA ALUJA (Belianes, 1972) Estudis de Psicologia i d’Empresa. Amant de les paraules en desús i dels localismes de la seva terra. Tres guineus és la seva primera novel·la breu, finalista del Premi Ciutat de Mollerussa 2014. 

QUIM CALVO (Argentona, el Maresme, 1963) Visc a prop del mar i dels llibres, i em sembla que no podria passar sense cap de les dues coses. M’agrada escoltar, llegir i escriure històries. 

Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre A l'ombra del Decameró


17/04/2016
Presentació de A l'ombra del Decameró a Castell del Remei
Alguns dels seus autors persentaran aquest recull de catorze relats eròtics al Castell del Remei, dins els actes de l'Aplec del Castell del Remei 2016.
La presentació tindrà lloc a les 11.30h.

 
25/09/2015
Presentació d'A l'ombra del Decameró a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega 
Algunes autores del recull de relats eròtics, juntament amb Ferran Rella, president del consell cultural de les Vall d'Àneu presentaran l'obra a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega, a les 19:30h. 

A més dels relats, també es presentarà la relació que hi ha entre el vi i l'erotisme i es farà un tast de vins eròtics a càrrec del Celler Comalats en commemoració del primer aniversari de l'obra.
 
10/09/2015
Diversos autors de A l'ombra del Decameró signaran exemplars de la seva obra a La Setmana del Llibre en Català
Podreu trobar alguns dels autors de A l'ombra del Decameró signant exemplars del seu recull de relats eròtics el proper dijous 10 de setembre a la caseta de Gregal (caseta 30), a les 18h. 
01/07/2015
Maria de la Pau Gener parla amb alguns dels autors d'A l'ombra del Decameró al programa les Mil i una nits, en un especial dedicat a la literatura eròtica 
Quim Calvo i Susagna Aluja són dos dels catorze autors del recull de relats eròtics A l'ombra del Decameró. És per això que van participar en el programa de Catalunya Ràdio Les mil i una nits, dedicat a la literatura eròtica, on van parlar de la seva experiència amb el llibre i de la revifalla de la temàtica eròtica. 

Clicant aquí podeu escoltar el programa sencer. 
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788