Edicions Celobert


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Confidències i altres pecats

Autor: Joan Llauró
Editorial: Edicions Celobert
Edició núm.: 1
Data de publicació: 30/06/2015
ISBN: 978-84-943898-3-2
Nombre de pàgines: 192


Preu: 17,00 €

Sinopsi

La lectura d’un relat ha de durar el que dura una sola sessió de lectura i les sessions de lectura, a vegades, sobretot al llit, acaben durant molt poc. Aquest llibre presenta l’encadenat d’unes històries curtes que simulen la realitat o defugen la realitat o, senzillament, juguen amb la realitat, però que no deixen de ser un mostrari de commovedores o pertorbadores emocions humanes. Una galeria d’històries que van saltant d’un tema a l’altre i ho fan cada vegada amb una prosa transparent, però amb un enfoc diferent. El conjunt dels relats va agafant cos mentre va canviant de registre a mesura que el lector avança en el seu contingut, tot iniciant-se en clau d’humor i acabant en clau d’intriga. Pel mig desfilen un seguit de personatges entranyables tot navegant per la ironia, per la perplexitat o per la tragèdia i tot mostrant diversos paisatges de l’ànima, però comptant sempre amb la complicitat del lector, mentre l’acompanya fins a un final sorprenent. I sense que hi falti aquell punt de bogeria, que és habitual en tot allò que escriu aquest autor.Biografia de l'autor

Nascut per aquí, fa una pila d’anys, tants com per haver tingut el privilegi de conduir un dels primers sis-cents que van sortir al mercat i una d’aquelles Guzzi vermelles amb canvi de marxes al costat del dipòsit.

Pocs mèrits més es poden comptabilitzar al seu favor com no sigui el fet d’haver sobreviscut després de no fer cap cas a les seduccions de la política i d’exercir la medicina durant més de quaranta anys. Pel que fa a la resta d’allò que la societat en diu èxits o de les referències a les seves publicacions científiques i literàries, no cal ni parlar-ne, ja que –com queda ben clar en la introducció d’aquest llibre– tot plegat està, des de fa temps, ben empaquetat, lligat i empolsinat en el magatzem de les deixalles.

Notícies d'activitats i de premsa sobre Confidències i altres pecats


13/01/2017
Joan Llauró, autor de Confidències i altres pecats, intervé a Ràdio Girona.
L'autor de Confidències i altres pecats, Joan Llauró intervé al programa Hora Girona, de Ràdio Girona.

Llauró destaca que abans de jubilar-se, tenia per costum fer temporades a la selva per higiene mental. Això li proporcionava unes altres visions del món i tornava millor que quan havia marxat cap allà.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.
 
13/01/2017
Presentació de Confidències i altres pecats a Girona
Joan Llauró presenta la seva darrera obra a la Casa de Cultura de Girona, en un acte promogut pel Col·legi de Metges de Girona. La presentació tindrà lloc el divendres 13 de Gener, a les 19h. 
09/09/2016
Presentació de Confidències i altres pecats a Les Planes d'Hostoles
Joan Llauró presentarà el seu llibre que recull moltes de les experiències viscudes com a cooperant i metge en diversos països d'Amèrica del Sud. Estarà acompanyat del mossèn Jesús Calm, que també ha viscut a l'Amèrica Llatina. L'acte tindrà lloc el divendres 9 de setembre, a les 20h a la Biblioteca Maria de Jonquers de Les Planes d'Hostoles. 
07/09/2016
Diari de Girona es fa ressò de la presentació de Confidències i altres pecats a les Planes d'Hostoles
L'exemplar d'aquest dimarts 6 de setembre anuncia mitjançant un article que Joan Llauró, antic metge de les Planes d'Hostoles, tornarà al poble per presentar el seu llibre Confidències i altres pecats, en el qual explica les seves experiències al Perú i al Paraguai.

La presentació tindrà lloc aquest proper divendres 9 de setembre a les 20h a la biblioteca Maria de Jonquer.

Podeu llegir l'article sencer aquí
03/01/2016
Presentació de Confidències i altres pecats a L'Escala
Joan Llauró presentarà la seva novel·la al Bar Medusa de l'Escla, acompanyat de l'escriptora local Mariona Masferrer, a les 18h.

Confidències i altres pecats és una obra en la qual es recull en forma de relat moltes de les experiències que Joan Llauró ha viscut com a metge cooperant al Perú i a Paraguai. 
02/01/2016
Presentació de Confidències i altres pecats a Verges
Joan Llauró presenta la seva obra a la Sala de lectura de Verges, el dissabte 2 de gener. L'autor estarà acompanyat del filòleg Jordi Roca. 

Confidències i altres pecats presenta l’encadenat d’unes històries curtes que simulen la realitat o defugen la realitat o, senzillament, juguen amb la realitat, però que no deixen de ser un mostrari de commovedores o pertorbadores emocions humanes. Es tracta d'una galeria d’històries que van saltant d’un tema a l’altre i ho fan cada vegada amb una prosa transparent, però amb un enfoc diferent.
29/12/2015
Presentació de Confidències i altres pecats a Torroella de Montgrí
Joan Llauró presentarà la seva novel·la en la qual es recull en forma de relat moltes de les experiències que ha viscut mentre feia de cooperant al Perú i a Paraguai. 
L'acte tindrà lloc a la Casa Galibern, de la Fundació Mascort, a les 20h. 
31/08/2015
El setmanari Empordà es fa ressò de la publicació de Confidències i altres pecats, de Joan Llauró
El mitjà empordanès es fa ressò de la publicació del llibre de vivències del doctor Joan Llauró, així com també de la presentació de l'obra que va tenir lloc a Darnius.

Confidències i altres pecats ​presenta l’encadenat d’unes històries curtes que simulen
la realitat o defugen la realitat o, senzillament, juguen amb la realitat, però que no deixen de ser un mostrari de commovedores o pertorbadores emocions humanes. Una galeria d’històries que van saltant d’un tema a l’altre i ho fan cada vegada amb una prosa transparent, però amb un enfoc diferent. El conjunt dels relats va agafant cos mentre va canviant de registre a mesura que el lector avança en el seu contingut, tot iniciant-se en clau d’humor i acabant en clau d’intriga.
16/08/2015
Presentació de Confidències i altres pecats, de Joan Llauró, a Darnius
El doctor Joan Llauró ens explica en el seu llibre les experiències que ha viscut fent de cooperant a Nicaragua, ajudant a implantar el cultiu de soja. Anècdotes, lliçons, confidències, en resum, les vivències d'una llarga experiència de cooperació es recullen al llibre Confidències i altres pecats, que celebrarà la seva primera presentació el diumenge 16 d'agost a la Plaça del poble de Darnius, a les 19h, dins els actes de la Festa Major. L'autor comptarà amb la presència i intervenció del Professor Javier Laso Guzmán, Catedràtic de Medicina de la Universitat de Salamanca.

Joan Llauró
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788