Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

15/02/2019

IB3 entrevista Eloi Camps


Després de la definició del concepte "ràdio ciutadana", Eloi Camps parla sobre el llibre Fem-nos escoltar!, el qual fa una anàlisi sobre les diferents ràdios d'impuls popular, sense ànim de lucre i voluntaristes que van sorgir en el moment de la Transició. Podeu esocltar l'entrevista aquí a partir del minut 40. 

Segueix llegint >>

15/02/2019

Article sobre Les mares que ens han parit


Julio Pérez publica un article sobre Les mares que ens han parit a la seva pàgina web, Apuntes de demografía. Primer destaca la biografia de l'autora i la seva trajectòria professional, que la va portar a fer aquesta investigació sobre la fecunditat humana. Si entreu en aquest enllaç, podreu llegir la ressenya sencera.

Segueix llegint >>

14/02/2019

Ràdio Badalona es fa ressò de Fem-nos escoltar!, d'Eloi Camps


Amb motiu de Dia Mundial de la Ràdio, Eloi Camps és entrevistat a Ràdio Badalona per parlar sobre Fem-nos escoltar!, una investigació sobre les ràdios ciutadanes d'impuls popular als Països Catalans des de 1977. A Badalona hi va haver una ràdio lliure, de la qual es parla al llibre.Podeu escoltar l'entrevista en aquest enllaç a partir del minut 38. 

Segueix llegint >>

13/02/2019

Toni Beltran és entrevistat a Ràdio Palafrugell


Ensenya'm la llengua és notícia a Ràdio Palafrugell el dia de la seva presentació al municipi. L'autor parla sobre l'obra a l'emissora, que té l'objectiu de recuperar un llenguatge sobre medicina que a dia d'avui s'ha perdut i que és molt important per poder descriure els símptomes d'una malaltia. Podeu sentir l'entrevista sencera si feu clic en aquest enllaç. 

Segueix llegint >>

13/02/2019

T de Cultura de Ràdio Tarragona entrevista Alfons Cama


Alfons Cama és convidat al programa T de Cultura de Ràdio Tarragona per parlar de la seva última novel·la, L'olor de la seva pell, finalista del Premi Creixells 2018. Durant l'entrevista també es fa menció del proper llibre que publicarà amb Gregal, El primer piteu. Podeu escoltar l'entrevista en aquest enllaç a partir del minut 19. 

Segueix llegint >>

12/02/2019

Surtdecasa entrevista Josep Viñas


Josep Viñas, autor de La sivella, és entrevistat al portal de difusió cultural Surtdecasa. Entrevistadora i entrevistat reflexionen sobre els dos temes capdalts de la novel·la: la violència i les segones oportunitats. Si entreu aquí, podreu llegir l'entrevista sencera.

Segueix llegint >>

11/02/2019

Via Empresa entrevista Òscar Oliver


L'autor d'Avions i aeroports, Òscar Oliver, és entrevistat al diari digital Via Empresa (una secció d'El Món) per parlar sobre l'obra de manera molt detallada i amb profunditat.Podeu llegir l'entrevista si feu clic en aquest enllaç. 

Segueix llegint >>

11/02/2019

Ràdio Sabadell es fa ressò de Somnis de Penèlope


El programa Quimèric de Ràdio Sabadell parla de Somnis de Penèlope, de Marta Silvestre, un llibre que defineixen com un híbrid què trenca motlles i té un toc eròtic. Destaquen que el llibre inclou un CD. Si entreu en aquest enllaç (11 de febrer) podeu escoltar en aquest enllaç a partir del minut 48.30 (aproximadament).

Segueix llegint >>

11/02/2019

Recull de premsa del 4 al 10 de febrer


Aquesta setmana al recull de premsa hi trobareu notícies de: Xocolata espessaEl mar será...Octubre al carrerLa sivellaTessel·lesMolta terra catalana a l'Havana (Vol. I)El cementiri dels viusEl jardí de les delíciesTempus fugit

Segueix llegint >>

08/02/2019

El diari Ara entrevista Joaquim Pijoan


El diari Ara publica una entrevista a Joaquim Pastells feta pel periodista Josep Pastells. Al llarg de l'entrevista es fa un repàs de la seva trajectòria literària i què el va portar a escriure. Podeu llegir l'entrevista aquí. 

Segueix llegint >>

08/02/2019

Canal 21 Ebre entrevista Noemí Molinero


Noemí Molinero, autora d'El cementiri dels vius, és entrevistada al Canal 21 Ebre per Jesús M. Tibau. Primer de tot es fa un repàs de la seva trajectòria com a escriptora, que se centra especialment en la narrativa infantil i juvenil i tot seguit entre tots dos parlem de la sevanova novel·la. En aquest enllaç podreu veure l'entrevista sencera.

Segueix llegint >>

08/02/2019

El 3 de vuit es fa ressò de Tessel·les


El nou poemari de Pilar Valero, Tessel·les, és notícia al setmanari El 3 de vuit, el diari del Penedès. L'article fa un repàs de la trajectòria literària de la poetessa i se centra en l'argument de Tessel·les, que es presentarà el proper 14 de març a Vilafranca del Penedès. A continuació podeu descarregar-vos la notícia tot seguit.

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788