Notícies


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

Imma Cabré guanya el Segon Premi Gregal de Novel•la Històrica 

30/09/2013

 
L’escriptora sabadellenca Imma Cabré amb la seva obra Els senyors del poder ha resultat guanyadora, a parer del jurat, de la segona convocatòria d’aquest premi de narrativa. Les altres obres finalistes han estat On vas, Irina?, de Rosa Maria Pascual, L'esguard de l'àuriga, de Lluís Garoleda, i Soldadets de plom, de Josep Torrent.
El veredicte s’ha fet públic en un acte que ha tingut lloc a l’auditori de la Societat Maçanetenca, amb assistència de nombroses persones de la localitat a més d’autors i col•laboradors de l’editorial. La convocatòria també ha comptat amb un concert d’arpa i la lectura del primer capítol de l’obra guanyadora a càrrec d’alumnes de l’IES Sa Palomera de Blanes.
La decisió ha estat presa per un jurat format per Marta Alòs, escriptora i diputada al Parlament de Catalunya; Queralt Solé, historiadora; Jordi Llorach, activista cultural i crític literari; Susanna Clarió, mestra i Jordi Albertí, escriptor i editor.
L’obra guanyadora recrea la vida de la mestra Natividad Yarza, mestra de Bellprat (Anoia) i activista feminista que el 1934, després de guanyar les eleccions municipals, va esdevenir la primera alcaldessa de Catalunya i d’Espanya.
 
Enhorabona Imma i gràcies a tots els participants i assistents!

Notícies anteriors

Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788