Notícies

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

14/06/2019

El 9 Nou es fa ressò de La Jana i el desig invisible


El 9 Nou del Vallès Oriental es fa ressò de la darrera publicació de Georgina Esteva i Montse Buñuel, La Jana i el desig invisible, i de la presentació que fa uns dies es va fer a Granollers.A continuació, podeu descarregar-vos la notícia.

Segueix llegint >>

13/06/2019

Ressenya sobre Fem-nos escoltar! a Capçalera


La revista Capçalera, editada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya, destaca el llibre d'Eloi Camps, Fem-nos escoltar!, a la selecció de llibres del número de maig de 2019. Podeu descarregar-vos l'arxiu tot seguit. 

Segueix llegint >>

13/06/2019

Entrevista a Paco Jiménez al Diari de Girona


Albert Soler, periodista del Diari de Girona, entrevista Paco Jiménez, autor del llibre El meu germà a les alforges (també en castellà), per parlar sobre l'obra. Destaca, també, les primeres presentacions de l'obra. Si feu clic aquí, podeu llegir l'entrevista sencera. 

Segueix llegint >>

12/06/2019

ETV entrevista M.ª Carmen Crespo


M.ª Carmen Crespo parla d'El complot de los inocentes, la novel·la guanyadora del Premi Bellvei Negre 2018, al programa Altaïr d'ETV. Si voleu veure l'entrevista, podeu accedir-hi a través d'aquest enllaç. 

Segueix llegint >>

11/06/2019

Article sobre Alexandre Galí a l'exili al Diari de Girona


David Pagès Cassú ha publicat un article al Diari de Girona sobre el llibre biogràfic d'Alexandre Galí escrit per una de les seves netes, la Carme. Properament el llibre es presentarà a Girona.Fes clic aquí i llegeix l'article. 

Segueix llegint >>

11/06/2019

Isidre Grau és entrevistat a TV Girona


Amb motiu de la presentació de L'home que perseguia la veritat el dia 12 de juny a la Llibreria 22, el programa Té de Tot entrevista Isidre Grau per parlar de la novel·la i promoure l'acte. Si cliqueu en aquest enllaç, podreu veure l'entrevista sencera. 

Segueix llegint >>

10/06/2019

Pere Martí ressenya Segones oportunitats


Després de la presentació de Segones oportunitats a Vilafranca del Penedès, Pere Martí publica una ressenya de la noel·la al diari El 3 de vuit.Tot seguit us podeu descarregar la notícia. 

Segueix llegint >>

10/06/2019

Ressenya de Quan calmins els mals vents, tornaré a la revista Gavarres


El nou número de la revista Gavarres s'ha fet ressò del llibre de Pilar Francès, Quan calmin els mals vents, tornaré, amb una ressenya a la secció de novetats literàries.Podeu descarregar-vos l'arxiu tot seguit. 

Segueix llegint >>

10/06/2019

Recull de premsa del 3 al 9 de juny


Aquesta setmana al recull de premsa hi trobareu notícies de: Pedres blanquesQuan calmin els mals vents, tornaréLa Jana i el desig invisibleLa ciutatPots comptar amb miLes arrels i els seus dies 

Segueix llegint >>

07/06/2019

Article sobre Les arrels i els seus dies a Serra d'Or


Serra d'Or, al número del mes de maig, va publicar un article sobre el llibre testimonial de Josep M. Almeda, Les arrels i els seus dies.Podeu descarregar-vos-el tot seguit. 

Segueix llegint >>

06/06/2019

LaGarrigaDigital es fa ressò de Pots comptar amb mi


Teresa Sagrera el dia 6 de juny presenta Pots comptar amb mi a la Garriga. El diari sobre notícies locals LaGarrigaDigital s'ha fet ressò de l'acte.Podeu llegir la notícia en aquest enllaç.

Segueix llegint >>

05/06/2019

Serra d'Or es fa ressò de La ciutat


A la Tria personal que Xulio Ricardo Trigo fa mensualment a la revista Serra d'Or hi apareix La ciutat, d'Assumpció Cantalozella, ressenyada.Us podeu descarregar la ressenya tot seguit. 

Segueix llegint >>

Notícies anteriors

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 693 06 54 04 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788