Presentacions


Calendari d'activitats


Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
He mirat aquesta terra
Història
Història i...
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Todos somos únicos

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

12/09/2017

Signatures de Nocturns de trementina a La Setmana del Llibre en Català.


Dins del marc de La Setmana del Llibre en Català, que es celebra a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona, l'autora Ariadna Lluís i l'il·lustradora Mònica Bonet signaran Nocturns de trementina, el dimarts 12 de setembre, a les 19h, a la caseta d'Editorial Gregal (n. 50). 

09/09/2017

Signatures de L'illa, el far, el vent a La Setmana del Llibre en Català.


Dins del marc de La Setmana del Llibre en Català, que es celebra a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona, l'autor Josep Manuel Vidal-Illanes signarà L'illa, el far, el vent, el dissabte 9 de setembre, a les 19h, a la caseta d'Editorial Gregal (n. 50). 

09/09/2017

Signatures de La generació de la independència a La Setmana del Llibre en Català.


Dins del marc de La Setmana del Llibre en Català, que es celebra a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona, l'historiador Francesc Marco-Palau signarà La generació de la independència, el dissabte 9 de setembre, a les 12h, a la caseta d'Editorial Gregal (n.50). 

09/09/2017

Presentació de La mestra a Llinars del Vallès


Rosa Maria Pascual presentarà la seva darrera novel·la el dissabte 9 de setembre, a les 17h, a la Biblioteca de Llinars del Vallès. L'autora estarà acompanyada de Martí Pujol, alcalde de Llinars del Vallès; Esteve Pujol, lingüista i pedagog, i Isabel Masjuan, mestra i alumna de la protagonista.La mestra és una novel·la biogràfica que homenatja les mestres que van saber mantenir i encomanar el somriure als seus alumnes enmig de la grisor i la repressió de la postguerra.

07/09/2017

Presentació de La indiana i de L'inidà i l'ocell del bec daurat a Begur


Amb motiu de la Fira d'Indians de Begur, Roser Burgués i Joan Manuel Rius presentaran les seves novel·les el dijous 7 de setembre, a les 19h, a la Bibliteca Escoles Velles de Begur. Els autors estaran acompanyats d'Anna Castellví, gerent de la Xarxa Municipis Indians.

05/09/2017

Presentació de La mestra a Barcelona


Rosa Maria Pascual presentarà la seva darrera novel·la el dimarts 5 de setembre, a les 19h, a la Llibreria Claret de Barcelona. L'autora estarà acompanyada de la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Núria Balada, de l'escriptora i poeta Marta Pérez i Sierra i de la mestra i alumna de la protagonista, Isabel Masjuan.La mestra és una novel·la biogràfica que homenatja les mestres que van saber mantenir i encomanar el somriure als seus alumnes enmig de la grisor i la repressió de la postguerra.

25/08/2017

Presentació d'Amb dits de molsa a Altafulla


Alfons Cama presenta la seva darrera novel·la el divendres 25 d'agost, a les 19h, a la Bibliomar d'Altafulla (Parc de Voramar). L'autor estarà acompanyat de Mons Buyó, filòloga i mestra de català.

04/08/2017

Jordi Serra participa en un recital poètic a Palafrugell


Jordi Serra i Garrido recitarà fragments del seu darrer llibre de poesia, Rel, el divendres 4 d'agost, a les 19h, a la Biblioteca de Palafrugell, juntament amb els poetes Lluís Lucero, ​Núria Freixa, Maite Muns i Carles Duarte.

27/07/2017

Presentació de L'illa, el far, el vent a Vilafranca de Bonany


Josep Manuel Vidal-Illanes presenta la seva darrera obra el dijous 27 de juliol, a les 21h, al Pati de la Rectoria de Vilafranca de Bonany, Mallorca. El llibre es presentarà en una taula rodona titulada "Dels retalls de diaris als relats narratius", en la qual hi intervindran Antoni Riera Vives, periodista, llicenciat en Filologia Catalana i professor de secundària; Catalina Bover, mestra i vilafranquera; Cati Eva Canyellas "Sollerica", glosadora, i J. M. Vidal-Illanes, l'autor.

21/07/2017

Presentació de Blanes, vist de prop a l'Ajuntament de Blanes


L'Editorial Gregal es complau a convidar-vos a la presentació del segon volum de la col·lecció He mirat aquesta terra. L'acte tindrà lloc el divendres 21 de juliol, a les 17.30h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes. Hi intervindran: Miquel Lupiáñez, alcalde de Blanes; Jordi Albertí, editor; Mònica Rabassa, coordinadora de l’obra, i Aitor Roger, historiador.

15/07/2017

Taller d'enigmes inspirat en El Gran Moghul a la Casa del Llibre


Josep Maria Ibarra ofereix un taller d'engimes per a nens i nenes inspirat en la novel·la El Gran Moghul. El taller tindrà lloc el dissabte, 15 de juliol, a les 12.30h a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya (Barcelona). 

12/07/2017

Presentació de L'illa, el far, el vent a Palma de Mallorca


Josep Manuel Vidal-Illanes presenta la seva darrera obra el dimecres 12 de juliol, a les 20h, a la Llibreria Lluna de Palma. El llibre es presentarà en una taula rodona titulada "Persones que viuen als marges", en la qual hi intervindran Mercè Borràs Dalmau, regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Palma; Jaume Santandreu Sureda, capellà, escriptor i polític; Lena Serra Capó, professora de llengua catalana, i l'autor.

Altres presentacions

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788
C/ Rovelló, 66 - 17412 Maçanet de la Selva