Narrativa juvenil


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Un pòdium irrepetible

Autor: Georgina Esteva
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1

Il·lustrador: Buñuel, Montse


Data de publicació: 03/03/2015
ISBN: 978-84-943196-7-9
Nombre de pàgines: 220


Preu: 15,90 €

Sinopsi

La Martina i l’Èric fan un treball sobre els valors de l’esport, però no amb bibliografia i teoria, sinó amb experiències reals. Provaran diversos esports de la mà d’atletes professionals i aprendran que els valors propis dels esportistes d’alt nivell com: fixar-se uns objectius, fer una bona preparació, lluitar fins al final, tenir una ment forta, voluntat, esperit de superació, confiança en un  mateix, etc. Són característiques pròpies dels grans esportistes, però també són aplicables a la vida diària de les persones que no es dediquen a l’esport. Aquesta història narra la realitat dels esportistes, però també una història d’amor totalment inesperada que no ens deixarà indiferents. L’amor i l’esport, doncs, es fusionaran en un pòdium que serà, francament, irrepetible. 

Biografies de l'autora


Georgina Esteva va néixer el 1977 a Barcelona i des de ben petita la lectura ha estat la seva amiga inseparable. L’esport també ha protagonitzat part de la seva vida com a esportista d’alt nivell. Va publicar el seu primer llibre En Ruslan, l’Iris i la Kaiona baixen a la Terra l’any 2006 i uns anys més tard ha publicat alguns contes infantils.

Biografia de la il·lustradora


Montse Buñuel va néixer el 1968 a Granollers i des de l’any 1991 compagina la seva vida laboral com a empresària d’un negoci familiar amb la seva gran passió: dibuixar i pintar. Ha col·laborat en diversos projectes d’il·lustració per a llibres infantils, fitxes mèdiques i altres. Compartir el seu art amb els altres és la seva millor recompensa. 
Segueix aquest llibre

Notícies d'activitats i de premsa sobre Un pòdium irrepetible


10/11/2017
Ràdio Ona entrevista Georgina Esteva i Montse Buñuel
L'autora d'Un pòdium irrepetible parla sobre la segona part del llibre que es presenta dilluns 13 de novembre a Torelló. Un pòdium irrepetible 2 segueix la mateixa línia que el primer, amb els mateixos protagonistes. Georgina Esteva, esportista d'alt nivell, explica que l'esport continua sent l'eix central del llibre, però aquesta vegada s'hi veuen reflectits nous esports, nous valors i l'esport adaptat per a persones amb discapacitat.

Tot seguit, la il·lustradora del llibre, Montse Buñuel, explica el procés d'elaboració que segueixen ella i la Georgina per poder compaginar imatges i text. Buñuel fa les il·lustracions de manera digital tot seguint un esbós que prèviament ha fet a mà. 

Podeu escoltar la notícia tot seguit:
02/06/2016
Presentació d'Un pòdium irrepetible a Taradell
Georgina Esteva i Montse Buñuel presenten el seu llibre sobre els valors de l'esport a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell, el dijous 2 de juny a les 18h. 

Les autores estaran acompanyades de diversos joves esportistes del municipi, que donaran el seu testimoni i participaran en la presentació.


 
31/05/2016
Ràdio Taradell entrevista Montse Buñuel
Amb motiu de la presentació d'Un pòdium irrepetible que tindrà lloc el dijous 2 de maig a la Biblioteca de Taradell, dins els actes de la Setmana de l'Esport, Ràdio Taradell ha parlat en directe amb la il·lustradora. Montse Buñuel ha explicat el procés de creació del llibre i la intenció didàctica que es fa evident en cada capítol del llibre, dedicat a un esport minoritari concret i a un dels valors que aporta. 

Podeu escoltar l'entrevista sencera clicant aquí (a partir del minut 26). 
22/05/2016
L'Editorial Gregal participarà a la Fira del Conte de Medinyà
La setena edició de la Fira del Conte de Medinyà se celebrarà enguany el diumenge 22 de maig. L'Editorial Gregal hi tindrà una parada amb les següents obres infantils i juvenils: Un pòdium irrepetible, En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu, Les cartes d'en Marc, L'enigma del vaixell Mary Celeste, El diari d'en Leo, Què som i Estimada Olga

Si voleu conèixer més a fons la fira, visiteu-ne la pàgina web clicant aquí
22/12/2015
La revista Fosbury recomana Un pòdium irrepetible per aquest Nadal
La novel·la de Georgina Esteva i Montse Buñuel és un dels llibres més destacats com a regal de Nadal segons la revista esportiva Fosbury

Un pòdium irrepetible ens parla dels valors de l'esport, posant èmfasi en els esports minoritaris. Relata la història de dos joves, l'Èric i la Martina, els quals a partir d'un treball escolar, es veuen immersos en el món de l'esport i també de l'amor. 

Clicant aquí podeu llegir la recomanació. 

 
07/09/2015
Presentació d'Un pòdium irrepetible a La Setmana del Llibre en Catlà
Georgina Esteva i Montse Buñuel presentaran la seva novel·la juvenil Un pòdium irrepetible el dilluns 7 de setembre dins dels actes de La Setmana del Llibre en Català. La presentació tindrà lloc a la Plaça de les Biblioteques a les 17.30h. 
20/06/2015
Fosbury, la revista digital de tot l'altre esport publica una ressenya d'Un pòdium irrepetible
La novel·la juvenil escrita per Georgina Esteva i il·lustrada per Montse Buñuel apareix com una de les recomanacions de la revista Fosbury

La ressenya posa èmfasi en els valors que transmet l'obra i l'incís que fa amb els esports minoritaris. "Un pòdium irrepetible busca també això: fer servir l'esport com a excusa per anar més enllà". 

Podeu llegir la ressenya sencera clicant aquí
10/06/2015
Recull de fotografies de la presentació d'Un pòdium irrepetible a la Barcelona World Race
El passat 28 de maig les autores d'"Un pòdium irrepetible", Georgina Esteva i Montse Buñuel, van presentar el seu llibre a la Barcelona World Race i s'ho van passar d'allò més bé.
Us deixem un recull de fotografies de l'acte perquè us contagieu de l'alegria que transmeten allà on van.
01/06/2015
Gràcia Món fa una vídeonotícia de la presentació d'Un pòdium irrepetible a la Barcelona World Race
Si us vau perdre la presentació d’Un pòdium irrepetible a la Barcelona World Race, no patiu, podeu recuperar-ne els millors moments al canal de youtuble de la televisió de Gràcia, graciamon.cat.

Per veure el vídeo, cliqueu aquí.
28/05/2015
El Canal Terrassa es fa ressò de la presentació d'Un pòdium irrepetible
El Canal Terrassa publica un article sobre Un pòdium irrepetible centrat en el corfbol, un esport minoritari però que manté un públic fidel a Terrassa. La publicació remarca els valors que transmet la novel·la, així com l'èmfasi que posa en els esports poc coneguts, especialment el corfbol, el surf d’estel, la bicicleta de muntanya o l’alpinisme. 

Podeu llegir l'article sencer clicant aquí
22/05/2015
L'esportiu publica una nota de premsa sobre Un pòdium irrepetible
El passat 21 d'abril el diari L'esportiu va publicar una nota de premsa sobre Un pòdium irrepetible amb el títol Descobrint els valors de l'esport i de l'amistat. 

Podeu llegir la nota aquí
22/05/2015
La Secretaria General de l'Esport incorpora Un pòdium irrepetible dins les seves llistes de lectures recomanades
Un pòdium irrepetible és la primera de les lectures recomanades per la Secretaria General de l'Esport. Al seu web, incorporen la sinopsi de la novel·la i mencionen les presentacions que se'n fan.

Podeu llegir l'entrada clicant aquí.
 
05/05/2015
Entrevista a Georgina Esteva, autora d'Un pòdium irrepetible
Georgina Esteva, autora d'Un pòdium irrepetible ha estat entrevistada al programa Valors a l'alça de Ràdio Mataró.

Podeu escoltar l'entrevista sencera clicant aquí (a partir del minut 41:35)
24/04/2015
Jordi Sanuy recomana Un pòdium irrepetible Als matins de TV3
El periodista Jordi Sanuy recomana la novel·la juvenil Un pòdium irrpetible, de Georgina Esteva i il·lustracions de Montse Buñuel al programa de televisió Els Matins de TV3. 

Podeu veure la recomanació a partir del minut 3h35'  clicant aquí
23/04/2015
Ràdio Granollers entrevista una de la il·lustradora d'Un pòdium irrepetible 
Montse Buñuel, il·lustradora d'Un pòdum irrepetible ens explica el llibre, escrit per Georgina Esteva i il·lustrat per ella, a Ràdio Granollers. 

Podeu recuperar el podcast aquí

Georgina Esteva
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788