Presentacions


Calendari d'activitats

Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
He mirat aquesta terra
Història
Història i...
Narrativa juvenil
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics
Novel·la

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
Historia
Narrativa
Novela
Todos somos únicos

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

04/04/2017

Presentació de La ciutat dels solitaris a Cerdanyola


Isidre Grau presentarà la seva darrera novel·la el dimarts 4 d'abril, a les 19h, a la Biblioteca Central de Cerdanyola. L'autor estarà acompanyat de Jaume Aulet, assagista i professor de literatura de la UAB; i de Jordi Albertí, editor.

04/04/2017

Presentació d'El setge del destí a Nou Barris (Barcelona)


Ramon Vergés presentarà la seva darrera novel·la el dimarts 4 d'abril, a les 19h a la Biblioteca Nou Barris. L'autor estarà acompanyat de Manel de la Rosa, escriptor i professor de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès; Pep Mayolas, escriptor i investigador; i Mariona Casanovas, actriu. A més, l'acte comptarà amb l'acompanyament músical de PareLluna, Montserrat Seró i Josep Lluís Guzmán.

29/03/2017

Presentació de La gramola de l'Edèn a Malgrat de Mar


Josep Busquets presentarà la seva obra, guanyadora del V Premi Gregal de Novel·la, el dimecres 29 de març, a les 21h, al local SiS-b de Malgrat de Mar.L'atuor estarà acompanyat del director de la revista Enderrock, Lluís Gendrau. L'acte comptarà en l'actuació en directe d'un trio de jazz.

28/03/2017

Presentació de La ciutat dels solitaris a Barcelona


Isidre Grau presentarà la seva darrera obra el dimarts 28 de març, a les 19h, a la llibreria Claret de Barcelona. L'autor estarà acompanyat de la presidenta del PEN Català, Carme Arenas. 

27/03/2017

Presentació d'Els crims del convent a Barcelona


Salvador Balcells presenta la seva darrera obra el dilluns 27 de març, a les 19h, a la Llibreria Claret de Barcelona. L'autor estarà acompanyat de l'escriptora Maria Carme Roca. 

24/03/2017

Presentació d'Els bessons rere la finestra a l'Estartit


Esther Vila presenta la seva novel·la negra el divendres 24 de març, a les 19h a l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit. L'autora estarà acompanyada de Jordi Colomí, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. 

23/03/2017

Presentació De teulades en amunt a Olesa de Montserrat


Isabel del Pilar Valero Herrera presentarà la seva darrera obra de poesia el dijous 23 de març, a les 19h, a la Biblioteca Santa Oliva d'Olesa de Montserrat. L'autora estarà acompanyada dels escriptors Jordi Roig i Joan Sagués. 

20/03/2017

Presentació d'El gran Moghul a Barcelona


Josep Maria Ibarra presenta el segon volum de la col·leccio La Colla del Segon Soterrani el dilluns 20 de març, a les 19h, a la Llibreria Claret de Barcelona. L'autor estarà acompanyat de Josep Maria Fradera, catedràtic d'Història de la UPF.

19/03/2017

Marta Pérez i Sierra i Ricard Mirabete participaran en les celebracions del VII Dia Mundial de la Poesia a Sant Vicenç de Montalt


Els autors d'Un segon fora del dubte i de Cel estàtic d'elevadors recitaran poemes de les seves obres en l'acte de celbració del VII Dia Mundial de la Poesia, organitzat per la Biblioteca de Sant Vicenç de Montalt, el diumenge 19 de març, a les 19h, al Centre Cívic El Gorg. 

18/03/2017

En Nicolau blan-i-blau i el seu amic Quitu a L'hora del conte de Sant Andreu de Llavaneres


Georgina Esteva i Montse Buñuel llegiran el seu darrer llibre per als nens i nenes de la Biblioteca Municipal de Sant Andreu de Llavaneres, el dissabte 18 de març, a les 12h. A més, també duran a terme un taller de dibuixos. 

17/03/2017

Presentació de les novel·les Els crims del convent, Els bessons rere la finestra i Quan la mort és la vida i la vida és la mort al festival El vi fa sang, de l'Espluga de Francolí


Salvador Balcells, Esther Vila i David Cordero presenten les seves respectives novel·les negres el divendres 17 de març, a les 19h, a l'Antic Hospital de l'Espluga de Francolí, dins les activitats del festival El vi fa sang. 

17/03/2017

Presentació d'El camp de tarongers a Girona


El reconegut autor canadenc Larry Tremblay, àmpliament premiat, arriba a Catalunya, convocat per la UAB i l’Editorial Gregal, per  presentar la traducció al català de L’orangeraie (El camp de tarongers). La novel·la premiada al Canadà, a França i a Suècia tracta un tema de gran actualitat, els nens utilitzats en actes terroristes promoguts per l’islamisme radical. L’acte de presentació tindrà lloc el dijous 17 de març, a les 19h, a la Llibreria 22 de Girona. Hi intervindran l'autor, Larry Tremblay; el traductor, Ricard Ripoll; i l'editor, Jordi Albertí. 

Altres presentacions

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788
C/ Rovelló, 66 - 17412 Maçanet de la Selva