Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

20/09/2019

Ressenya de Klauss Klugg i el misteri de la casa abandonada a Paraula de Mixa


A Paraules de Mixa podeu trobar la ressenya sobre l'obra d'en Joan Oriol, Klauss Klugg i el misteri de la casa abandonada.Podeu veure la ressenya aquí.

Segueix llegint >>

19/09/2019

Alfons Cama, i la seva novel·la El primer piteu al Diari de Tarragona


"Alfons Cama novel·la els inicis medievals del tèxtil català"Amb aquest titular es presenta la ressenya feta per l'Antoni Batista al Diari de Tarragona sobre El primer piteu, de l'Alfons Cama.Podeu veure la ressenya aquí.

Segueix llegint >>

19/09/2019

L'últim esmolet, de l'Aniol Florensa a elbiblionauta.com


Jordi Casals fa una ressenya a elbiblionauta.com sobre l'obra L'últim esmolet, del nostre Aniol Florensa. Jordi Casals assegura que la novel·la de l'Aniol aconsegueix cercar la proximitat amb el lector.No us perdeu la notícia aquí.

Segueix llegint >>

19/09/2019

Journal of Catalan Studies fa una ressenya de l'obra El catalanisme davant del feixisme (1919-2018) de l'Enric Ucelay-Da Cal, l'Arnau Gonzàlez i Vilalta i X. M. Núñez Seixas


Ressenya de Pedro Álvaro Hervalejo Sánchez a Journal of Catalan Studies sobre l'obra de l'Enric Ucelay-Da Cal, l'Arnau Gonzàlez i Vilalta i X. M. Núñez Seixas, El catalanisme davant del feixisme (1919-2018).Podeu descarregar-vos la notícia aquí.

Segueix llegint >>

19/09/2019

El Diari MÉS fa ressò de la presentació del dijous 19 de setembre a Tarragona de Gitanes i gitanos catalans


Aquest dijous la Cinta S. Bellmunt fa una presentació a la llibreria La Capona, a Tarragona, i el Diari MÉS ha volgut fer-li unes preguntes sobre la seva obra Gitanes i gitanos catalans.Podeu veure la notícia aquí.

Segueix llegint >>

18/09/2019

Recull de premsa del 9 al 15 de setembre


Els títols destacats del recull de premsa del 9 al 15 de setembre són:El pintor que cremava els seus quadresGitanes i gitanos catalansBiografia de Catalunya

Segueix llegint >>

17/09/2019

Entrevista a l'autora de l'obra Gitanes i gitanos catalans al Diari de Tarragona


La periodista Glória Aznar entrevista a Cinta S. Bellmunt.Podeu llegir-la aquí. 

Segueix llegint >>

10/09/2019

Article sobre El pintor que cremava els seus quadres a El Punt Avui


Carina Filella es fa ressò de la biografia del pintor cubista Palau Ferré escrita per Francesc Marco-Palau i del joc que Màrius Serra va idear a les xarxes socials aquest agost. Llegeix l'article d'El Punt Avui aquí.

Segueix llegint >>

10/09/2019

El Diari de Tarragona repassa les novetats al voltant del pintor Palau Ferré: llibre, exposició i joc d’estiu


La periodista Alba Tudó destaca les tres novetats dels darrers mesos al voltant del pintor, escultor i ceramista Maties Palau Ferré: la publicació d’El pintor que cremava els seus quadres, el joc d’estiu #ladonaméspintada creat per Màrius Serra i la propera inauguració d’un espai permanent dedicat a l’artista al Museu Comarcal de la Conca de Barberà.Si entreu aquí, podreu llegir la notícia.

Segueix llegint >>

09/09/2019

El Periódico es fa ressò de la ruta literària de Gitanes i gitanos catalans


Cinta S. Bellmunt i Sicus Carbonell el proper 28 de setembre fan una ruta literària pel barri de Gràcia pels escenaris de Gitanes i gitanos catalans. La ruta està organitzada pel club TR3SC.Podeu descarregar-vos la notícia tot seguit.

Segueix llegint >>

09/09/2019

Ràdio Palafrugell entrevista Miquel Borrell


Amb motiu de la presentació de Biografia de Catalunya a Palafrugell, Miquel Borrell va ser entrevistat per la ràdio local. Si entreu a aquest enllaç, podreu escoltar l'entrevista.

Segueix llegint >>

09/09/2019

Bonart recull la publicació d’El pintor que cremava els seus quadres


El digital d’art de Catalunya posa de relleu la publicació de la biografia del pintor Maties Palau Ferré per part de l’Editorial Gregal.Podeu llegir la ressenya aquí.

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 693 06 54 04 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788