Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

15/04/2019

Recull de premsa del 8 al 14 d'abril


El pintor que cremava els seus quadresFem-nos escoltar!Quan calmin els mals vents, tornaréLa pell giradaCatalunya, pas a pasSomnis de PenèlopeEnsenya'm la llenguaHistòria de butxaca de CatalunyaBiografia de CatalunyaEls nous bàrbarsL'agitador de monsHonorablesL'home que perseguia la veritatFormigues dins els pantalons

Segueix llegint >>

12/04/2019

República TV entrevista l'Editorial Gregal


Mònica Socias, de República TV, el dijous va entrevistar Rosa Casas com a representant de l'Editorial Gregal per parlar de les novetats de Sant Jordi i les diverses publicacions i col·leccions de l'editorial. A més, Josep Maria Ibarra també va presentar-hi els llibres de La Colla del Segon Soterrani. 

Segueix llegint >>

12/04/2019

El jardí es fa ressò d'El pintor que cremava els seus quadres


El diari El jardí es fa ressò de la biografai de Palau Ferré escrita per Francesc Marco-Palau.Llegeix l'article aquí.

Segueix llegint >>

12/04/2019

VilaWeb destaca alguns llibres de Gregal per Sant Jordi


Els llibres de Gregal que VilaWeb ha seleccionat són:Biografia de CatalunyaEls nous bàrbarsL'agitador de monsHonorablesL'home que perseguia la veritatFormigues dins els pantalonsPodeu llegir la selecció en aquest enllaç. 

Segueix llegint >>

12/04/2019

Ressenya sobre Història de butxaca de Catalunya


Oriol Andrés ha publicat un article al seu blog sobre la presentació d'Història de butxaca de Catalunya que juntament va presentar amb l'historiador Arnau Gonzàlez. Podeu llegir la ressenya en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

11/04/2019

L'Anuari 2018 es fa ressò d'Ensenya'm la llengua


La revista cel Col·legi de Metges de Girona, Anuari 2018, publica un article d'Ensenya'm la llengua, de Toni Beltran.Tot seguit us podeu descarregar l'article. 

Segueix llegint >>

11/04/2019

Mèdia.cat entrevista Eloi Camps


L'observatori crític dels mitjans mèdia.cat publica una entrevista feta a Eloi Camps, autor de Fem-nos escoltar!.Si entreu aquí, podreu llegir l'entrevista. 

Segueix llegint >>

11/04/2019

El Punt 7 es fa ressò de Somnis de Penèlope


Sílvia Romero comenta Somnis de Penèlope, de Marta Silvestre, al programa "Cafís de lletres" de Punt 7 Ràdio. Després de fer un repàs de la biografia de l'autora i de la seva trajectòria literària, dedica una minuts a la novel·la. Si feu clic aquí podreu escoltar el comentari sencer. 

Segueix llegint >>

11/04/2019

Racó Català destaca Catalunya, pas a pas


A la selecció de llibres de Racó Català es destaca Catalunya, pas a pas, de Joaquim Rabella. Podeu llegir la notícia en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

10/04/2019

El Temps dedica un reportatge a Palau Ferré


El diari digital El Temps publica un reportatge sobre el pintor cubista Palau Ferré i la biografia contada per Francesc Marco-Palau, el seu nebot net, a El pintor que cremava els seus quadres. Llegeix l'article en aquest enllaç. 

Segueix llegint >>

10/04/2019

Cugat.cat entrevista Tessa Julià


Amb motiu de la presentació de La pell girada que a finals de març es va fer a Sant Cugat del Vallès, el mitjà local Cugat.cat va entrevistar l'autora per parlar de l'obra. Podeu llegir l'entrevista i escoltar-ne alguns fragments si feu clic en aquest enllaç. 

Segueix llegint >>

09/04/2019

InfoJonquera es fa ressò del llibre de Pilar Francès


El diari digital InfoJonquera s'ha fet ressò de Quan calmin els mals vents, tornaré, de Pilar Francès, que es va presentar al MUME a finals del mes de març. Si feu clic aquí, podreu llegir la notícia. 

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788