Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

20/10/2017

VI Premi Gregal de Novel·la


El 29 d’octubre celebrem el VI Premi Gregal de Novel·la. Programació: 10 h: visita pel patrimoni de MaçanetLa visita es farà des de la Torre de Telegrafia Òptica de Puigmarí que inclou riquesa forestal de la comarca. 12 h: al Teatre la Societat de Maçanet de la Selva - Benvinguda, resum dels últims dotze mesos d’activitat a Gregal i lliurament de distincions a persones col·laboradores amb l’Editorial- Actuació de la Coral Joventut del Gínjol i un recital poètic amb acompanyament musical- Veredicte del premi- Brindis 14 h: dinar de germanor. 

Segueix llegint >>

19/10/2017

El Diari de Tarragona anuncia la presentació de L'escultor de Déu a la ciutat


Malgrat que finalment la presentació de L'escultor de Déu va ser cancel·lada per culpa del temporal, el Diari de Tarragona es fa va ressò de l'acte que s'havia de celebrar al Centre Tarraconense dimecres 18 d'octubre. El diari destaca que es tracta d'una obra que "atrapa el lector".Podeu veure'n l'anunci tot seguit.

Segueix llegint >>

19/10/2017

La Biblioteca Municipal de Castellserà recomana L'escultor de Déu


La primera novel·la de Vicenç Aguado és una de les obres destacades aquest mes d'octubre per la Biblitoeca Municipal de Castellserà.Podeu llegir la notícia en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

18/10/2017

Nació Digital del Baix Montseny menciona La primera pedra


Krzysztof Charamsa va participar en una conferència a Sant Celoni sobre els drets humans i la seva condició com a capellà gai explusat del Vaticà. 

Segueix llegint >>

18/10/2017

El Servei de Biblioteques de Catalunya selecciona dos exemplars de Gregal


A la selecció bibliogràfica del número 111 (octubre 2017) del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya apareixen destacats dos títols de Gregal a la secció de Ciències Socials: El món de l'home o la nostra cultura androcèntrica (pàgina 11) i Nivells d'alfabatització i pràctiques culturals en la Catalunya moderna: (pàgina 15).Podeu descarregar-vos l'arxiu. 

Segueix llegint >>

17/10/2017

Les germanes Arnau Pitarch (La guerra amb ulls d'infant) a "La Contra" de La Vanguardia


La Vanguardia entrevista les germanes Arnau Pitarch, dues de les protagonistes de La guerra amb ulls d'infant. L'Elena i la Generosa conserven els diaris infantils que durant la Guerra Civil van escriure per mostrar la seva visió i vivències durant aquests aquells bèl·lics.Podeu llegit l'entrevista sencera aquí.

Segueix llegint >>

16/10/2017

Recull de premsa del 9 al 15 d'octubre


Les notícies d'aquesta darrera setmana són de:La gramola de l'EdènL'escultor de DéuLa cuina dels bolets de Llagostera

Segueix llegint >>

11/10/2017

La cuina dels bolets de Llagostera és notícia al Poll TV


El Poll TV, la televisió de Llagostera, es fa ressò de la presentació de La cuina dels bolets de Llagostera, de Laura Jaime, que es presenta aquest dimecres amb motiu de la Fira del Bolet del dia 12 d'octubre. Podeu llegir la notícia aquí i aquí.

Segueix llegint >>

09/10/2017

La revista Sonograma ressenya La gramola de l'Edèn


A la primera novel·la de Pep Busquets, la mescla entre coneixement històric i musical de l'autor (que és músic i compositor) crea una novel·la d'intriga i de documentació que s'ambienta en el panorama musical de la postguerra. Podeu llegit la ressenya aquí.

Segueix llegint >>

09/10/2017

L'escultor de Déu forma part de les activitats de la Tardor Literària de Tarragona


Tac12, la televisió pública del Camp de Tarragona, es fa ressò de la Tardor Literària, el cicle dedicat a les lletres que coordina la Casa de les Lletres de Tarragona. Entre les 45 activitats que hi ha programades, Vicenç Aguado participa en dues: una presentació del llibre i una ruta literària. Podeu escoltar la notícies en aquest enllaç. 

Segueix llegint >>

09/10/2017

Recull de premsa del 2 al 8 d'octubre


Aquesta setmana hi trobareu notícies de:Els crims del conventLa guerra amb ulls d'infantL'últim color del diaLa mestraLas hijas de las horasA recer dels taurons en un sofà d'escai

Segueix llegint >>

06/10/2017

Betevé emet un reportatge sobre La guerra amb ulls d’infant


El reportatge té com a protagonistes les germanes Arnau Pitarch, l’Elena i la Generosa, ja que el llibre recull els seus diaris en els quals s’explica com van viure la Guerra Civil. Per a l’autor, Salvador Domènech, aquests diaris són un testimoni molt important perquè permeten veure com l’ensenyament d’aleshores era actiu, renovador i dotava els alumnes d’una gran capacitat d’observació.Podeu veure el reportatge en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788
C/ Rovelló, 66 - 17412 Maçanet de la Selva