Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

27/04/2017

Un Cop d'Ull presenta El Ebro en llamas, de Daniel Arasa.


El diari Un Cop d'Ull presenta el tercer llibre de Daniel Arasa que tracte sobre la Guerra Civil, El Ebro en llamas.Podeu llegir la notícia aquí. 

Segueix llegint >>

27/04/2017

El Blog de Comunicació Interna de la UOC recomana la lectura de l'ultima obra d'Àngels Fitó, A recer dels taurons en un sofà d'escai.


El Blog de Comunicació Interna de la UOC fa una recull de recomanacions, entre elles, A recer dels taurons en un sofà d'escai, la primera novel·la d'Àngels Fitó. Podeu llegir les recomanacions aquí.

Segueix llegint >>

27/04/2017

BCN Letras Expectativas recomana l'últim llibre de Daniel Arasa, El Ebro en llamas.


BCN Letras Expectativas recomana tres llibres publicats recentment, entre ells l'últim de Daniel Arasa, El Ebro en llamas.Podeu llegir la notícia aquí.

Segueix llegint >>

27/04/2017

L'Ajuntament de La Garriga es fa ressò de la publicació de la primera novel·la d'Àngels Fitó.


L'Ajuntament de La Garriga es fa ressò de la publicació d'A recer dels taurons en un sofà d'escai, la primera novel·la de l'Àngels Fitó.Podeu llegir la notícia aquí.

Segueix llegint >>

27/04/2017

L'ABC recomana El Ebro en llamas, de Daniel Arasa, com a obra destacada d'aquest últims dies.


ABC Catalunya selecciona tres obres destacades d'aquests últims dies, entre elles, El Ebro en llamas, de Daniel Arasa.L'article diu que l'autor pretén anar fins al fons, als motius pels quals van actuar uns i altres i a les conseqüències.Podeu llegir l'article aquí.

Segueix llegint >>

27/04/2017

Maria Rosa Nogué guanya el premi Bellvei Negre 2017.


El premi Bellvei Negre d'enguany se l'endú la novel·la No arriba la mort, de Maria Rosa Nogué. Com a premi, No arriba la mort serà publicada en paper sota el segell d'Editorial Gregal. L'obra finalista d'aquest any ha estat de Cristina Gargiulo sota el títol Las hijas de la penumbra. El jurat del premi ha destacat també l'obra de la jove escriptora Aura Romero, Mentes rotas. Segons el jurat, malgrat la manca de tècnica, "té una cosa que no tenen moltes altres novel·les presentades, l'ànima i la fusta d'escriptor".El premi de relat destinat a alumnes de 3r i 4t d'ESO ha estat atorgat a Aitor Mesa, pel relat La luna de Chicago.De part de tot l'equip d'Editorial Gregal, volem donar la més sincera enhorabona als premiats.Podeu accedir a la notícia entrant aquí.

Segueix llegint >>

26/04/2017

Jordi Albertí recomana La gramola de l'Edèn a Ràdio Marina, de Blanes.


Jordi Albertí recomana a Ràdio Marina, de Blanes, l'últim premi Gregal de novel·la: La gramola de l'Edèn, de Josep Busquets.Escolteu la seva intervenció aquí: 

Segueix llegint >>

26/04/2017

Ràdio Rubí entrevista a Josep Maria Ibarra, autor de El gran Moghul.


Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Ràdio Rubí va entrevista a l'autor de L'enigma del vaixell Mary Celeste i El gran Moghul, Josep Maria Ibarra.Ibarra explica que en els seus llibres els lectors trobaran capítols curts amb molt de diàleg i històries trepidants.Podeu escoltar l'entrevista a partir del minut 57 entrant aquí.

Segueix llegint >>

26/04/2017

Ràdio Marina, de Blanes, entrevista a Jordi Albertí sobre el llibre Blanes, vist de prop.


El director editorial, Jordi Albertí, ha estat  entrevistat per Ràdio Marina, de Blanes, amb motiu de la publicació de Blanes, vist de prop.Jordi Albertí comenta que el primer llibre d'aquesta col·lecció parla de Maçanet de la Selva on tenim la seu de l'editorial. Per aquest segon treball, hem escollit Blanes per la seva importància econòmica, social i cultural dins la comarca.Escolteu l'entrevista sencera aquí.

Segueix llegint >>

26/04/2017

Catalunya al Dia-Girona qualifica a Bàrbara Julbe com autora revelació i una de les més venudes d'aquest Sant Jordi.


El programa de Catalunya Ràdio, Catalunya al Dia-Girona, qualifica a Bàrbara Julbe, autora d'On em portin els ametllers, com a escriptora revelació d'aquest Sant Jordi i una de les més venudes a les comarques de Girona.Julbe comenta que li ha sorprès molt la reacció de la gent i l'acollida que ha tingut el seu llibre.Podeu escoltar el programa aquí:

Segueix llegint >>

26/04/2017

On em portin els ametllers, de Bàrbara Julbe, encapçala la llista dels més llegits de la Llibreria L'Altell, de Banyoles.


El número u de més llegits de ficció de la Llibreria L'Altell, de Banyoles, és per On em portin els ametllers, de Bàrbara Julbe.

Segueix llegint >>

25/04/2017

Àngles Fitó i altres autors vallesans donen el tret de sortida al Sant Jordi a Granollers.


Bona part dels autors vallesans, entre ells l'Àngels Fitó, autora d'A recer dels taurons en un sofà d'escai, van iniciar la diada de Sant Jordi a Granollers.Podeu llegir la notícia de el 9 nou aquí.

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788
C/ Rovelló, 66 - 17412 Maçanet de la Selva