Salutació


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

L’Editorial Gregal va ser fundada el maig del 2011 per Jordi Albertí i Isabel Sanagustín amb la voluntat d’afavorir el diàleg entre la literatura i la història. És per aquest motiu que en el nostre catàleg hi predominen les obres d’història, d’assaig i de narrativa històrica. Però també hem obert les nostres portes a la creació poètica, al testimoni social, a l'enginy dels relats breus, a la màgia dels àlbums il·lustrats i als temes de cultura popular. Vuit col·leccions, tota una Rosa dels Vents, que guarden un sol secret: remar a favor de la cultura entesa com la suma de totes les formes d’art, d’amor i de pensament; entesa com a sinònim i màxima garantia de llibertat.

L’editorial Gregal es va veure obligada a tancar el mes de febrer de 2020 per causes mèdiques relacionades amb el seu fundador i director. El que trobareu en aquesta pàgina web, per tant, és el testimoni d’una il·lusió, el resultat del treball d’un equip professional que hi va treballar durant 10 anys.

Teniu la possibilitat, si us escau, de resseguir la trajectòria de cada autor i de cada autora i, sobretot, la dels llibre del nostre catàleg a través de les notes de premsa i de les cròniques i les imatges de les presentacions. També podeu, si és el cas, adquirir qualsevol títol on-line.

En qualsevol cas, l’únic contacte possible per tractar temes relacionats amb l’editorial és el correu info@gregal.cat.

Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788