Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

18/12/2018

El 9 Nou destaca Els secrets del planeta Mots


Teresa Sagrera escriu en una secció al diari El 9 Nou. Sempre hi destaca lectures que l'han inspirat o li han agradat. El novembre passat, en dues ocasions, va parlar d'Els secrets del planeta Mots, obra que ella mateixa va presentar a Cardedeu i a l'Ametlla del Vallès. Podeu veure les dues notícies en els arxius adjunts.

Segueix llegint >>

18/12/2018

Un article d'Expansión destaca Jordi Pujol. Del relat al silenci


Carles M. Canals escriu un article d'opinió sobre diferents obres que li han cridat l'atenció titulat "Hay gente buena". Entre aquestes obres parla de Jordi Pujol. Del relat al silenci, de Rosa Pros-Roca, i destaca la figura del president de la Generalitat i la seva tasca per normalitzar el català i mantenir-lo. Podeu llegir l'article sencer tot seguit. 

Segueix llegint >>

17/12/2018

Tessa Julià és entrevistada a Ràdio Terrassa


L'autora de La pell girada va ser entrevistada al programa El Submarí de Ràdio Municipal Terrassa. Tessa Julià, que és d'aquest municipi, va parlar de la novel·la el dia que la presentava als Amics de les Arts. Podeu escoltar l'entrevista si feu clic aquí.

Segueix llegint >>

17/12/2018

Recull de premsa del 10 al 16 de desembre


Aquesta setmana, al recull de premsa, hi trobareu notícies de: La mestraLa bossa de sedaLes mares que ens han paritEl CarrerSomnis de PenèlopeMaria, guerra i pauLa pell giradaL'escultor de déuEls secrets del planeta Mots

Segueix llegint >>

14/12/2018

Jordi Sedó és entrevistat a El 9 Nou TV


El programa 7 dies, d'El 9 Nou TV, entrevista Jordi Sedó, autor d'Els secrets del planeta Mots. Una novel·la didàctica per a joves amb l'objectiu de fer aprendre sobre la llengua catalana. L'autor defensa que també és una obra que pot interessar a un públic adult.Si entreu en aquest enllaç, podreu veure l'entrevista sencera.

Segueix llegint >>

13/12/2018

La Biblioteca de Vilanova i la Geltrú es fa ressò de L'escultor de Déu


Vicenç Aguado va participar en el club de lectura que mensualment es fa a la biblioteca de Vilanova i la Geltrú amb la novel·la L'escultor de déu. El blog de la biblioteca publica una síntesi de l'obra i la biografia de l'autor, a més de destacar una notícia que fa uns mesos va sortir al canal de Youtube de l'Institut d'Estudis Penedesencs.Podeu llegir la notíca si entreu en aquest enllaç. 

Segueix llegint >>

13/12/2018

La pell girada és notícia a Canal Terrassa


Tessa Julià, autora de La pell girada, és notícia al Canal Terrassa amb motiu de la publicació. Tristesa i melancolia tenyeixen els records de la protagonista, l'Eulàlia, que després de la mort d'una exparella reflexiona sobre la seva vida.Podeu veure la notícia si entreu aquí.

Segueix llegint >>

13/12/2018

Pirineus TV emet un reportatge sobre Maria, guerra i pau


Josep de Moner, que ja s'ha recorregut bona part del Pallars amb Maria, guerra i pau, és entrevistat a Pirineus TV. L'autor destaca que és una novel·la escrita en pallarès.  Si feu clic aquí, podreu veure l'entrevista.

Segueix llegint >>

12/12/2018

Marta Silvestre és entrevistada a Ràdio Capital


Ràdio Capital entrevista Marta Silvestre amb motiu de la publicació de Somnis de Penèlope, que es presenta el dia 13 de desembre a la Bisbal d'Empordà. La Marta, a més d'explicar l'argument del llibre, també explica el motiu pel qual ha decidit introduir un CD amb cançons.Si entreu en aquest enllaç, podreu escoltar alguns talls de l'entrevista.

Segueix llegint >>

12/12/2018

El Recvll entrevista Joan Adell


L'autor d'El Carrer, Joan Adell, és entrevistat a la revista local Recvll. Al llarg de l'entrevista es fa un repàs a diferents temes tractats al llibre, com ara la pederàstia o la importància dels records.Us podeu descarregar l'arxiu tot seguit.

Segueix llegint >>

11/12/2018

La Clau es fa ressò de Les mares que ens han parit


Les mares que ens han parit es presenta el 13 de desembre a Mataró. La revista La Clau, una revista del Maresme, fa difusió de l'acte.Podeu veure la notícia aquí.

Segueix llegint >>

10/12/2018

Ressenya de La bossa de seda a Taradell.com


Taradell.com publica una ressenya sobre La bossa de seda, d'Esther Vila, en la qual s'explica i es destaquen el llenguatge planer i la bona descripció dels personatges, que considera molt ben treballats. Si entreu aquí, podreu llegir la crítica sencera.

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788