Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

04/08/2017

Recull de premsa (del 31 de juliol al 4 d'agost)


Aquesta setmana trobareu notícies de: Nocturns de trementina De l'estadi a la trinxera En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu On em portin els ametllers Quan no érem ni onze La primera pedraPodeu llegir el recull de premsa aquí:

Segueix llegint >>

04/08/2017

La Revista Diversa entrevista Krzysztof Charamsa.


Antonio Capurro, del blog La Revista Diversa, entrevista l'autor de La primera pedra, Krzysztof Charamsa.Charamsa confessa que la primera cosa que hem d'explicar al món és el dolor que ens han imposat per la nostra orientació sexual. Ens hem d'adonar del patiment per poder-nos alliberar. Aquesta alliberació és també la conclusió: La primera pedra.Podeu accedir a l'entrevista aquí. 

Segueix llegint >>

03/08/2017

S'esmenta Quan no érem ni onze en un article del País sobre Neymar.


Rafa Cabeleira, del diari El País, cita en un dels últims articles sobre el cas Neymar Quan no érem ni onze, de Josep Bobé.Cabeleria argumenta que Quan no érem ni onze és un títol indispensable per comprendre els orígens del club.Llegiu l'article entrant aquí.

Segueix llegint >>

02/08/2017

la revista Gidona d'aquest mes d'agost recomana On em portin els ametllers.


La revista gironina Gidona d'aquest mes d'agost recomana per aquest estiu la novel·la de Bàrbara Julbe, On em portin els ametllers.A la pàgina 78 de la revista Gidona d'aquest mes, Anna Colomer recomana tres lectures per aquest estiu, una d'elles és On em portin els ametllers. Recupereu la revista aquí:REVISTA GIDONA 117. AGOST 2017Publish at Calameo

Segueix llegint >>

01/08/2017

El blog Futbol Club de Lectura recomana En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu.


El blog de futbol i literatura Futbol Club de Lectura recomana la lectura d'En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu.Els administradors del blog van formular tres preguntes que la Georgina Esteva i la Montse Buñuel van contestar a través d'un vídeo. Les preguntes són les següents: Fan bona parella el futbol i la literatura? Quines possibilitats ofereix el futbol com a temàtica per la literatura infantil?Llegiu la notícia entrant aquí i, tot seguit, podeu conèixer les respostes de les autores: 

Segueix llegint >>

31/07/2017

El digital El Món reta homenatge a l'Olimpíada Popular de 1936 i cita De l'estadi a la trinxera, de Domènec Jofresa.


La secció d'Esport del diari digital El Món publica un article dedicat a l'Olimpíada Popular que s'havia de celebrar a Barcelona l'any 1936. És en el mateix article on cita l'última novel·la d'en Domènec Jofresa, De l'estadi a la trinxera.Carles Viñas esmenta que existeix poca documentació que parli de l'Olimpíada que no es va celebrar el 1936, però que, de mica en mica, van apareguen publicacions que en fan referència, una d'elles l'última novel·la de Jofresa, De l'estadi a la trinxera.Recupereu el reportatge aquí.

Segueix llegint >>

31/07/2017

Racó Català recomana Nocturns de trementina.


Racó Català recomana la lectura de l'últim llibre d'Ariadna Lluís i Mònica Bonet, Nocturns de trementina.Llegiu la recomanació entrant aquí.

Segueix llegint >>

31/07/2017

Recull de premsa (del 24 al 30 de juliol)


Aquesta setmana trobareu notícies de: Blanes vist de prop. L'illa, el far, el vent.Podeu llegir el recull de premsa aquí: 

Segueix llegint >>

27/07/2017

Ara Balears es fa ressò de la presentació de L'illa, el far, el vent.


La presentació que es fa avui a Vilafranca de Bonany (Mallorca) de L'illa, el far, el vent és una de les propostes culturals que destaca el diari. L'acte, que prendrà forma de debat arran de la temàtica que es desenvolupa al llibre, comptarà amb Josep Manuel Vidal-Illanes, Antoni Riera, Catalina Bover i Cati Eva Canyellas.A través d'aquest enllaç podeu llegir la notícia.

Segueix llegint >>

27/07/2017

Tribuna Selvatana es fa ressò de la presentació de Blanes vist de prop.


El diari comarcal de la Selva destaca el fet que Blanes vist de prop posi l'accent tant a fets històrics i culturals que han conformat la vida de la vila des de fa centenars d'anys, com a conceptes i esdeveniments més nous que permeten conèixer la contemporaneïtat i actualitat de Blanes.Podeu llegir la notícia aquí.

Segueix llegint >>

25/07/2017

L'Ajuntament de Blanes resumeix l'acte de presentació de Blanes vist de prop.


L'Ajuntament de Blanes publica una notícia sobre la presentació que va tenir lloc a la Sala de Plens de Blanes vist de prop el passat divendres 21 de juliol.A la publicació s'esmenta que Blanes vist de prop, més enllà de la història i els personatges d'aquest municipi gironí, repassa els serveis docents i sanitaris del poble, les seves festes i diversions, l'activitat agrícola o el patrimoni local.La noticia va acompanyada d'algunes fotografies de l'esdeveniment.Podeu accedir al reportatge entrant aquí.

Segueix llegint >>

21/07/2017

Futbol Club de Lectura ressenya La espada de Alá.


El blog futbolístic i literari Fúbol Club de Lectura ressenya la novel·la de Jordi Calvet: La espada de Alá.A la ressenya es destaca que es tracta d'una lectura més que recomanable també pels no aficionats al futbol, especialment pels amants d'aquests trhillers que t'acaben deixant sense alè i dels quals no podem abandonar la lectura. I tot això rematat amb una cirereta del pastís en forma d'inesperat final.Podeu llegir la notícia aquí.

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788
C/ Rovelló, 66 - 17412 Maçanet de la Selva