Presentacions


Calendari d'activitats

Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
He mirat aquesta terra
Història
Història i...
Narrativa juvenil
Poesia
Testimonis
Tots som únics
Novel·la

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
Historia
Narrativa
Novela
Todos somos únicos

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

03/02/2017

Presentació de Gervasius a Sarrià de Ter


Josep Brugada peresentarà la seva novel·la sobre el periple de Francesc Eiximenis des de Girona fins a Oxford, el divendres 3 de febrer, a les 19h, a la Biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter. A més de l'atuor, també intervindrà en l'acte, com a ponent, la professora i llicenciada en Filologia Catalana i Hispànica, Maria Masó i Cerdà.  

30/01/2017

Presentació d'Un segon fora del dubte i Cel estàtic d'elevadors a Cardedeu


Marta Pérez i Sierra i Ricard Mirabete presentaran les seves darreres obres de poesia al TEC-CA, Taller d’Escriptura del Casal de Cardedeu. L'acte tindrà lloc el dilluns 30 de gener, a les 19h.

29/01/2017

Presentació de L'escultor de Déu a L'Espluga de Francolí


Vicenç Aguado presentarà la seva obra a la Sala Polivalent de l'Antic Hospital de l'Espluga de Francolí, el diumenge 29 de gener, a les 13h. L'acte es realitzarà en el marc de les activitats de la Fira de Sant Vicenç que se celebra cada any al municipi. A més de l'atuor també hi intervindrà, com a ponent, l'historiador Josep Maria Vallès i Martí.L’escultor de Déu, situada en el context medieval del segle XIV, narra la història de Jordi de Déu, l’esclau grec que, cercant la llibertat, va esdevenir escultor i mestre major del panteó reial de Poblet, un dels grans escultors del gòtic català. L’Espluga de Francolí és un dels escenaris de la novel.la. 

27/01/2017

Presentació d'El setge del destí a Tremp


Ramon Vergés presentarà la seva novel·la el divendres 27 de gener, a les 19h, a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp. L'autor estarà acompanyat de la ponent Dolors Millat, llicenciada en Història Antiga per la UB i cofundadora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

25/01/2017

Presentació de L'escultor de Déu a Lleida


Vicenç Aguado i Cudolà presentarà la seva novel·la L'escultor de Déu el dimecres 25 de gener, a les 19.30h, a l'Aula Magna de l'Institut d'Estudis Ilerdencs. L'autor estarà acompanyat de les ponents Montse Macià, directora de l'IEI, i Ramona Solé, escriptora i autora del blog Tumateixllibres. 

19/01/2017

Presentació d'El setge del destí a Lleida


Ramon Vergés presenta la seva darrera novel·la el dijous 19 de gener, a les 19.30h, a la llibreria Caselles de Lleida. L'autor estarà acompanyat dels ponents Núria Cassanyer, filòloga, i Oriol Farré, també filòleg.

18/01/2017

Presentació de Primer paisatge a Manresa


La darrera obra d'Isidre Grau, Primer paisatge, ha estat nomenada finalista del Premi Amat-Piniella, concedit per Òmnium Cultural del Bages. Amb motiu d'aquesta nominació, l'obra es presentarà, juntament amb les altres cinc finalistes del premi, el dimecres 18 de gener, a les 19h, a la Biblioteca del Casino de Manresa. 

17/01/2017

Presentació d'El setge del destí a Terrassa


Ramon Vergés presenta la seva novel·la el dimarts 17 de gener, a les 19h, a la llibreria La Temerària de Terrassa. L'autor estarà acompanyat dels ponents Maria Antònia Ledesma, mestra, pedagoga i logopeda; Ramon Erra, escriptor i professor de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès; i Rosa Boladeras, actriu.

13/01/2017

Presentació de Confidències i altres pecats a Girona


Joan Llauró presenta la seva darrera obra a la Casa de Cultura de Girona, en un acte promogut pel Col·legi de Metges de Girona. La presentació tindrà lloc el divendres 13 de Gener, a les 19h. 

20/12/2016

Presentació de Política per a hipopòtams a Vic


Xavier Tornafoch presenta el seu darrer llibre sobre l'experiència política que ha viscut coma regidor de vic durant catorze anys, el dimarts 20 de desembre, a les 19h, a la Sala de la Columna de l'Ajuntament de Vic. L'autor estarà acompanyat de l'alcaldessa actual, Anna Erra. 

19/12/2016

Presentació d'Els secrets inconfessables d'un metge intern a Mataró


Jordi Carbonell presenta la seva darrera obra sobre les vivències i facècies dels seu primer any com a metge inter el dilluns 19 de desembre, a les 19h, a la Biblioteca Antoni Comas de Mataró. L'autor estarà acompanyat de l'escriptor Manel Cuyàs. 

19/12/2016

Presentació De teulades en amunt a la Llibreria Claret


Dilluns 19 de desembre, a les 19h., hi haurà la presentació De teulades en amunt a la llibreria Claret de Barcelona (carrer de Roger de Llúria, 5. 08010 - Barcelona).

Altres presentacions

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788
C/ Rovelló, 66 - 17412 Maçanet de la Selva