Assaig


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

De llops i caputxetes

Autor: Antoni Bardera i Serafí Gimeno
Editorial: Editorial Gregal
Edició núm.: 1
Data de publicació: 02/02/2016
ISBN: 978-84-944762-6-6
Nombre de pàgines: 178


Preu: 16,50 €

Sinopsi

De llops i caputxetes, és el primer assaig en català sobre la perversitat en totes les seves variants: maltractament i xantatge emocional, assetjament psicològic, seducció....

De llops i caputxetes és un viatge no apte per a totes aquelles persones que creuen en la bondat intrínseca de l’ésser humà. La maldat pura, sense pal·liatius de cap mena, existeix i com més es trigui a assumir-ho, més gran serà el nombre de víctimes en mans d’agressors, psicòpates, assassins en sèrie, femmes fatales, etc.

A l’Estat espanyol hi ha uns dos milions i mig de persones assetjades en el seu lloc de treball, l’assetjament escolar és un problema cada vegada més greu i la psicopatia i el trastorn límit de la personalitat –presents en bona part dels individus maltractadors– són síndromes sobre les quals existeix una gran confusió, a causa de creences errònies o per manca d’informació. De llops i caputxetes procura omplir aquestes llacunes oferint respostes a les preguntes següents: Què li passa, a la persona perversa? Què la motiva? Per què actua així?Biografies dels autors

Antoni Bardera Trull (Girona, 1967) és diplomat en Ciències Religioses i professor de comunicació i habilitats socials. Expert en Programació NeuroLingüística (PNL). Imparteix nombrosos cursos de formació laboral en l’àmbit sanitari i assistencial.

Serafí Gimeno Solà (Porqueres, 1962) combina les facetes d’escriptor i activista per la defensa del medi natural. La seva obra narrativa ha merescut diversos reconeixements. Com a assagista cal destacar l’obra Bestieses (2006), en la qual subratlla la necessitat imperativa que té la humanitat de no continuar agredint la biodiversitat.

Notícies d'activitats i de premsa sobre De llops i caputxetes


26/01/2017
Bibarnabloc ressenya De llops i caputxetes.
L'Espai col·laboratiu de recomanacions i promoció cultural de les Biblioteques de Barcelona, Bibarnabloc, ha ressenyat l'obra De llops i caputxetes, d'Antoni Bardera i Serafí Gimeno.

A l'article es destaca que el llibre resulta molt sintètic i clar. Amb abundant bibliografia al final de cada apartat, apartats curts i senzills d'assimilar (que intuïm no pas d'elaborar).

Podeu llegir l'article sencer entrant aquí.
25/11/2016
Presentació de De llops i caputxetes a Anglès
A les 19.30h a la Biblioteca Joaquim Bauxell
08/04/2016
Presentació de 'De llops i caputxetes' a Santa Coloma de Farners
Anotni Bardera presentarà el seu assaig sobre la perversitat en el marc d'un dels cursos que imparteix sobre la mateixa temàtica. 

L'acte tindrà lloc a la Biblioteca Joan Vinyoli, a les 20h. 
29/03/2016
Presentació de De llops i caputxetes a Girona
Antoni Bardera i Serafí Gimeno presentaran el seu llibre sobre la perversitat a La Casa de Cultura de Girona, a les 19h. 
23/03/2016
Gràcia Món es fa ressò a través d'una vídeonoticia de la presentació de De llops i caputxetes a Barcelona
Si us vau perdre l'acte de presentació del llibre De llops i caputxetes, d'Antoni Bardera i Serafí Gimeno, a Barcelona, Gràcia Món us dóna l'oportunitat de reviure'l. 

Podeu veure un recull dels millors moment clicant aquí. O si ho preferiu, podeu veure la presentació sencera fent clic aquí
18/03/2016
Presentació del llibre De llops i caputxetes a Barcelona

Antoni Bardera i Serafí Gimeno presentaran la seva obra De llops i caputxetes el proper divendres 18 de març a les 7 de la tarda a El Corte Inglés d'El Portal de l'Àngel. 

Els autor estran acompanyat de Adolf Tobeña, Catedràtic de Psiquiatria i Psicologia Mèdica de la UAB, i Miguel Ángel Soria, Doctor en Psicologia i professor de la UB. 


 
23/02/2016
El Punt Avui es fa ressò de la publicació de De llops i caputxetes
La secció Cultura del diari El Punt Avui d'aquest dimecres 23 de febrer dedica un article a De llops i caputxetes, un estudi sobre la perversitat, obra de Toni Bardera (Girona, 1967) i de Serafí Gimeno (Porqueres, 1962)

Podeu llegir l'article clicant aquí

Antoni Bardera i Serafí Gimeno
Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788