Presentacions


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

29/01/2020

Presentació de Pedres blanques a Martorell


Presentació de la novel·la històrica Pedres blanques, de la Rosa Maria Prat, el dimecres 29 de gener a les 19 h a la Biblioteca Municipal de Martorell. Ens acompanyaran la Maria Mercè Parera i Raspall, directora de la Biblioteca, i en Lluís Massana i Llorens, professor i historiador.

31/01/2020

Presentació de Terra de marca a Sant Sadurní d'Anoia


En Jordi Romeu i en Jaume Font presentaran a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya la seva última novel·la Terra de marca acompanyats per  Rosa Maria Prat i Balaguer, escriptora i pedagoga. Us hi esperem a les 7 de la tarda.

31/01/2020

Presentació a l'Ateneu Barcelonès de l'obra Els silencis del carrer de l'Arc


Els silencis del carrer de l'Arc es presenta a l'Ateneu Barcelonès, a la sala Sagarra (4a planta), el divendres 31 de gener a les 7 del vespre. Ens acompanyaran en Melcior Comes, escriptor i professor de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, i en Jordi Cadellans, actor i exalumne de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. L'autora, Elena Fora, convidarà a una copa de cava a tots els assistents un cop acabat l'acte.

31/01/2020

Presentació de Tessel·les a Almenar


Isabel del Pilar Valero Herrera presenta la seva obra Tessel·les a la Biblioteca Ramon Berenguer IV d'Almenar, el divendres 31 de gener a les 18.30 h. Ens acompanyaran també l'Esther Peiró, filòloga, i la Pili Garcia, periodista i prologuista del llibre. També l'Edisa González que tocarà la guitarra.

01/02/2020

Presentació La mort de l'abad a Lloret de Mar


La Llibreria Gallissà acollirà a les 18:30, la primera presentació de la novel·la La mort de l'abad del lloretenc Jordi Juvé amb el ponent Adam Martin.

03/02/2020

Presentació d'Una mena de culpa a Reus


En Daniel Recasens Salvador ens el presentarà al Centre de Lectura de Reus (sala Emili Argilaga), acompanyat per en  Ramon Sanz, poeta i docent a l'escola de lletres del Centre de Lectura

03/02/2020

Presentació Reinici a Girona


La Laura Geli presentarà el seu llibre Reinici a  la Biblioteca Carles Rahola a 2/4 de 7 de la tarda amb el ponents Esteve Miralles, escriptor, Josep Soler, Psicòleg de L'Impuls i Jaume Geli l'il·lustrador del llibre.

04/02/2020

Presentació L'omega de la Rosa a Barcelona


La Cristina Àlvarez i l'Israel Clarà ens presentaran L'omega de la rosa a les 7 de la tarda a la Llibreria La Capell de Barcelona, acompanyats de la poetessa i metgessa Fè Ferrer i l'arquitecte Jordi Garcés.

06/02/2020

Presentació d'Ensenya'm la llengua a Caldes de Malavella


En Toni Beltran farà la presentació a la Biblioteca Municipal de Caldes de Malavella, acompanyat per l'activista cultural Pilar Quer

06/02/2020

Presentació Terra de marca a Vilafranca del Penedès


En Jordi Romeu i en Jaume Font presentaran al Consell Comarcal de l'Alt Penedès la seva novel·la Terra de marca amb les ponències de Raimon Gusi, exconseller comarcal i exregidor de Cultura, Ricard Rafecas, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i Antoni Romeu, conseller de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.Amb el suport del Consell Comarcal Alt Penedès i Penedès Cultura.

Històric

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 693 06 54 04 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788