Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

24/02/2017

COPE Málaga entrevista Patrick Ericson


El programa La mañana de COPE Málaga ha entrevistat Patrick Ericson amb motiu de la publicació de la seva obra, Anochece en Irak. Ericson destaca que la seva novel·la tracta sobre tot el que va passar a la segona guerra de l'Iraq i tota la repercussió que va tenir a nivell mundial.Podeu escoltar l'entrevista sencera aquí (a partir del minut 46:46)

Segueix llegint >>

23/02/2017

Recull de premsa (del 16 al 22 de febrer)


Aquesta setmana, hi trobareu notícies de La primera pedra, de Krzysztof Charamsa; Un segon fora del dubte, de Marta Pérez Sierra, i De teulades en amunt, d'Isabel del Pilar Valero Herrera.  

Segueix llegint >>

23/02/2017

Manuel Lillo, de la revista El Temps, ressenya El desert i altres palpitacions del nou segle, d'Enric Balaguer.


Manuel Lillo, periodista de la revista El Temps, ressenya l'última obra d'Enric Balaguer, El desert i altres palpitacions del nou segle.Lillo comenta que, en aquest llibre, Enric Balaguer tendeix a parlar de la manca de reflexió en una societat configurada, precisament, per abandonar aquest exercici. Manuel Lillo també destaca que Balaguer planteja reflexions com a vacuna contra l'imperi de la immediatesa, que ridiculitza tot aquell que vol anar més enllà quan adquireix un costum abandonat que atempta contra els que s'aprofiten d'una alienació fabricada amb mecanismes de fugacitat i eviten les reflexions que alimenten l'esperit crític.Podeu llegir la ressenya sencera entrant aquí. 

Segueix llegint >>

23/02/2017

Helena Garcia Melero entrevista Krzysztof Charamsa al programa Divendres de TV3.


La periodista Helena Garcia Melero va entrevistar l'autor de La primera pedra, Krzysztof Charamsa, al programa Divendres de TV3.Podeu veure l'entrevista sencera entrant aquí. 

Segueix llegint >>

23/02/2017

Anna Riberaygua recomana La primera pedra a Ràdio Nacional d'Andorra.


Anna Riberaygua, de la Llibreria La Puça, recomana La primera pedra, de Krzysztof Charamsa, al programa Ara i Aquí de Ràdio Nacional d'Andorra.Podeu escoltar el programa aquí:  

Segueix llegint >>

23/02/2017

Jordi Gispert comenta Samba per a un difunt a ràdio FEM Girona.


Jordi Gispert, de la Llibreria 22, comenta al programa Parlem de Llibres (Ràdio FEM Girona) Samba per a un difunt, de Salvador Casas.Gispert destaca que Salvador Casas, en aquest cas, presenta un llibre de temàtica negra però una mica diferent. Comenta que hi ha un punt que el protagonista es veu obligat a actuar fora de la llei, així que no és una novel·la de policies, sinó de delinqüents.Podeu recuperar la ressenya aquí:

Segueix llegint >>

21/02/2017

Intervenció d'Antoni Comín a la presentació de La primera pedra, de Krzysztof Charamsa.


Catalunya Religió recull la intervenció del conseller de Salut, Antoni Comín, del passat dijous 16 de febrer a la presentació del llibre La primera pedra, de Krzysztof Charamsa. 

Segueix llegint >>

21/02/2017

Catalunya Religió destaca les intervencions d'Antoni Comín i Tian Riba a la presentació de La primera pedra, de Krzysztof Charamsa.


Jordi Llisterri, periodista de Catalunya Religió, parla sobre les intervencions que van fer el conseller de Salut Antoni Comín i el periodista Tian Riba, a la presentació de La primera pedra.Llisterri recull els comentaris més destacats que es van fer durant la presentació. Per una banda, Antoni Comín va mencionar que era un dels actes als quals assistia amb més il·lusió perquè tots els cristians homosexuals hem volgut fer un llibre sobre el tema.Per l'altra, Tian Riba va explicar que Charamsa li cau bé perquè es rebel·la contra la injustícia i quan llegeixes el llibre encara et cau millor, perquè ha patit molt i s'ha alliberat. Riba remarca que als mitjans de comunicació els fascina perquè és com si un ministre del PP sortís a dir que s'ha de fer un referèndum.Podeu llegir l'article sencer entrant aquí.

Segueix llegint >>

21/02/2017

El programa La primera pedra, de Rac1, entrevista a Krzysztof Charamsa.


El programa de ràdio La primera pedra, que emet Rac1, entrevista a Krzysztof Charamsa, autor de La primera pedra. La meva rebel·lió enfront de la hipocresia de l'Església.Podeu recuperar l'entrevista sencera aquí: 

Segueix llegint >>

21/02/2017

Aparador de poesia entrevista a Marta Pérez i Sierra, autora d'Un segon fora del dubte.


Pius Morera va entrevistar a Marta Pérez i Sierra a l'Aparador de poesia amb motiu de la seva última publicació: Un segon fora del dubte.Podeu recuperar l'entrevista al següent enllaç.

Segueix llegint >>

21/02/2017

Ressenya de l'obra De teulades en amunt.


Albert Calls ressenya l'última obra d'Isabel del Pilar Valero, De teulades en amunt.Calls comenta que l'obra és una aproximació a la profunditat de la natura, a partir del reflex de nosaltres mateixos, embolcalla aquests poemes construïts amb belles paraules i referents cultes posats amb el to adequat, només quan és absolutament necessari.Finalment Albert Calls conclou dient que Isabel del Pilar Valero ha escrit aquest recull amb ganes d'arribar al fons d'allò que no comprenem. I ho aconsegueix en cada poema.Podeu llegir la ressenya sencera entrant aquí.

Segueix llegint >>

17/02/2017

Recull de premsa (del 9 al 15 de febrer)


Aquesta setmana, hi trobareu notícies de La primera pedra, de Krzysztof Charamsa; Samba per a un difunt, de Salvador Casas; Primer paisatge, d'Isidre Grau, i L'escultor de Déu, de Vicenç Aguado. 

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788
C/ Rovelló, 66 - 17412 Maçanet de la Selva