Notícies


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Presentació a Vic del llibre de Ramon Vila-Abadal

24/10/2011

El proper 24 d'octubre, dilluns, es presentarà l'obra de Ramon Vila-Abadal, "Catalunya, la meva nació dissortada i decadent" a la Sala Segimon Serrallonga del Campus Torre del Frare de la Universitat de Vic (c/ Perot Rocaguinarda, 17).

L'acte, convocat a les set de la tarda, serà presidit per Josep Maria Vila d'Abadal, alcalde de la ciutat, i comptarà amb la participació del propi autor, de l'escriptora i activista Imma Albó i de l'editor Jordi Albertí.

Pensar en Ramon Vila-Abadal, nascut a Barcelona l'any 1924, va associat a l'admiració per un home tossut i valent, generós i intrasigent, que reuneix en el seu currículum una llarga etapa com a monjo de Montserrat, on va ser la mà dreta de l'abat Aureli M. Escarré, i una fecunda activitat, un cop abandonada la comunitat benedictina, com a agitador cultural i polemista.

La seva presència en plataformes com ara el Club d'Opinió Arnau de Vilanova, l'Associaci´´o per a les Noves Bases de Manresa o la penya Cruïlla de Debat de l'Ateneu Barcelonès demostren sobradament la convicció de l'autor en les virtuts de la vida associativa.

En una primera presentació a Barcelona, el 19 de juliol, els assistents vam poder presenciar el duet entre ell i el president Pujol que va participar en l'acte.

Ara és hora d'escoltar-lo en la seva terra, a Osona, a Vic.

Notícies anteriors

Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788