Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

22/07/2019

Recull de premsa del 15 al 22 de juliol


Aquesta setmana trobareu notícies dels llibres següents al recull de premsa: El complot de los inocentesLes mares que ens han paritSomnis de PenèlopeEl pintor que cremava els seus quadresTessel·lesEl primer piteuQuan calmin els mals vents, tornaréCom lleu batec en la memòriaMaria, guerra i pauL'home que perseguia la veritatVides viscudes

Segueix llegint >>

19/07/2019

Viu Molins de Rei es fa ressò de Vides viscudes


El diari digital Viu Molins de Rei publica un reportatge sobre Vides viscudes, de Josep M. Huguet, i la presentació que es va fer a la població eñ 17 de juliol juntament amb Cesc Vives. Si feu clic aquí, podreu llegir l'article. 

Segueix llegint >>

19/07/2019

Nova crònica i ressenya sobre Tessel·les


Anna Tomàs, autora del blog Esborrall, ha publicat una crònica sobre el recital poeticomusical de Tessel·les, el poemari de Pilar Valero, que va tenir lloc el passat 11 de juliol a Sant Quintí de Mediona. Si entreu aquí, podeu llegir la crònica de la presentació.

Segueix llegint >>

19/07/2019

Entrevista a Isidre Grau sobre L'home que perseguia la veritat


La revista Riu Sec de Cerdanyola del Vallès publica una entrevista de pàgina sencera sobre l'última novel·la d'Isidre Grau, L'home que perseguia la veritat. Podeu descarregar-vos-la tot seguit. 

Segueix llegint >>

18/07/2019

La revista Som es fa ressò d'El pintor que cremava els seus quadres


La revista Som publica un article sobre biografia de Maties Palau Ferré escrita per Francesc Marco-Palau, El pintor que cremava els seus quadres. Destaca la sardana com un dels elements d'inspiració de l'artista. Tot seguit podeu descarregar-vos la crítica. 

Segueix llegint >>

18/07/2019

Surtdecasa Pirineus entrevista Josep de Moner


L'autor de Maria, guerra i pau, Josep de Moner, parla sobre la novel·la en una entrevista de Surtdecas Pirineus. Podeu llegir l'entrevista si entreu a aquest enllaç.

Segueix llegint >>

18/07/2019

Nova ressenya del llibre de M.ª Carmen Crespo


El blog cultural El Gato Trotero ha publicat una ressenya de la novel·la guanyadora del Premi Bellvei Negre 2018, El complot de los inocentes, de M.ª Carmen Crespo.Podeu llegir la ressenya aquí.

Segueix llegint >>

17/07/2019

Krzysztof Charamsa ressenya Com lleu batec en la memòria


El passat mes de juny, el capellà Krzysztof Charamsa va presentar el poemari de Montserrat Gallart, Com lleu batec en la memòria. Ara recupera la seva intervenció amb un article sobre l'obra a la seva pàgina web. Si entreu aquí, podreu llegir l'article. 

Segueix llegint >>

17/07/2019

La Revista del Baix Empordà es fa ressò de Quan calmin els mals vents, tornaré


Pilar Francès va presentar el seu llibre, Quan calmin els mals vents, tornaré, a Santa Cristina d'Aro. La Revista del Baix Empordà es va fer ressò de l'acte, el qual va iniciar el cicle de Literatura a la fresca. Podreu llegir l'article si entreu a aquest enllaç.

Segueix llegint >>

17/07/2019

El primer piteu recomanat a Racó Català


L'última novel·la d'Alfons Cama, El primer piteu (la seva primera novel·la històrica), és una de les lectures seleccionades al portal de difusió cultural Racó Català. Si entreu aquí, podreu llegir la recomanació.

Segueix llegint >>

16/07/2019

Ressenya de Tessel·les al blog Una cosa molt gran en una de molt petita


Helena Bonals, autora del blog Una cosa molt gran en una de molt petita, publica un article sobre l'últim poemari de Pilar Valero, Tessel·les. Podeu llegir la ressenya aquí.

Segueix llegint >>

16/07/2019

Article sobre Maties Palau Ferré a El Foradot


La revista bimensual de Montblanc, El Foradot, publica un article de doble pàgina sobre El pintor que cremava els seus quadres, de Francesc Marco-Palau. Podeu descarregar-vos l'article tot seguit.

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 693 06 54 04 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788