Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

02/08/2019

L'últim esmolet, el segon més venut a la Gigamesh


La novel·la L'últim esmolet, d'Aniol Florensa, ha estat el segon llibre més venut a la llibreria Gigamesh de Barcelona el juliol de 2019. Podeu llegir la notícia aquí.

Segueix llegint >>

01/08/2019

Ressenya sobre Gitanes i gitanos catalans al blog de Cinta S. Bellmunt


Cinta S. Bellmunt, autora de Gitanes i gitanos catalans, publica un article al seu blog personal sobre la presentació i els continguts que s'hi van exposar.Podeu llegir-ho a aquest enllaç. 

Segueix llegint >>

01/08/2019

"L'abisme de publicar per primera vegada" (article)


Cayetena Sanz publica un article a Trivium (una empresa de gestió cultural) sobre el fet de publicar una obra per primera vegada en el qual posa d'exemple Montse Rusiñol i El calidoscopi, la seva primera novel·la. Si feu clic aquí, podreu llegir la publicació.

Segueix llegint >>

31/07/2019

Valentí Fainé entrevista Alfons Cama


Alfons Cama parla de la seva última novel·la, El primer piteu, a la pàgina web de Valentí Fainé.Podeu llegir l'entrevista si feu clic aquí.

Segueix llegint >>

30/07/2019

Entrevista a Verum Fictio


Cazarabet, el portal de difusió cultural aragonès, publica una entrevista fet a algunes membres de Verum Fictio (Isabel Egea, C. D. Casino i Montserrat Vilarmau), autors del llibre de contes i relats Xocolata espessa.Si feu clic aquí, podreu llegir l'entrevista. 

Segueix llegint >>

30/07/2019

Ressenya de Prime Time. Irreverències


Eix Diari publica una ressenya de Teresa Costa-Gramunt del llibre de contes i relats de la Isabel-Clara Simí, Prime time. Irreverències.Podeu llegir la crítica aquí.

Segueix llegint >>

29/07/2019

Article sobre Biografia de Catalunya a La República


Pere Bosch publica una ressenya sobre Biografia de Catalunya a La República, el llibre de Miquel Borrell que repassa la història de Catalunya.Podeu descarregar-vos l'article tot seguit.

Segueix llegint >>

29/07/2019

Sonograma Magazine parla d'Alexandre Galí a l'exili


El llibre de Carme Galí sobre el seu avi, Alexandre Galí, és ressenya per la revista Sonograma Magazine. Si entreu aquí, podreu llegir la notícia.

Segueix llegint >>

29/07/2019

Rossend Domènech conversa amb Cazarabet


Cazarabet, el portal de difusió cultural aragonès, entrevista Rossend Domènech, autor d'Els nous bàrbars. Si fas clic aquí, podràs llegir la notícia.

Segueix llegint >>

29/07/2019

Recull de premsa del 22 al 29 de juliol


Aquesta setmana al recull de premsa hi trobareu notícies dels llibres següents: Maria, guerra i pauEl pintor que cremava els seus quadresGitanes i gitanos catalansLa bona mortL'enigma de l'IdzumoLa bossa de sedaEl primer piteuQuan calmin els mals vents, tornaré

Segueix llegint >>

26/07/2019

Ràdio Palafrugell es fa ressò de Quan clamin els mals vents, tornaré


Quan calmin els mals vents, tornaré, de Pilar Francès, es presenta aquest divendres a Calella de Palafrugell. La ràdio local de Palafrugell fa difusió de la publicació i de l'acte. Podeu llegir i escoltar la notícia en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

26/07/2019

Pensem.cat es fa ressò de Gitanes i gitanos catalans


El nu portal de difusió cultural i literària Pensem.cat es fa ressò de la publicació de Cinta S. Bellmunt, Gitanes i gitanos catalans, amb la reproducció d'un capítol del llibre dedicat a les feines tradicionals.Podeu llegir la reproducció del capítol aquí.

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 693 06 54 04 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788