Presentacions


Calendari d'activitats

Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
He mirat aquesta terra
Història
Història i...
Narrativa juvenil
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics
Novel·la

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
Historia
Narrativa
Novela
Todos somos únicos

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

28/03/2017

Presentació de La ciutat dels solitaris a Barcelona


Isidre Grau presentarà la seva darrera obra el dimarts 28 de març, a les 19h, a la llibreria Claret de Barcelona. L'autor estarà acompanyat de la presidenta del PEN Català, Carme Arenas. 

27/03/2017

Presentació d'Els crims del convent a Barcelona


Salvador Balcells presenta la seva darrera obra el dilluns 27 de març, a les 19h, a la Llibreria Claret de Barcelona. L'autor estarà acompanyat de l'escriptora Maria Carme Roca. 

14/03/2017

Presentació de la novel·la El setge del destí a La Garriga


Ramon Vergés presenta la seva darrera obra, El setge del destí, el dimarts 14 de març, a les 19.30h, a la Llibreria Strogoff de la Garriga. L'autor estarà acompanyat del llibreter Jordi Costa i de l'actriu Blanca Pascual, que llegirà alguns fragments de la novel·la.  

11/03/2017

Col·loqui sobre El diari d'en Leo a Badalona


Cristina Benítez parlarà sobre El diari d'en Leo el dissabte 11 de març, a les 18h, a la llibreria Girafa Negra de Badalona. 

10/03/2017

Presentació d'Un segon fora del dubte a Sant Pere de Ribes


Marta Pérez i Sierra presentarà la seva obra, en format de recital poètic, el divendres 10 de març, a les 18.30h, a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes. L'autora i el poeta Josep Partegàs recitaran diversos fragments de l'obra. A més, l'acte comptarà amb l'acompanyament musical de l'arpista Caterina del Cerro. 

09/03/2017

Presentació d'En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu a Esparreguera


Georgina Esteva i Montse Buñuel presenten el seu darrer llibre juvenil el dijous 9 de març, a les 18.30h, a la Biblioteca Municipal l'Ateneu d'Esparreguera. Les autores estarant acompanyades de l'exjugador i actual director esportiu de l'Espanyol, Jordi Lardin i del regidor d'Esports del municipi, Antonio R. Molar.  

07/03/2017

Presentació de L'escultor de Déu a Barcelona


Vicenç Aguado presenta la seva novel·la històrica el dimarts 7 de març, a les 19h, a la Llibreria Claret de Barcelona. L'autor estarà acompanyat de la històriadora, filòloga i escriptora Maria Carme Roca. 

05/03/2017

Presentació de Samba per a un difunt a Riudarenes


Salvador Casas presenta la seva novel·la negra a l'Estanc-llibreria de Riudarenes, el diumenge 5 de març, a les 12h. L'autor estarà acompanyat de l'historiador i escriptor Miquel Borrell. 

03/03/2017

Presentació de La generació de la independència a Barcelona


Francesc Marco-Palau presenta el seu darrer llibre el divendres 3 de març, a les 19.30h, al Palau Macaya de Barcelona. L'acte tindrà un format de taula rodona, en la qual participaran, a més de l'autor, el president de l'ANC, Jordi Sánchez; el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart; el president de la Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder; i la periodista Agnès Rotger, que farà de moderadora. La generació de la independència és una intrahistòria de l’independentisme des dels anys 90 fins a l’actualitat. Aanalitza el fil generacional que sorgeix amb el BEI a les universitats, que s’organitza a través de l’ACP, i que avui encapçala el procés sobiranista a través dels partits polítics i la societat civil. 

25/02/2017

Presentació de L'enigma del vaixell Mary Celeste a Badalona


Josep Maria Ibarra persenta el primer volum de la col·lecció La colla del segon soterrani el dissabte 25 de febrer, a les 18h, a la llibreria Girafa Negra de Badalona.  

24/02/2017

Presentació del llibre de poesia De teulades en amunt a Vilafranca del Penedès


Isabel del Pilar Valero Herrera presenta el seu llibre de poesia el divendres 24 de febrer, a les 10h, al Cafè de Lletres, de Vilafranca del Penedès. L'autora, acompanyada dels poetes Anna Tomàs, Marc Miralles, Eva Padilla, Joan Lluís Sagués, Josep Partegàs i Marta Pérez, recitarà diversos fragments de l'obra. Els poemes estaran acompanyats de la música de Fusió Musical No Límits.

23/02/2017

Presentació d'Un segon fora del dubte a Girona


Marta Pérez i Sierra presenta el seu darrer poemari el dijous 23 de febrer, a les 19.30h, a la Llibreria 22 de Girona. La presentació de l'acte anirà a càrrec del poeta Lluís Lucero. A més, es recitaran diversos fragments del llibre de la mà dels següents poetes: Consol Vidal Riera, Josep Partegàs, Isabel Oliva Prat, Carme Jordi i Marta Pérez i Sierra, l'autora. El recital estarà acompanyat de la música de Blai Ciurana. 

Altres presentacions

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788
C/ Rovelló, 66 - 17412 Maçanet de la Selva