Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

19/10/2018

Entrevista a Daniel Arasa a Cadena Ibérica


El programa Españoles por la historia de Cadena Ibérica convida Daniel Arasa per entrevistar-lo amb motiu de la publicació del llibre La batalla de las ondas en la Guerra Civil Española. Podeu escoltar l'entrevista en aquest enllaç. 

Segueix llegint >>

19/10/2018

Lleida TV entrevista David de Pedro


David de Pedro és entrevistat al programa Diari de Nit-Magazín de Lleida TV, conduït per Marivi Chacón. En aquesta novel·la, l'autor ha necessitat una documentació prèvia molt més extensa que a les anteriors no es requeria amb tanta exigència, ja que hi apareix el Japó, un món diferent i més descongut per a ell. Podeu veure l'entrevista sencera fent clic aquí a partir del minut 16.30.

Segueix llegint >>

19/10/2018

RodaMots dedica una setmana a Ensenya'm la llengua


Durant aquesta setmana, el portal digital de difusió de llenguatge i vocabulari en català ha fet esment d'algunes de les paraules que es recullen al llibre Ensenya'm la llengua, de Toni Beltran. De dilluns a divendres destaquen un mot, el defineixen, posen la seva etimologia i en determinen els usos.Si entreu a la seva pàgina web (aquí) podreu veure les paraules seleccionades des del 15 fins al 19 d'octubre.

Segueix llegint >>

18/10/2018

TV Girona entrevista Assumpció Cantalozella


Jordi Grau va entrevistar Assumpció Cantalozella al programa 'La ciutat dels llibres' que condueix a TV Girona. L'escriptora és la primera vegada que visita el programa i ho fa per presentar La ciutat, l'obra reeditada per Gregal. Cantalozella ha fet una tasca molt important amb aquest llibre perquè l'ha hagut de revisar i fer-hi tots els canvis necessaris per millorar-la. Ella ho explica fent la comparativa amb la reforma d'una casa.Si entreu en aquest enllaç, veureu l'entrevista sencera.

Segueix llegint >>

18/10/2018

Operación Triángulo és notícia a La Mañana


La notícia del diari destaca, especialment, que Operación Triángulo és una novel·la que forma part d'un gènere nou, el reality book, i que el seu protagonista és Ot Pi, ciclista.Tot seguit, us podeu descarregar la notícia.

Segueix llegint >>

18/10/2018

El Poll TV es fa ressò d'Ensenya'm la llengua 


Toni Beltran va presentar Ensenya'm la llengua a Llagostera. La televisió local va ser present a l'acte i en va fer notícia. Podeu veure la notícia si entreu aquí.

Segueix llegint >>

17/10/2018

NacióSolsona es fa ressò d'Ensenya'm la llengua


Toni Beltran presenta Ensenya'm la llengua a Solsona el dia 19 d'octubre. El diari digital NacióSolsona es fa ressò de l'acte. Si entreu aquí, podreu llegir la notícia.

Segueix llegint >>

17/10/2018

Vídeo promocional de Pedres blanques


Marta Pérez i Sierra, poeta, i Anna Ruiz Mestres, crítica literària, han elaborat un vídeo per presentar Pedres blanques, de Rosa M. Prat.Podeu veure'l tot seguit clicant en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

17/10/2018

Paraula de Mixa ressenya El fantasma del Canigó


El blog Paraula de Mixa fa una bona crítica d'El fantasma del Canigó, de José Manuel Blanco. De l'obra, en destaca el to irònic i descarat de la novel·la. Considera que és un llibre ideal per a aquells joves que els costa llegir, ja que és molt ràpid i amè.Si entreu en aquest enllaç, podreu llegir la ressenya.

Segueix llegint >>

16/10/2018

Crítica literària de Pedres blanques


El 3 de vuit publica una crítica literària de Pedres blanques, novel·la de Rosa M. Prat, feta per Anna Ruiz. Aquesta és una obra entre realitat i ficció que analitza d'una manera reivindicativa el rol de la dona al segle XIV.Us podeu descarregar l'arxiu tot seguit.

Segueix llegint >>

16/10/2018

Article d'opinió sobre La ciutat


El periodista Jordi Grau ha publicat un article a El Punt Avui sobre La ciutat, la novel·la reeditada d'Assumpció Cantalozella. Grau hi destaca, sobretot, les intervencions de Xavier Corominas i Albert Rossich a la presentació del dimarts 9 d'octubre.Si entreu en aquest enllaç, podreu llegir l'article.

Segueix llegint >>

15/10/2018

El Nacional entrevista Arnau Gonzàlez i Enric Ucelay-Da Cal


Arnau Gonzàlex i Enric Ucelay-Da Cal són entrevistats per Gustau Nerín al diari digital El Nacional amb motiu de la publicació d'El catalanisme davant del feixisme.Després d'una anàlisi del concepte "feixisme", s'arriba a la conclusió que hi ha feixistes catalanistes però no un moviment feixista pròpiament dit.Podeu llegir la notícia aquí o també a La Llança entrant en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788