Presentacions


Calendari d'activitats


Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Història i...
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Todos somos únicos

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

27/10/2017

Presentació de L'ombra del temps a Igualada


Josep Maria Huguet presenta la seva obra a Igualada el dia 27 d'octubre a les 7 de la tarda a la Biblioteca Central. Ho farà acompanyat de Carles A. Marmelada, professor i escriptor. 

26/10/2017

Presentació d'On em portin els ametllers a Lloret de Mar


El dia 26 d'octubre a les 7 de la tarda es presenta la primera novel·la de Bàrbara Julbe a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Lloret de Mar. L'acte està organitzat per l'Associació de Dones l'Aurora i el conduirà Conxa Alférez Miró, sòcia de Dones l'Aurora.

26/10/2017

Presentació d'El món de l'home o la nostra cultura androcèntrica a València


El món de l'home, de Charlotte Perkins Gilman, arriba a València. La presentació serà a càrrec de Carme Manuel, directora de la Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-americans (PUV), i Empar Barranco, traductora i especialista en literatura nord-americana. L'acte serà el 26 d'octubre a les 19 h a la Llibreria Fan Set.

24/10/2017

Presentació de Rendició a la neu a Barcelona


Agustí Segarra presenta la seva darrera novel·la acompanyat d'Albert Balanzà (periodista) i Pepa Arenós (actriu), que llegirà uns fragments de l'obra. L'acte serà a les 7 de la tarda a al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia.

21/10/2017

Taller d'enigmes a càrrec de Josep Maria Ibarra a Barcelona


Josep Maria Ibarra conduirà un taller d'enigmes a la llibreria Bolibloc de Barcelona el dissabte 21 d'octubre a les 11 del matí. 

20/10/2017

Bàrbara Julbe participa a la Jornada de Dol organitzada per l'Associació Bressols


La jornada es durà a terme a l'Espai Mémora de Girona a 2/4 de 6 de la tarda i, a part de l'autora, que intervindrà com a testimoni, participaran també Natàlia Artigas, Psicòloga clínica Hospital Dr. Josep Trueta i psicòloga de Bressols; Lourdes Garcia, membre de Bressols; i Carme Cortizo, infermera de l’Hospital Dr. Josep Trueta i membre de Bressols. 

19/10/2017

Presentació de La guerra amb ulls d'infant a Sabadell


Salvador Domènech presenta la seva darrera obra a la Llar del LLibre de Sabadell el 19 d'octubre a les 7 de la tarda. Ho farà acompanyat de Josep Lluís Martín Berbois, doctor en Història Contemporània.

18/10/2017

Presentació de L'escultor de Déu a Tarragona


La presentació de la novel·la de Vicenç Aguado forma part de les activitats de la Tardor Literària, un cicle d'activitats literàries que se celebra a Tarragona. L'acte serà el 18 d'octubre a les 19.30 h al Centre Tarraconense "El Seminari" i serà presentat pel Mossèn Joan Miquel Bravo i amb la intervenció de l'autor. 

17/10/2017

ANUL·LADA. Presentació d'Orígens, ressons i contrallums a Barcelona


L'Editorial Gregal i Maria Bonafont, autora d'Orígens, ressons i contrallums, ens solidaritzem amb els fets ocorreguts el passat dilluns amb la detenció de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez i, amb motiu de les mobilitzacions populars programades per dimarts 17 d'octubre, la presentació de l'obra queda anul·lada. Disculpin les molèsties.El poemari de Maria Bonafont serà presentat a la Llibreria Claret dimarts 17 d'octubre a les 19 h. La presentació anirà a càrrec de l'autora i de Lluís Busquets, escriptor i periodista. Per finalitzar l'acte, Montserrat Gallart i Anna Comas oferiran un recital poètic. 

11/10/2017

Presentació de La cuina dels bolets de Llagostera a Llagostera


Laura Jaime presentarà un recull de receptes de cuina que tenen un element comú: els bolets. L'acte de presentació es farà al Local Social de la Caixa a les 19 h i serà presentat per l'autora del llibre de cuina, Fermí Santamaria (alcalde), Jan Grau (prologuista) i Jordi Albertí (director de l'Editorial Gregal).

11/10/2017

Presentació de Nou pisos d'un replà a l'Ametlla del Vallès


Jordi Sedó presenta la seva darrera obra el dimecres, 11 d'octubre, a les 19.30 h, a la Biblioteca Municipal Josep Badía de l'Ametlla del Vallès. L'autor estarà acompanyat de  Lola Tresserras, catedràtica de Llengua Castellana a l'Institut Manuel Blancafort.

08/10/2017

Bàrbara Julbe i Josep Maria Ibarra participen a Liberisliber, la Fira d'Editorials Independents de Besalú.


DISSABTE 7 D'OCTUBRE A LES 12HTaller d'enigmes de Josep Maria IbarraJosep Maria Ibarra ens proposa un Taller d'enigmes per resoldre amb la Colla del Segon Soterrani, els protagonistes dels llibres de narrativa juvenil L'enigma del vaixell Mary Celeste i El gran Moghul.DIUMENGE 8 D'OCTUBRE A LES 18.30HBàrbara Julbe (On em portin els ametllers) i Montse Castaño (La dolça Caterina) On em portin els ametllers és la primera novel·la de la periodista Bàrbara Julbe, que tot conversant amb la seva homòloga (i també novel·lista) Montse Castaño, autora de La dolça Caterina. Posaran en comú com ha estat l'experiència de publicar la seva primera novel·la i parlaran de com la lluita es converteix en les seves protagonistes en la manera de superar els embats que dona la vida.  Per a més informació podeu entrar a la pàgina web de la fira.

Altres presentacions

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 626 41 94 53 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788
C/ Rovelló, 66 - 17412 Maçanet de la Selva