Presentaciones


Calendari d'activitats
Cistella / Cesta

Editorial Gregal. CATALÀ
Àlbums il·lustrats
Assaig
Contes i relats
Cultura popular
He mirat aquesta terra
Història
Narrativa juvenil
Novel·la
Novel·la negra
Poesia
Testimonis
Tots som únics

Editorial Gregal. CASTELLANO
Álbum ilustrado
Ensayo
He mirat aquesta terra
Historia
Narrativa
Narrativa juvenil
Novela
Novela negra
Poesía
Testimonios
Todos somos únicos

14/01/2020

Presentació d'El mar será... a Madrid


Sergi Bernal i Sebastián Gertrúdix presenten la seva novel·la en castellà El mar será... a Madrid. La presentació té lloc el dimarts 14 de gener a les 19 h al Centre Cultural Blanquerna. Intervindran Charo Hernández Moreno, secretaria de la ConfederacióMRP i membre de la secció d'educació de l'Ateneu, i salutació per part d'AMESDE de Mirta Nuñez Díaz Balart, de la Universitat Complutense de Madrid.

29/11/2019

Presentació de Pazzis Sureda y el abismo a Madrid


Presentació a Madrid de Pazzis Sureda y el abismo, de l'autor Mateo Miras, el divendres 29 de novembre a les 18 h, a la sala Estafeta de l'Ateneu de Madrid. Ens acompanyaran Roberto Cermeño, president de l'Associació Carmen de Burgos, i Patricia Veiret, familiar i biògrafa de Pazzis Sureda.

27/11/2019

Presentació de Pazzis Sureda y el abismo a Sevilla


Pazzis Sureda y el abismo es presenta a Sevilla el dimecres 27 de novembre  a les 20 h al Gallo Rojo, Factoría de Creación. A més a més de l'autor, Mateo Miras, ens acompanyaran Alberto Alonso, periodista i professional de ràdio, i Patricia Veiret, familiar i biògrafa de Pazzis Sureda.

19/10/2019

Presentació El mar será... a Madrid


Aquesta vegada, en Sergi Bernal i en Sebastián Gertrúdix presenten la seva novel·la en castellà El mar será... a Madrid, a la llibreria Sin Tarima, el dissabte 19 d'octubre a les 19.30 h.

08/10/2019

Presentació de El complot de los inocentes a Algorta


Algortako Kultur Etxea/Aula de Cultura de Algorta acull la presentació de El complot de los inocentes el 8 d'octubre a les 7 del vespre. Mª Carmen Crespo Saitua presenta la novel·la juntament amb Luciana Davés, dinamitzadora de Clubs de Lectura i Ana Pérez Saitua, llicenciada en Filologia i Pedagoga.

23/11/2018

Presentación de El mar será... en Granada


El día 23 de noviembre a las 8 se presenta El mar será... en la Librería Bakakai de Granada. Contaremos con las intervenciones de Sergi Bernal y Sebastián Gertrúdix, les autores, y de la maestra y escritora Tere Flores. 

12/04/2018

Presentació a Santos Ochoa


Presentació a la Santos Ochoa, de Barcelona

12/05/2017

Presentación de El Ebro en llamas en Reus


Daniel Arasa presentará su último libro el viernes 12 de mayo, a las 19.30h, en el Centre de Lectura de Reus. El autor estará acompañado de Jaume Massó, presidente de la sección de Geografía e Historia, quien hará la introducción del acto. 

10/05/2017

Presentación de El Ebro en llamas en Mataró


Daniel Arasa presenta su último libro el miércoles 10 de mayo, a las 19.30h, en la Fundación Iluro de Mataró. El acto se celebrará en homenaje al padre Jaume Brufrau.

24/04/2017

Presentación de El Ebro en llamas en Tortosa


Daniel Arasa presenta su última obra el lunes 24 de abril, a las 18h, en la sede de la UNED de Tortosa. El autor estará acompañado de Joan Sabaté, profesor de Història i ex alcalde de Tortosa.

20/04/2017

Presentación de El Ebro en llamas en Barcelona


Daniel Arasa presenta su última obra el jueves 20 de abril, a las 19.30h, en el Auditorio FIATC de Barcelona. El autor estará acompañado de Joan Villaroya, catedrático de Historia de la Universidad de Barcelona.

27/07/2016

Presentación de La batalla del Ebro a través de los partes de guerra, la prensa y la radio en Gandesa


Daniel Arasa presentará su último libro en el CEBE (Centre d'Estudis de la Batalla de l'Ebre) de Gandesa. El autor estará acompañado del alcalde del municipio, el señor Carles Luz. El acto tendrá lugar a las 19.30h en la sede del CEBE. 

Altres presentacions previstes

Editorial Gregal |
Apartat de correus 26
17412 Maçanet de la Selva
Dades fiscals:
Terracel SCP | NIF: J55058788