Presentacions


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Història i...
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

CERCADOR

Paraula clau o frase a cercar:

18/06/2019

Presentació de Maria, guerra i pau a Igualada


Josep de Moner presenta Maria, guerra i pau a la Llibreria Aqualata d'Igualada el 18 de juny a les 7 del vespre. En l'acte hi participarà també el periodista Jaume Singla, exdirector del diari La Veu de l'Anoia, i hi haurà l'acompanyament musica de l'Escola/Conservatori Municipal de Música d'Igualada. 

18/06/2019

Presentació de Maria, guerra i pau a Igualada


Josep de Moner presenta Maria, guerra i pau a la llibreria Aqualata d'Igualada juntament amb Jaume Singla, exdirector del diari La Veu de l'Anoia. L'acte és el dimarts 18 de junys a les 7 del vespre. 

19/06/2019

Presentació de Klauss Klugg i el misteri de la casa abandonada a Barcelona


Joan Oriol presenta Klauss Klugg i el misteri de la casa abandonada juntament amb Josep M. Ibarra el proper 19 de juny a les 7 del vespre a la llibreria Obaga de Barcelona. 

19/06/2019

Presentació d'El meu germà a les alforges a Olot


El meu germà a les alforges es presenta a Can Trincheria d'Olot el 19 de juny a les 19 h. Paco Jiménez, autor de l'obra, intervindrà en l'acte juntament amb Pere Soler, professor de Pedagogia de la UdG; Xavier Besalú, director de Perspectiva Escolar i professor de Pedagogia de la UdG;  Rosa Badosa, amiga de Pedro Jiménez a la llar El caliu, i Olga Coromina, educadora social i coordinadora del servei d’habitatge de La Fageda.Les actuacions musicals aniran a càrrec del quartet de corda de l'Escola Municipal de Música de Girona: Magalí Soler, Perla Thieke, Clara Sureda i Marta Hespe.

19/06/2019

Presentació de Quan calmin els mals vents, tornaré a Barcelona


Quan calmin els mals vents, tornaré es presenta a la Llibreria Claret de Barcelona el 19 de juny a les 18.30 h. Novament, l'autora, Pilar Francès, comptarà amb el suport de l'historiador Oriol Granados. 

19/06/2019

Presentació d'Alexandre Galí a l'exili a Girona


Carme Galí presenta Alexandre Galí a l'exili el 19 de juny a les 7 del vespre a la llibreria Les Voltes de Girona. L'autora ho farà acompanyada del professor i escriptor David Pagès. 

20/06/2019

Presentació d'El primer piteu a Tarragona


La primera presentació d'El primer piteu és el 20 de juny a les 7 del vespre al Museu d'Art Modern de Tarragona. L'acte anirà a càrrec d'Alfons Cama, autor, i de Josep-Lluís Carod-Rovira, escriptor i filòleg. 

21/06/2019

Presentació d'El meu germà a les alforges a Girona


La tercera presentació d'El meu germà a les alforges, de Paco Jiménez, és el 21 de juny a les 7 del vespre a la Casa de Cultura de Girona. L'autor estarà acompanyat de  Josep M. Fonalleras, escriptor, Guillem Jiménez, fill de l’autor, i José Ramón Orcasitas, professor de Pedagogia de la Universitat del País Basc.Les actuacions musicals aniran a càrrec del quartet de corda de l'Escola Municipal de Música de Girona: Magalí Soler, Perla Thieke, Clara Sureda i Marta Hespe.

21/06/2019

Presentació d'El primer piteu a la Seu d'Urgell


Alfons Cama, autor d'El primer piteu, i Josep Maria Nogués, president del Centre d'Estudis Sant Sadurní de Tavèrnoles-Anserall, presentaran la novel·la a la biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell el divendres 21 de juny a les 7 del vespre. 

25/06/2019

Presentació de Bonnie Norwick a Figueres


Narcís Serra presenta Bonnie Norwick a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres el proper 25 de juny a les 19.30 h. Ho farà novament acompanyat de Carles McCragh, escriptor i advocat. 

25/06/2019

Presentació d'El meu germà a les alforges a Sant Just Desvern


Paco Jiménez presenta El meu germà a les alforges al Claustre de les Escoles de Sant Just Desvern el 25 de juny a les 8 del vespre. L'acte anirà a càrrec de l'autor i dos amics santjustinencs, Ricard Segura i Francesc Homedes.Les actuacions musicals aniran a càrrec del quartet de corda de l'Escola Municipal de Música de Girona: Magalí Soler, Perla Thieke, Clara Sureda i Marta Hespe.

25/06/2019

Presentació d'El primer piteu a Barcelona


L'Ateneu Barcelonès acull la tercera presentació d'El primer piteu el 25 de juny a les 7 del vespre. L'acte anirà a càrrec d'Alfons Cama, l'autor, i de Ramon Erra, escriptor i professor de l'Escola d'Escriptura. 

26/06/2019

Presentació d'Honorables a Barcelona


El teatre del Centre Moral i Cultural del Poblenou acull la presentació d'Honorables, del president Quim Torra, el 26 de juny a les 7 del vespre. L'acte anirà a càrrec de la periodista Carme Canet.

26/06/2019

Presentació de Maremar a Badalona


Elisenda Puig presenta Maremar a l'Espai Betúlia de Badalona el 26 de juny a les 7 del vespre. L'acte, que té el suport de la llibreria Saltamartí, compta amb les intervencions de l'autora, de Rosa Boixaderas, filòloga i mestra jubilada, i de Ramon Surroca, professor de filosofia i escriptor. 

28/06/2019

Presentació d'Ensenya'm la llengua a Tremp


Toni Beltran presenta Ensenya'm la llengua a l'Epicentre de Tremp el 28 de juny a les 7 del vespre. En l'acte hi participaran l'autor, Sílvia Romero, del Consorci de Normalització Lingüística, i Flors Albert, directora d el'Epicentre. 

28/06/2019

Presentació de Prime time. Irreverències a Barcelona


Isabel-Clara Simó presentarà Prime time. Irreverències el proper 28 de juny a les 19 h a la llibreria Alibri de Barcelona. Ho farà acompanyada de l'escriptora Margarida Aritzeta.

05/07/2019

Presentació d'El primer piteu a Palamós


Alfons Cama presenta El primer piteu a la llibreria Gavina de Palamós el dia 5 de juliol a 2/4 de 9 del vespre. L'historiador Gabi Martín acompanyarà l'autor en aquest acte. 

Històric

Editorial Gregal | Tel. 972 85 96 71 - 693 06 54 04 |
Carrer dels Pirineus, 50 | Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788