Obres de Jordi Albertí


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Les cartes d'en Marc

Autor: Jordi Albertí Oriol
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1

Il·lustrador: Buñuel, Montse


Data de publicació: 02/12/2015
ISBN: 978-84-944762-1-1
Nombre de pàgines: 160


Preu: 15,00 €

(dte. 5% 14,25 €)
Sinopsi

La Nora obre un quadern que li ha deixat un amic escriptor i hi llegeix: Les cartes d’en Marc. La curiositat per entrar en la inti mitat d’aquest personatge la mou a llegir-les i hi descobreix en Marc, un noi suec que a l’hivern s’instal·la a Andorra per fer de monitor d’esquí. I també la Tània, una de les seves alumnes.

Quan s’acaba el curs d’esquí, en Marc ha de marxar, i promet a la Tània que li enviarà una carta des de cadascuna de les ciutats on farà estada en el viatge que té programat. Li regala un atles perquè vagi situant tots aquells noms –indrets evocadors de diferents racons del món– i la Tània espera aquelles cartes amb ànsia. Unes cartes plenes de paraules i sentiments, però també de contes i narracions inspirats en els llocs que en Marc visita.Biografia de l'autor

Jordi Albertí i Oriol va néixer el juliol de 1950 a Cassà de la Selva (Girona). Després de viure més de trenta anys a Barcelona, dedicat a la docència i a la gestió comercial, actualment resideix a Maçanet de la Selva i es dedica professionalment a les tasques d’escriptor i editor. Com a llicenciat en Filologia Catalana, ha publicat, entre el 1998 i el 2011, un centenar de treballs de recerca literària a la Revista de Catalunya.

Com a historiador ha escrit El silenci de les campanes (Proa, 2007), La Iglesia en llamas (Destino, 2008) i La bandera catalana, mil anys d’història (Proa, 2010).

La seva bibliografia es completa amb el llibre de poesia Sense àncora (1987) i la novel·la Orquídies blanques a Central Park (Gregal, 2011).Biografia de la il·lustradora

Montse Buñuel va néixer el 1968 a Granollers i des de l’any 1991 compagina la seva vida laboral com a empresària d’un negoci familiar amb la seva gran passió: dibuixar i pintar. Ha col·laborat en diversos projectes d’il·lustració per a llibres infantils, d’entre els quals destaca Un pòdium irrepetible, de Georgina Esteva (Gregal, 2015). Compartir el seu art amb els altres és la seva millor recompensa.

Jordi Albertí Oriol
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788