Presentacions


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

22/10/2019

Hélène: passió i mort a Terrassa


Presentació de la novel·la de la Maria Clara Forteza, Hélène: passió i mort a l'Ateneu Terrassenc el dimarts 22 d'octubre a les 19 h. També ens acompanyaran en Salvador Domènech i la Montse Rusiñol, tots dos escriptors.

23/10/2019

Presentació Quan calmin els mals vents, tornaré a Cornellà de Llobregat


El 23 d'octubre a les 7 del vespre, la Pilar Francès presenta la seva obra Quan calmin els mals vents, tornaré a la Biblioteca Marta Mata amb l'organització de l'Associació Dones Àrtemis. A l'autora li acompanyaran la Clara Gutiérrez, presidenta de l'Associació Dones Àrtemis, en Joan Fernández, cap de Departament de Patrimoni i Biblioteques de l’ajuntament de Cornellà de Llobregat, i l'Oriol Granados, historiador del Centre d’Estudis de Montjuïc.

24/10/2019

Presentació de L'handbol costa a Bordils


Presentació de L'handbol costa a Bordils, el dijous 24 d'octubre a les 20 h al Punt de Lectura del Casal de Bordils, amb la col·laboració del Club d'Handbol. A més a més d'en Pere Costa Pagès, entrenador del Club Handbol Garbí, mestre i escriptor, ens acompanyarà l'Esteve Moré, entrenador d’handbol i exjugador, en Toti Congost, també entrenador d’handbol i exjugador, i Telu Batet, entrenador d’handbol i exjugador també.

24/10/2019

Presentació Roses de sang a la penombra a Barcelona


El dijous 24 d'octubre a les 19 h es presenta Roses de sang a la penombra, de la Núria Ribalta, a La Central del Raval, a Barcelona. Ens acompanyarà també l'escriptora Victòria Lovaina.

25/10/2019

Molta terra catalana a l'Havana (Vol. I i II) a Vilanova i la Geltrú


El divendres 25 d'octubre a les 20 h, en Josep Maria Torné presenta la seva obra Molta terra catalana a l'Havana, dividida en dos volums, a la Biblioteca Joan Oliva i Milà. En aquesta presentació també ens acompanyarà en Francesc Gumà i Ràfols, besnét d’en Francesc Gumà i Ferran, promotor del ferrocarril de Barcelona a Vilanova,del Banc de Vilanova i gran personatge històric.

25/10/2019

Presentació d'El primer piteu a Girona


El 25 d'octubre l'Alfons Cama presenta la seva novel·la El primer piteu a la Llibreria Empúries de Girona a les 7 del vespre. En aquesta presentació l'acompanya l'Eugenia Cros, presidenta d'Els Amics del Museu d'Art de Girona.

26/10/2019

Presentació L'últim esmolet a Vic


El 26 d'octubre a les 19 del vespre, l'Aniol Florensa presenta la seva novel·la L'últim esmolet a la llibreria Mater Vilà de Vic juntament amb l'Ernest Codina, copresentador de l'APM a Catalunya Ràdio.

31/10/2019

Presentació de L'esquerda de l'àngel a Barcelona


El dijous 31 d'octubre a La Central del Raval de Barcelona a les 19 h, es presenta la novel·la L'esquerda de l'àngel, de la Victòria Lovaina. Ens acompanyarà, també, l'escriptora Núria Ribalta.

05/11/2019

Cabaret poètic amb Gàngsters, ploma i vaudeville a Terrassa


Cabaret poètic a l'Ateneu Terrassenc amb Gàngsters, ploma i vaudeville de la mà de Marta Pérez, l'autora, i Pere Cabaret, l'il·lustrador. El dimarts 5 de novembre a les 19h.

Històric

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 693 06 54 04 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788