Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

25/06/2018

L'Ebre fa una crònica de la presentació d'El cementiri dels vius


El cementiri dels vius, de Noemí Molinero, es va presentar fa uns dies a la llibreria Viladrich de Tortosa. El setmanari L'Ebre en fa notícia i destaca els motius pels quals a l'escriptora se li va ocórrer escriure aquesta novel·la de trama original on els protagonistes són els morts.Podeu descarregar-vos la notícia tot seguit.

Segueix llegint >>

25/06/2018

Domènec Jofresa és notícia a Canal Terrassa


Domènec Jofresa va presentar Cridaré el teu nom el 21 de juny a la Biblioteca Central de Terrassa. Canal Terrassa va assistir a l'acte i en va fer notícia a la seva pàgina web.Podeu llegir la notícia en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

25/06/2018

Recull de premsa del 18 al 24 de juny


Aquesta setmana, al recull de premsa, hi trobareu notícies de:La bossa de seda“Tumulto”. Meditacions sobre l'octubre català (2017)L’esborranySomnis i carrersEl diari d’en LeoEl diari de la JoanaEnsenya’m la llenguaEl catalanisme davant del feixisme (1919-2018)El cementiri dels viusCridaré el teu nom

Segueix llegint >>

22/06/2018

Toni Beltran parla d'Ensenya'm la llengua a Catalunya Ràdio


L'autor d'Ensenya'm la llengua va ser convidat al programa 'La nit dels ignorants' de Catalunya Ràdio per parlar sobre el llibre, el seu procés creatiu i algunes de les expressions que ha recollit per elaborar l'obra.Al llarg de la intervenció del doctor, reben diferents missatges i trucades d'oients que  comenten expressions i paraules que utilitzen habitualment referents al llenguatge mèdic.Si entreu aquí, podreu escoltar l'entrecista sencera a partir del minut 15 aproximadament.

Segueix llegint >>

22/06/2018

El Diari de Terrassa anuncia la presentació de Cridaré el teu nom


Dijous 21 de juny es va presentar Cridaré el teu nom, de Domènec Jofresa, a la Biblioteca Central de Terrassa. El diari local es va fer ressò de l'acte.Podeu entrar aquí per llegir la notícia.

Segueix llegint >>

22/06/2018

Vídeos sobre la jornada d'El catalanisme davant del feixisme (1919-2018) a la UPF


Si no vau poder assistir al seminari que es va fer el dia 6 de juny a la Universitat Pompeu Fabra arran del llibre El catalanisme davant del feixisme (1919-2018), podeu entrar als enllaços següents i escoltar algunes de les intervencions que s'hi van dur a terme.Presentació, per Plàcid Garica-Planas, i primera part, per Enric Eucelay-Da Cal: feu clic aquí.Segona part part, per Arnau Gonzàlez Vilalta: feu clic aquí.Quarta part part, per Giovanni Cattini: feu clic aquí.Cinquena part, per Josep Pich: feu clic aquí. 

Segueix llegint >>

22/06/2018

Article d'opinió sobre El cementiri dels vius a El Punt Avui


Joan Abril ha publicat un article d'opinió al diari El Punt Avui en el qual parla sobre les lectures obligatòries a les escoles i instituts. Després de citar uns quants autors mediàtics i que habitualment es llegeixen als centres educatius, cita El cementiri dels vius, de Noemí Molinero, un llibre que qualifica com a una obra amb llenguatge fresc, viu i amb diàlegs versemblants. Fets que la poden catalogar com a obra imprescindible.Si entreu aquí, podreu llegir l'article. 

Segueix llegint >>

22/06/2018

Punt7 Ràdio Sant Celoni entrevista Sílvia Romero


A l'inici de l'entrevista, es fa un repàs de la biografia de l'autora, que ha estat guanyadora de diversos premis i que amb quinze anys ha escrit deu llibres. Aquesta vegada és entrevistada amb motiu de la publicació de L'esborrany, que té com a tema principal la incomunicació entre una saga familiar.Sílvia Romero explica que li agraden els títols curts, és per aquest motiu que la seva majoria d'obres porten per títols sintagmes nominals breus.Podeu escoltar l'entevista si entreu aquí.

Segueix llegint >>

22/06/2018

El setmanari L'Empordà anuncia la presentació de La bossa de seda


Dijous 21 de juny, Esther Vila va presentar La bossa de seda a la Llibreria Bookman de Figueres acompanyada de Núria Esponellà. El setmanari L'Empordà es va fer ressò de l'acte.Podeu veure la notícia si entreu aquí.

Segueix llegint >>

21/06/2018

El Món Terrassa es fa ressò de Cridaré el teu nom


La tarda de dijous 21 de juny té lloc la presentació de Cridaré el teu nom, de Domènec Jofresa, a la Biblioteca Central de Terrassa. Un dels mitjans locals, Món Terrassa, es fa ressò de la publicació i la presentació.Si entreu aquí, podreu llegir la notícia.

Segueix llegint >>

21/06/2018

Reportatge d'Ensenya'm la llengua a Revista del Baix Empordà


El reportatge destaca que Toni Beltran fa anys que recopila paraules populars que finalment s'han convertit en un llibre amb l'objectiu de recuperar expressions que, curiosament, han mantingut avis i àvies que en el seu moment eren analfabets.Podeu llegir l'article sencer tot seguit.

Segueix llegint >>

21/06/2018

Ràdio Vilafranca entrevista Cristina Benítez


La setmana passada, el programa 'Llegir per sentir', dedicat a la literatura juvenil de Ràdio Vilafranca, va entrevistar Cristina Benítez, autora de dos dels àlbums il·lustrats que formen part de la col·lecció 'Tots som únics', El diari d'en Leo i El diari de la Joana.Podeu escoltar l'entrevista en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788
C/ Rovelló, 66 - 17412 Maçanet de la Selva