Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

19/03/2018

El Punt Avui recomana Rendició a la neu


David Castillo recomana Rendició a la neu a la selecció de llibres del suplement d'El Punt Avui. Caracteritza el llibre com una obra que hauria de ser cabdal i referent de la història contemporània de Catalunya.Podeu descarregar-vos la notícia tot seguit.

Segueix llegint >>

19/03/2018

Recull de premsa del 12 al 18 de març


Aquesta setmana, al recull de premsa, hi trobareu notícies de:L’escultor de DéuTanta innocènciaEnamora’t, si t’hi atreveixesFora de registreUn segon fora del dubteMans, còdols, el celL’esborranyNo arriba la mort“Tumulto”. Meditacions sobre l'octubre català (2017)NanucRendició a la neuL’illa, el far, el ventEl jardí de les delícies

Segueix llegint >>

16/03/2018

El Diari de Vilanova es fa ressò de No arriba la mort


La vilanovina Maria Rosa Nogué ha publicat No arriba la mort, l'obra guanyadora del I Premi Bellvei Negre, que presenta dissabte 17 a la llibreria La Mulassa. L'autora explica que per elaborar aquesta novel·la negra ha necessitat molta documentació prèvia, ja que la trama gira entorn del narcotràfic i els robatoris. A més, també ha comptat amb la col·laboració i assessorament del comissari dels Mossos d'Esquadra.Podeu llegir la notícia si entreu en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

16/03/2018

Canal Blau entrevista Sílvia Romero


L'autora de L'esborrany, Sílvia Romero, és entrevistada al programa 'Que volin les paraules' de Canal Blau (Vilanova i la Geltrú). La novel·la fa un plantejament metaliterari en el qual una escriptora comenta la seva obra amb l'editora al mateix temps que va succeint la trama. L'argument gira entorn dels silencis i enganys d'una família que van comentant l'editora i l'escriptora a mesura que anem llegint.Podeu escoltar l'entrevista en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

16/03/2018

La Revista de Girona destaca alguns títols de Gregal


El número 307 de la Revista de Girona destaca algunes obres de Gregal a la seva secció de novetats literàries. Apareixen citades: Nanuc (Jordi Ortiz), Rendició a la neu (Agustí Segarra), El jardí de les delícies i L'illa, el far el vent (Josep Manuel Vida-lIllanes). A més, destaca especialment "Tumulto". Meditacions sobre l'octubre català (A. Gonzàlez i Vilalta, E. Ucelay-Da Cal i P. Garcia-Planas).Us podeu descarregar la notícia tot seguit.

Segueix llegint >>

15/03/2018

Pere Martí parla sobre Mans, còdols, el cel al diari El 3 de vuit


L'article elogia la riquesa lingüística i la precisió de Teresa Costa-Gramunt a l'hora d'elaborar el conjunt de poemes. En destaca, també, l'ús dels paratextos i explica els significat de cadascuna de les cinc parts que conformen el poemari. Podeu descarregar-vos la notícia tot seguit.

Segueix llegint >>

14/03/2018

Ressenya d'Enamora't, si t'hi atreveixes


Pau Vilches publica una ressenya de la novel·la juvenil Enamora't, si t'hi atreveixes, de Georgina Esteva i amb il·lustracions de Montse Buñuel al seu blog literari. El blogaire destaca especialment el final de l'obra, ja que fa un gir inesperat, i anima l'autora a continuar escrivint. Podeu llegir la ressenya fent clic aquí.

Segueix llegint >>

14/03/2018

La Fura es fa ressò de Mans, còdols, el cel


La Fura, l'informatiu de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, es va fer ressò de la presentació de Mans, còdols, el cel que es va celebrar el divendres a Vilafranca del Penedès. A més, fa una breu explicació sobre el contingut dels poemes i de la trajectòria literària de l'autora.Podeu llegir la notícia aquí.

Segueix llegint >>

14/03/2018

Nació Digital de Solsona es fa ressò d'Un segon fora del dubte


El divendres 16 de març Marta Pérez i Joan Opi reciten poemes d'Un segon fora del dubte, un poemari de Marta Pérez i Sierra. L'edició de Solsona de Nació Digital es fa ressò de l'acte i de l'obra. Podeu llegir la notícia fent clic aquí.

Segueix llegint >>

13/03/2018

Lluís Llort entrevista Raül Garcia al Punt Avui


El Punt Avui dedica una pàgina a Fora de registre, la primera novel·la de Raül Garcia Aranzueque, company de professió de Lluís Llort. Aquesta és una novel·la on hi apareixen personatges amb vides i situacions personals molt diverses; l'autor hi reflecteix diferents maneres de pensar i com aquestes ideologies poden trobar-se i topar-se en un entorn tan comú i quotidià com ho és el món laboral. Podeu descarregar-vos la notícia tot seguit. 

Segueix llegint >>

13/03/2018

Pilar Francès guanya un premi de microrelats


Pilar Francès, futura autora de Gregal, guanya el tercer premi del Concurs de microrelats de Santa Cristina d'Aro. L'obra guardonada es titula Velles arts.Podeu llegir la notícia clicant aquí.

Segueix llegint >>

13/03/2018

Georgina i Esteva i Montse Buñuel són entrevistades a Ràdio Granollers


Ràdio Granollers entrevista l'autora i la il·lustradora d'Enamora't, si t'hi atreveixes. Georgina Esteva explica que aquesta és una història que va començar a escriure fa 9 anys i que ara, per fi, s'ha publicat gràcies a Gregal. Abans de la publicació, però, l'editor va recomanar dues modificacions per tal de millorar la història.Montse Buñuel explica que per a ella aquest treball ha suposat un canvi, ja que fins aleshores es dedicava a les il·lustracions dirigides més a un públic infantil i, en aquest cas, com que es dirigeix a adolescents, els dibuixos són en blanc i negre.Podeu descarregar-vos l'arxiu de l'entrevista tot seguit. 

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788
C/ Rovelló, 66 - 17412 Maçanet de la Selva