Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

02/08/2018

Ràdio Sant Boi entrevista Pep Rovira


Pep Rovira, autor de L'últim color del dia, és entrevistat a Ràdio Sant Boi, la seva ciutat. D'ell, en destaquen la seva manera innata d'explicar i narrar les coses. Per a ell, escriure és una manera de poder viure experiències que no ha pogut tenir. Podeu descarregar-vos l'arxiu tot seguit. 

Segueix llegint >>

01/08/2018

Tu mateix llibres recomana La bossa de seda


El blog literari Tu mateix llibres ha fet una selecció d'obres recomanades per a l'estiu. Entre totes elles, hi podem trobar La bossa de seda, d'Esther Vila. Podeu veure les recomanacions si entreu en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

01/08/2018

El Segre es fa ressò d'Els vaig prometre el mar


El diari fa difusió de la novel·la Els vaig prometre el mar, de Sebastián Gertrúdix i Sergi Bernal. La notícia destaca el títol de l'obra, que té a veure amb la promesa que Antoni Benaiges va fer als seus alumnes i que, finalment, no va poder complir.Si entreu aquí, podreu llegir la notícia.

Segueix llegint >>

01/08/2018

Notícia sobre Antoni Benaiges a La 2


La 2 Noticias va emetre un reportatge sobre l'exposició d'Antoni Benaiges que actualment i fins al març de 2019 es pot trobar al Museu Marítim de Barcelona. Sergi Bernal, coautor d'Els vaig prometre el mar/El mar será... i comissari de l'exposició, explica la importància de recuperar la memòria històrica amb figures com el mestre Benaiges.Podeu veure veure el reportatge en aquest enllaç a partir del minut 18.

Segueix llegint >>

31/07/2018

El Diari de Terrassa entrevista l'autora de Pedres blanques


Un dels objectius de Rosa Maria Prat amb Pedres blanques és donar veu a les dones de l'època medieval. Va decidir que Sobirana Olzet en fos la protagonista pel seu càrrec d'abadessa al Monestir de Pertras Albas, ja que es va atrevir a qüestionar les constitucions eclesiàstiques del moment.Podeu llegir l'entrevista si us descarregueu l'arxiu o en aquest enllaç si sou subscriptors del diari. 

Segueix llegint >>

31/07/2018

Núvol publica una entrevista a M. Victòria Lovaina


Sílvia Romero ha entrevistat l'autora de L'esquerda de l'àngel per al digital de cultura Núvol. A l'entrevista, Victòria Lovaina explica la simbologia dels àngels i també dels coloms, molt presents a l'obra. Podeu llegir l'entrevista si entreu en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

30/07/2018

Racó Català recomana El catalanisme davant del feixisme (1919-2018)


El portal de cultura digital Racó Català recomana El catalanisme davant del feixisme (1919-2018), d'Arnau Gonzàlez, Enric Ucelay-Da Cal i Xosé Manoel Núñez, a la seva secció de llibres.Podeu llegir la notícia en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

30/07/2018

Recull de premsa del 23 al 29 de juliol


Al recull de premsa d'aquesta setmana hi trobareu notícies de:Ensenya'm la llenguaCarme Ballester: compromís, resistència i solitudCom s'assembla la vida als somnisL'olor de la seva pellPedres blanquesEl catalanisme davant del feixisme (1919-2018)Mans, còdols, el celLa guerra amb ulls d'infant

Segueix llegint >>

27/07/2018

InfoMigjorn ressenya Ensenya'm la llengua


El butlletí digital sobre llengua catalana InfoMigjorn ha ressenya l'obra del doctor Toni Beltran. El mitjà destaca la importància que els metges coneguin bé el llenguatge per facilitar la comunicació amb els seus pacients.Podeu descarregar-vos la ressenya tot seguit. 

Segueix llegint >>

26/07/2018

La revista Temps d'educació publica una recensió de La guerra amb ulls d'infant


L'obra de Salvador Domènech dedicada als escrits inèdits dels infants que van viure la Guerra Civil i d'altres conflictes bèl·lics ha estat ressenyada per Jordi Brasó, de la Universitat de Barcelona, a la revista Temps d'educació.Podeu descarregar-vos l'arxiu tot seguit.

Segueix llegint >>

25/07/2018

La revista L'Agrícol ressenya Mans, còdols, el cel


El número del mes de juliol de L'Agrícol repassa la presentació del poemari de Teresa Costa-Gramunt que el passat mes de març es va fer a Vilafranca del Penedès. Després dels elogis a la coberta i a l'edició, la ressenya se centra en el pròleg i el contingut del llibre, que repassa la diferents etapes de la vida. Tot seguit, us podeu descarregar la notícia.

Segueix llegint >>

25/07/2018

Toni Beltran és entrevistat a Rac1


El programa 'Tot és possible' de Rac1 entrevista l'autor d'Ensenya'm la llengua. Novament, el doctor Beltran explica què el va fer decidir a escriure el llibre que té per objectiu recuperar tot aquest vocabulari mèdic perquè no caigui en l'oblit.Si entreu en aquest enllaç, recuperareu l'entrevista.

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788